kall lördag

aaah menar vädert allvar med 8 minus såhär på dan :o fröös ihjäl av att va ute! och ingen morgoncigg ens för vi glömde tändare haha.

är hemma nu iaf sov hos valli inatt, blev en bra kväll med henne och emilcia :) hahahaha skulle filmat valli imorse när ja viska hennes namn och rörde henne lite på armen för hon skulle vakna. hahahahaha helt tom i ansiktet va hon helt så stirrblick visste inte va hon va vem hon va eller något först börja ja döö av skratt sen så fortsatte hon bara typ stirra sig omkring så fick panik och trodde hon fortfarande sov eller blev skit lack eller va i chocktillstånd hahaha.

för övrigt snacka hon med mig i sömne och ja svara henne haha halv vaken va ja. och enligt henne snacka ja med henne i sömne när hon snacka i tele haha. nu har jag iaf skiit bråttom för ska hem till anna sen vidare på 18års fest hos martin! så får bli ett snabbinlägg innan jag går. nu måste ja in i duschen!

btw feeet utskällning av busschafför påväg hem hahaha kan ja hjälpa folk tränger sig? :o sån damo ja fick haha ville skrika men sket i de för orka bråka!


tråkig bild ja vet men tråkigare utan!

äntligen fredag!

åååh härligt. hahahaha måste också säga att stephanie på matte c är ett skämt! jag fattade verkligen ingenting mer än pq-formeln som vi tjatade om i matte b. och jag och sanna var de enda tjejerna. resten är killar som tror dem är grymma men egentligen fattar dem inte heller ett skit :) blev än rätt rolig lektion eftersom läraren är en biffig idrottslärare som har humor. haha ja vi får se hur det går!

organisation och ledarskaps lektionen var också en rolig lektion haha bra med en klass som är på ett bra humör och som har humor. vi hade rollspel och sånt haha :) nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem med mina pengar sen ska jag nog äta först sen iväg till oxie :)

TTYL♥


matte c?

shit! nu måste jag veta vad ni valt? måste höra åskiter! heela min familj säger jag ska läsa de. dem har ju en poäng i de. comvux och alla andra ställen man kunde läsa upp ämnen innan finns inte mer. så efter gymnasiet finns det inga fler chanser. då står man där med "skägger i brevlådan" och ett pissjobb!

ger upp en sovmorgon på fredagar och en eftermiddag på onsdagar för detta skitet. vilken ångest :( vet inte vad fan jag ska göra. sen pricken över i:et är man ju heller inte den smartaste i familjen när det gäller betyg.

pratade nyss i en evighet med pappa i tele och blev ju knappast på bättre humör när han rabblar allt roligt han gjort i dubai och abudhabi som är en stad jag hade dött för att åka tillbaka till! fick en liten tankeställare och det är att dem som är intresserade av försvaret ska verkligen jobba med de. som min bror. bor i dubai några gånger om året i 3-4 månader i en lyxvilla, egen chafför, och shoppar åt villan och soldatrna som kommer från en stad i närheten för att vila. hans liv leker och han älskar sitt jobb! allt hade varit så bra där nere och när pappa skulle till flygplatsen 4 på morgonen åkte han med limosin. jag menar vad mer kan man begära?

nu ska jag ta mg en funderare, duscha sen sova för att ta mig upp till matte c imorgon!

TTYL♥


torsdag

skönt att va hemma! ska ta och försöka sova lite snart :) varit en dag utan pms och tabletter haha.  konstigt nog väcktes jag och var skit trött imorse trotts all sömn. somnade tom om och vaknade kvart över 8 då jag insåg hur bråttom jag hade. kom försent så fick sitta och vänta utanför en stund :( iaf inte ensam.

ccp äcklig mat, böner svamp och sånt skit som jag hatar allt i ett liksom! och blev rätt irriterad av vissa personer som springer efter en med snöbollar. okej en hade räckt när vi var ute, men att springa runt i skolan och jaga en är bara töntigt gjort. och lärare reagerade när man kom med snö överallt så det var inget "skvallrande" vilket vissa personer tror. men snäll som filip är ibland fick man ett förlåt.

tror det blir en pizza och lite choklad innan sovandet!

TTYL♥


jag just nu, känner mig som en vandrande reklamskylt med john bauers logga

nyduschad

och klar. sitter med en chokladansiktsmask och äter choklad haha :) ska se om paradisehotel avsnitten jag missade i måndags lagts upp än. sen blir de godnatt för min del!


lite enformiga bilder, men sovit så mycke senaste tiden så har ingen tid till att ens ta foto :$

onsdag

haha fett utvilad och på skitbra humör. dock har min dag varit fucked up! började med att jag fick för mig att cykla trotts att det var skit mycke snö.. men karma is a bitch för jag skrattade lite för mig själv när jag cyklade förbi busshållplatsen där det stod massor med folk och väntade på 34an (som går till min skola) så precis vid en rundell halkar jag på cykeln och faller.. det konstiga är att jag brukar få panik av att ramla men fick för mig jag var i en skidbacke så kopplade inte att det gjorde ont och att jag låg på asfalten förrän jag skulle resa mig och kände värken i knät.

fram till lunch har jag varit på skitbra humör, men kommer dem jävla mensvärk kramperna. ena sekunden doog jag av värme. andra skrattade jag somvanligt. sen plötsligt hotade ja en kompis att sluta skratta för ja skulle slå henne i huvet :S nästa satt och och räkna matte och prata på som ingenting. när jag skulle ta en tablett börja ja skaka och la mig nästan på golvet av värk. så beslutade att gå hem. jag kom ju ingenstans på cykeln i fet motvind och snöstorm så slutade med att jag gick och ville typ bara dö.

somnade nästan direkt när jag kom hem vid 3 och vaknade imellanåt av att folk ringde. men heelt utvidad blir jag väckt halv 8 av att ja ska äta. kommer aldrig kunna somna inatt! trotts att jag somnade innan halv 12 igår haha.

detta blev aldeles för långt och tråkigt inlägg. och jag ber om ursäkt till alla som tvingats stå ut med mig idag. och för missförståndet med mina närmsta!

TTYL♥


godnatt

kommer aldrig kunna somna asså :( därför jag alltid varit glad över att jag inte kunnat "sova på dagen/när det är ljust ute" mmh in my asss med de tydligen! varför inte bara låta mig sova nu och vakna över pigg imorgon utan mesvärk och gå till skolan?

tar och ser lite scrubs innan ja ska tvinga mig själv sova :) men först försöka hitta nån bild på datorn att lägga upp i detta korta inlägg.

TTYL♥


fick bli denna, puss på er!

paradise hotel

fan att jag missade avsnitten igår! och själklart är reklamen slut nu när jag börjar skriva :( avsnitten läggs inte ut på tv6 play förrän ikv kl 11. då får jag väll mitt svar hur andreas kom in igen!

och jag blev skitglad innan reklamen när andreas fick ett brev där de stod han åkte ut för hans poolgympa va kass haha. så när reklamen är slut läser han "nej haha vi bara skojar du ägde" man bara f******ck! :(

nu sitter jag iaf skitnervös och vill bara se slutet! kränger små chokladbitar och nån cintronkaka. kommer fan aldrig somna :( ja sm har sömnproblem annars! great. nu ska jag sluta klaga och istället för att bara lyssna på tvn istället kolla :)


tisdag

dålig dag. med dåligt humör. jag vet att mensvärk inte är en ursäkt mot allt men när man har riktigt jävla ont är det inte så roligt om ingen bryr sig om de. mitt humör har gått ut över många men samtiigt borde vissa förstå.

slutade somvanligt halv 4 och somnade direkt när jag kom hem. i 2 och en halv timme sen åt ja midda. nu ska jag börja göra två försenade arbeten och ta de lugnt.

TTYL♥


måndag

hej söta blogg. o m g jag är döds trött i kroppen.. men inte huvudet såklart!
har ju inget att säga mer än att ja skulle va kassa ansvarig idag men blev så chokad när jag fick höra de att chefen hörde de via telefonen och fråga han ja skulle jobba med om han istället kunde ta de. riktigt skämmit :(

missade nyss allt utom 5 minuter i paradise hotel avsnitten. typiskt! vet ju redan vem som vinner men ändå. imrogon lovar jag mer inlägg! godnatt och..

TTYL♥


of to work



TTYL♥



hellre privatläkare!

asså suuuugiga vårdcentral. mamma ringer dit 8 och dem ansåg mig som akutfall så ja skule skynda mig dit. kommer dit 9 då receptionisten ber mig sätta mig i väntrum för provtagning. kommer in där sköterskan säger ja ska till läkaren först sen dit igen.. jaha ja då får jag läkartid 11.20.. och klockan var 10!! dem ville alltså jag skulle sitta där i en och en halv timme.. funderade på att gå till skolan en timm eftersom den ligger bredvid. Två läkare kommer och hämtar mig 10.40, w t f? han ena mannen satt och kollade på mig sa inte ett ord. han andra förstod jag inte ens varannat ord han sa? han hade inte ens tid att skiva en lapp som ja kunde visa min lärare? jag skulle visa mina utslag på armen.. men dem hade försvunnit eftersom jag hade tagit gamla tbletter i morse som var flera timmar sen. jag drar upp legginsen för att visa benet men de har försvunnit där med. jag säger jag har mer utslag på låret så ställer mig för att ta av mig så han säger "nejnej du inte ta av dig!" nähä? hur fan ska han kolla mina utslag om han inte får se mig utan kläder?  hur kan man låta en utländs man som inte kan svenska (måste ju ändå forstå vad han säger) och inte får se en kvinnas kropp bli läkare???? blev bara så jävla sur! ja så där gick jag ifrån med 120 kr fattigare och ingen som helst info om vad jag ska göra om jag vaknar med utslag imrogon? han tyckte jag skulle ändra mina matvanor (typ exprimentera) för att se vad jag är allergisk mot. varför inte bara göra allergitest???

nu ska jag iaf lugna ner mig, käka pizza sen iväg och jobba.

TTYL♥


"morgondagen ser inte ljus ut"

och den blev värre än jag trodde. trodde min dag skulle förstäras av stress från skola och jobb. men istället vaknar jag upp med samm fucking utslag igen. kliat för trodde jag inbillat mig att ja hade kvar utslagen ..

nu ringde mamma och sa ja att en tjej på vårdcentralen säger de är akut och att ja måste dit så snabbt som möjligt behöver ingen tid eller något. de skrämmer skiter ur mig. tänk så har jag hudcancer? tårarna rinner bara nu,


lite skum humor får ni ta



hahahahahaha torraste ja lovar! alltid roligt med min fis valli <3

lite bilder



under organisation&ledarskaps lektionen frös sammi rätt mycke så fick vi de till några fucked händer hahahaha torra vi är egentligen :)


i hissen på väg till valli, osminkad :(

snart kommer en söt video om videofyme.se kan vara lite på min sidaa (:




svimmar


nej inte riktigt men mitt hjärta hoppade över ett slag för en sekund när jag såg dessa skor!
Shiit! hur kan skor vara så jävla snygga?? haha tappar andan! hade nästan gett min sommarresa för dessa skor!(bild lånad av dollyblond)

en blogg att verkligen rekomendera är dollyblond

söndag

usch hatar denna dag! får sug att göra något men när det sen "kommer till kritan" orkar jag inte ens gå ur sängen. fick även panik när jag vaknade av att ja drömde jag kliade på benet då jag gjorde de irl också :S hade inga utslag där innan vi somna sen boom röd överallt. gick hem direkt och tog allergiskreaktions tabletter (kommer inte ihåg namnet på dem). fick kallduscha och allt fyfan!

så hela dagen har ja gått i morgonrock för att hålla kroppen hyffsat kall. frysit som fan asså :( när de lagt sig va ja självklart för lat för att byta om. känner mig som en vandrande "ska-göra-porrfilm-nu-därför-lättklädd" haha hahaha. konstig beskrivning kanske (:

nu ska ja se familyguy, svara kommentarer och msn.

TTYL♥


får speel!

åååh sitter hos vallis syster nu som ni kanske läste i förra inlägget. har plötsligt feta utslag (rätt överdrivet) små röda prickar över hela kroppen som kliar IHJÄL vet inte vad det är riktigt vilket är skit irriternade hade kunnat ta en kniv och kila så mycke spel har ja. och valli låter mig inte ens klia.. vilken bitch! haha hon vill bara mitt bästa :( antingen är det för jag solat för mycke eller för jag ätit dippa med paprika för mycke denna veckan. om det är för dippan kommer ja få utbrott och böla för ja dör för dippan :(:(:(

för er som inte fattar så har jag varit allergisk mot paprika sen ja gick i 1an (lågstadiet) men sen dess har jag aldrig haft problem med de.. bara undvikit de liksom. kommer antigligen gå ut över valli hela natten med mitt gnäll men hon älskar mig ändå ;)

nu ska ja röka och försöka och inte klia hela natten.. wish me luck!

TTYL

valentina gästbloggar

hej allihopa, det är valentina a.k.a vali som skriver höhö.
Stephi sitter här bredvid mig men är förbjuden att kolla vad jag skriver.
Vi är i min systers lägenhet och chillar med hon och hennes kompis.
Stephi och jag va och sola innan, kuligt med en massa skratt haha.
Såklart glömde jag pengarna i lägenheten så fick gå tillbaka själv och hämta dem, och självklart går jag vilse på väg tillbaka till solariumet, great! Men nu orkar jag inte skriva mer, ha de bra allihopa :)
kolla gärna in min finiga blogg valentina

dagens snygga





blir helt festsugen när jag kollar kläder på tex topshop

TTYL BITCHES♥




jaha?

då sitter man här fortfarande! och jag fick göra min frukost själv :( eftersom de låg en lapp i köket haha känns som när man va liten och ens föräldrar skriver lappar till en var dem är och när dem kommer hem och att man ska ha en bra dag. tror mina föräldrar fastnat lite i de fortfarande haha ibland iaf.

känner ja börjar bli hungrig igen, hade tänkt vänta in mamma men hon är försenad 35 minuter haha :$ åååh jag orkar verkligen inte, kan inte laga något heller och de är drygt att laga i vilket fall. måste ta tummen ur röven och
  • fixa klädhögen
  • skriva på skattejämknings intyg
  • laga mat
  • klä på mig
haha tog mig nyss 10 minuter att få tillbaka texten i sidan *suck*.
kan berätta om igår. jag och anna började göra pizza HOST HOST anna gjorde pizzan jag kollade på :) sammi kom perfekt när allt va klart. började se massa filmer och proppa i oss all världens goda skit.  vid halv 12 kom kristoffer,robin och oliver (tror han hette så?) någon timme senare drog vi oss alla hemmåt och det var kallt som fan.. måste inse ja ska sluta cykla haha :( nu ska ja läsa bloggar!

något tips på en bra blogg?

TTYL♥


lördagmorgon

har sovit skit dåligt inatt. eller ja knappt sovit alls eftersom ja vaknade halv 11 när jag somnade 4. like konstigt eftersom jag alltid sover länge när jag är uppe länge. hur som helst så sitter jag mest och väntar på att mamma ska komma hem var hon nu är och göra frukost åt mig.. kan inte hjälpa de hon har gjort de till en vana. men också att någon mer än jag ska uppdatera sin blogg haha är rastlös :(

valentina får gärna ta och vakna också! är det bara jag som märkt min blogg nästan bara handlar om henne haha?
vill även tipsa om en bra blogg om ni aldrig varit inne på den innan, en stockholms tjej som skriver en allmän blogg. hur gammal hon är vet jag inte haha men gissar på 17 typ. Här är den!

TTYL♥


va lite röd efter att ha solat haha

now i'm home

satte ju på datorn för att skriva ett inlägg och för lite tidsfördrift :) räckte inte med att ja nyss GICK hem från limhamn :( eller okej blev ramad av robin halva vägen haha men ändå! tappade nästan ciggen för kände inte mina fingrar.. i-landsproblem i know. och valli är ju inte heller så jävla social som ja förväntade mig.. tack för den liksom hehe ja hoppas du läser detta (: vilkt ja vet du gör.

känner att jag borde fixa min feta klädhög i fotöljen för att vara lite snäll mot min städerska (mamma) (A). och känner för att byta textsnitt, men vet inte till vad, lite hjälp kanske? tycker även ni är dåliga på att kommentera :(
ajja nu ska ja pumpa party musik i lurarna!

TTYL SÖMNTUTOR♥


fortsätter på ego temat..

heeeeey

detta får bli ett litet inlägg! :)
kom hem för en stund sen, oobödig lektin till max åååh. men iaf störigt också att springa efter lärare på hela skolan för att få tag på en fucking nyckel för att sen gå till en lärare som ska visa hur man skickar in en sak.. vilket det sen visar sig han redan satt betyg på mig så hade inte behövt springa runt och inte heller slösat tid på att ladda ner programmet! blää!

nu ska jag ringa min kära lilla valentina.. hehe älskar att säga ditt namn helt fint :( hatar mitt! lalalalala kärlek på oss!

TTYL♥


godmorning

då va de morgon igen! väldigt ovanligt att ja skriver ett inlägg innan 4 tiden haha. idag börjar jag ju som sagt rätt sent och behövde ändå gå in på datorn innan skolan så lika bra att ge er något att läsa ;)



vet inte om ni sett denna underbara klänningen innan.. kanske på kenzas blogg? men de kommer iaf från topshop och jag VILL HA DEN!  men förstår verkligen inte hemsidan, det står ju i pund? men sen när man googlar så står det på massa bloggar att topshop äntligen kommit som svenskhemsida.. men ändå står allt på engelska om man går in på topshop.se? ja menar om man ska köpa på hemsidan måste man då betala i pund? och blir det frakt från england då också? HJÄLP?!

nattbloggande

känns som jag inte gjort något annat än bloggat idag?
valli ger mig såna vanor haha (skyller på dig baby!) men imorgon kan ja sova hur lääänge jag vill.. eller nästan böjar halv 1 så kanske inte så mycke sanning i de. för andra i klassen är dem lediga varje fredag, vilket suger för mig haha tycker jag (inte alls glad för andras skull (A)). har en söt konv på msn med valli och hennes.. mamma? haha bff's nu ju :D men gillar hennes mamma så gör inte mig något haha!

på måndag ska jag jobba (vet inte om ja redan sagt de?) guldfiskminne är vad ja har! börjar känna mina ögon är torra.. haha kan dem va de? tror de är tecken på trötthet.. eller har ja fel? haha nej nu känns det som att ja pratar med mig själv. tänk då va de måste kännas med ett videoinlägg haha hade nog bara garvat mig igenom hela :):)

TTYL BITCHES♥



ego in my assssssss

namnbetydelse?

Stephanie



Betydelse / ursprung:
Den bekransade, segerkrönte. Hon som bär kronan.

ja är ju döpt efter prinsessan av monaco så ja har väll de i blodet ;)

för chokladälskare



sitter här med en ansiktsmask med choklad doft och färg :D
jag som dööör för choklad! haha kanske finns i chips snart?
kan meddela den är rätt stel, men lukten är underbar (:
återkommer med vilken det är om den är bra, puss!

dåligt bloggande!

heeeej mina kära läsare! nu sitter ja med färg i håret och konstigt nog kliar det inte denna gången haha. vet inte riktigt hur länge jag sa ha i de eftersom ja får spel på bruksamvisningen (långt ord haha) så ja gissar på 35-40 min :) har inte ett piss att skriva om.. eller jo ja fick min dippppaaaaaa .. måste lära mig att skriva/säga dippa istället fö dipp :( alla komenterar de!

har tyvärr ingen "dresscode" för idag eftersom ja va så dööd när ja kom hem att ja slängde på mig mjukisarna dirr (direkt) (: nu ska ja hitta bloggar att läsa! måste fan hitta fler skriv er blogg om ni har en!

TTYL♥ S



riktigt bra låt och sexiga blair waldorf (karaktär i serien Gossip Girl) gör videon!

snälla ge mig dippa!

är skitsugen! har en halv chipspåse för mig själv men ingen dipp, snål och lat är ja haha har slösat helt mycke på mat och skit på sistone. :( åt ju på bk igår och åt på mcd idag. jävla lärare sa till oss vi skulle ses på triangeln så ringer dem och undrar var vi är för dem är på gustav...aaaah damp!

nu är ja död för ja cyklat mer än ja är vann vid så de blir bussen (två hållplatser, lönt va?) till skolan imrn. nu ska jag byta om till mina rosa mjukisbyxor från dubai.. och försöka hitta något att äta

TTYL♥

får inte glömma att länka till min vän valentina också! läs and enjoy! <3

sött sms

"hej på er, nu vet jag hur en sardin kan känna sig, plats 24E är ingen höjdare. sköt om er och ha det bra.
pok pappa"


haha ja man kan inte alltid ha tur, karma is a bitch ju, kanske för han får åka till DUBAI och jag inte är med (A)

nu ska ja lyckas se ett helt avsnitt av etourage, pausar för valli bombar mig på msn hihi :*
är för övrigt snorig som bara den nu plötsligt nyser helatiden :( och ansiktmaskerna ja skulle andvända som ja köpte i dubai.. ja har all tid i världen men den går åt annat skit haha

TTYL♥



onsdag

well, hade inte riktigt tänkt att blogga om min dag redan nu eftersom den inte är över men på vallis begäran för ja väll vara snäll (trotts att jag inte har ett piss att skriva om).

slutade iaf skolan halv 12, loooooooooove it! låg i min säng i några timmar tills agge kom sen dryga vi oss så de blev inte stan förrän halv 4. åt på bk trotts att jag var så sugen på mcd innan.. hmm. åt rekord mycke för att vara jag eftersom agge är så korkad att hon använder sin rabatt "köp en få en till gratis" efter att ja köpt min meal haha så fick äta två! och nu har ja inte lyckats få i mig mer än 6 köttbullar.. tycker det är lite synd om min mamma hehe.

vi gick iallafall sen och sooooolade, gud va ja saknat de! helt ärligt haha dem första 12 minuterna garva vi så vi fick magrutor (skätosido) och resten av 12 min låg vi och drömde oss bort till dubai.. hehe jag iaf! blev inte heller köpt en hårfärg.. eftersom jag är redligt petig :):)

TTYL! bildbrist till maxxxximum!
ps! de blir mycke uppdateringar idag (:

dagens

de va ett tag sen ja visade dagens kläder (:
here it comes!


kort vit tröja med lång ärm och dragkedjor på axlarna,
svart linne, gråa tights & benvärmare som är snyggae enligt mig som lårstrumpor :)


nu kommer agge till mig, vi ska till stan och sola! tror de blir macedonken också saknat de fan :o

min älskade stad!

åååååh de är ödet, när ja äntligen släppt tanken om min dubai-resa kommer de upp en låt med en bild på världens dyraste hotel som ligger i dubai som bild på albumet :(:(:( har varit precis där utanför! skulle ju äta där inne men jävla hotell va man tvungen att boka tid innan :(


riktigt sorgligt asså.. så blev tvungen att printa :(

datorn följer med i badet!

yes, de må va korkat ifall ja tappar den men får äll hoppas jag har turen med mig :)
låg nyss och såg ännu ett entourage avsnitt här i badet, mysigt! nu ligger ja och dör av värme! men får hålla ut lite till måste ju njuta. haha ska nog inte bada på ett tag för det tog en evighet att fylla bakaret sen tog de lika långtid att låta de kallna (brände fötterna haha). nu måste jag sluta skriva innan ja tappar känseln helt i armana :) och sitter med en söt turbn till handuk för att inte svimma + maxhamburgar-rklam lapp som fläkt hahaha

TTYL  <3

she wish she were a fat kid?

guuuud va jag är dålig bloggare haha helt sanslöst och lat är jag som inte orkar trycka på tangenterna med mina feta fingara (som inte egentligen inte är de haha) och skriva ett inlägg. istället ligger ja i min sköna säng.. som jag önskar vore större och för två.. och ser entourage, fuckat mitt huvud med den stavningen asså!

kan iaf ge ett råd. ligg inte och ät chips och dippa! ni kommer må skit bra undertiden men skit efteråt haha. iaf om ni inte kan styra ätandet som jag inte kan. känner mig som en smällfet gorilla (i wish!) med en k'nsla av fettomage (i wish där med!) haha och känns ännu värre när mamma nyss fråga mig om ja vill äta midda snart haha ja hade rullat ur sängen! tyvärr så har jag viktproblem så fettet från denna chips och dippa kommer inte sätta sig någonstans! :( it sucks!

TTYL <3

en sorgsen dag

dagen började bra men gick sämre mot sitt slut. valentina jag älskar dig och ska aldrig lämna dig. känner mig som en usel vän. mina böner och mitt hopp var inte tillräckligt.

ska träffa min valli senare idag. vi kommer säkert gråta i floder men om någon som betyder mycket för henne är det en person man gått miste om. hon är verkligen en person värd att bara ha det bästa kring sig.

över till nutid. kom hem för ett tag sen efter att ha frysit ihjäl på söder, (även om de var värt de) sitter i min säng nu iaf och återfår värmen. känner hur svag jag är efter att inte ha atit mer än flingor och yoghurt kl 12. plus att jag vet att dipp och chips ligger och väntar på mig. men snäll som jag är så ska jag vänta efter middan hur hungrig jag än är är det ju annars inte så snällt mot min mama som lagar mat nu haha.

ska se entourage snart sen äta. TTYL <3


syster inne på ett mall

hello fuckers

guuuuuuuud va drygt de är att blogga uta bilder haha. måste ju vara värre för er att läsa när de ninte finns något att kolla på, ja menar kuuuul 8-)

vaknade iaf aldeles för tidigt idag, kvart över 10. sen pricken över i:et går min buss en och en halv timme senare än ja trodde, fick för mig att 13.27 bussen är framme 4 hhaha de är rätt omöljigt liksom. så nu sitter ja här helt fixad och uttråkad utan bilder :(

ska få träffa min valentina sen iaf på söder kl 4. så sak vi till mobila och lägga undan kläder. men de blir väll macedonken i vilket fall somhelst or els i will die (sämst på engelska). hursom haver har hoppat runt i huset i några timmar nu sjungt och allt annat skit man kan cpa sig med.. haha tur mina grannar har mycke buskar och granar annars hade dem nog fått se ett och annat halv naket hahahaha. nog om de!

min pappa överraskade mig och kom hem för att ha ett telefonmöte haha ja trodde vi fick inbrott så ännu ett hjärtstopp. men blir ensam sen igen för han ska iväg igen.

TTYL <3

det är en drog

ja jag vet denna låten är inte så värst ny. men de är inte förrän nu då ja inte kan sluta lyssna på den. valli och emilia förstår vad ja menar med att ja känner igen mig i texten.



och jag har fastnat för serien entourage pag alla i min klass snackar om den 24/7 haha. så nu är ja fast (:

söndag

den drygaste dagen på veckan helt klart. plus att jag sitter hemma hos min pappa. för en gång skull sitter jag inte i timma-vis framför datorn utan vi ser film, haha gulligt ja vet 8-)

igår åkte jag till oxie och träffade emilia och valli. vi hade roligt somvanligt. även om det var lite sorgset i luften, vi ber för honom. och somvanligt hade vi massa idéer om konstiga saker vi skulle göra nån videoklipp haha. men ist blev de "emilia pissar och hoppar runt"-klipp ;)

nu ska ja se mer av filmen! TTYL <3


valentina

tyvärr så har jag inte kvar konversationen på msn så jag kan inte visa vad hon skrivit. men det är en tjej som verkligen finns för där för sina vänner när dem behöver henne. nu är det omvända roller och hon behöver allt stöd hon kan få. här kommer en text jag skrivit till henne..

jag hoppas verkligen du vet att du betyder så mycke för mig. jag försöker stötta dig så gott jag kan trotts att jag vet jag inte är så bra på de som jag vill vara. du är en helt underbar vän att du får mig att bli tårögd just nu. du har ställt upp för mig när ingen annan gjort det och allt jag fått av alla andra är "jag finns för dig". du har kämpat för att ja ska må bättre och har alltid fått mig att inse saker.
när jag behövt din hjälp med något varsesig det varit litet eller stort och jag inte vetat vad ja ska göra har du alltid sagt vad som är bäst för mig och hjälpt mig till fullo
du är en av dem viktigaste i mitt liv och jag måste verkligen lägga mer tid på att träffa dig. jag älskar dig valentina. trotts att jag tjatar om det.

texten tala mycke för sig själv. och jag ska dra mig till oxie nu snarast ikv.

TTYL♥


gårdagen

blev en bra dag. agge kom till mig och åt midda sen åkte vi till elin. sprang till bussen 3 gånger och missade den två av gångerna hahaha. när agge sen äntligen hann med en buss gottade jag och elin oss med massa godis som i sen inte orkade äta upp haha. små tjockisar. men vi hade kul trotts att vi inte lyckades se något på tv som vi började se såg vi aldrig klart eftersom vi babblar som pratkvarnar :) hoppas vi kan ses snart igen iaf!<3


en gammal bild från nån fest (:
anna, sammi, jag & elin <3

HAHAHAHA

sha.. min vän agnes är inte den smartaste alltid.. nu över till de hon sa..

vi snackar om vilka bussar vi ska ta senare. det finns en buss som heter 34an och en 5an. hon s'ger 35an är en omväg dit hon ska. jag säger "du sa 35an de är 34an"

agnes: "jaha nej 35an går till rosengård"

jag: "ja och till östra hamnen"

agnes: "vaa, västra hamnen haha fan va skumt"

jag: "nej från rosengård till horgatan"

agnes: "jaha så konstigt namn på gatan"

jag: (rå stirrar på henne och som ett frågetecken och undrar om hon är seriös vilket hon verkar vara)

agnes vänder sig mot mig och säga "jahaaaaa horgatan hahahahahahaah"

(det är självklart så att jag menar att östrahamnen är en industriområde som man brukar säga horor står och säljer sig därav "horgata") korkade lilla agnes :)<333

dagens FRÅGA!

var bor ni och hur gamla är ni kära läsare??


en väldigt ofixad mig & min syster sophia (:

TTYL <3

en jävligt bra dag

eller ja dryg till början då jag, sammi och sanna åkte på föreläsning på latinskolan (som jag aldrig varit på innan haha har haft mina fördommar) och den föreläsningen var då heeelt onödig haha de vi redan inte visste hade räckt med att få i mail haha. min UF grupp är redan erfaren av att stå i mässor och ta till sig kunder. så de va bara slöseri med tid. rätt härligt att missa engelskan iaf då resten av klassen bara läste och reflekterade sedan texten. boooring!

jag har fått veta idag jag får G i matte B. vilket gör mig avslappnad. så därför slipper jag skolan imorgon! :):):):) dock till något mindre bra så måste jag ändå upp och va hos tandläkaren 10.40 *suck*. men ska inte klaga för det är studiedag på måndag är alltså ifrån skolan i 4 dagar wiho! över till dagens!..

Dagens humör: mår så j*vla illa! inte bra att kränga så mycke chips :(
Dagens planer: skulle träffa valli men blev ikke så
Dagens roliga: att jag slipper skooooolan!
Dagens låt: you'r love is my drug - ke$ha, som igår
Dagens film/serie: t paradice hotel
Dagens önskan: bort med illamående + lite annat
Dagens look: nedsläppthår, tajts, lång t-shit, halsband och kofta
Dagens sweetheart: de är nog sammi som ringde och sa mitt matte resultat (:

 

nu ska jag försöka äta tacos trotts mitt illamående som i nuläget är lite bättre, mmmmmh tacos!
TTYL <3



äntligen!



teknisk är vad jag brukar vara, men de har tagit mig en evighet innan jag förstod hur man lägger upp youtube"klipp" utan video. nu har jag lyckats haha! lyssna och njut!

wooooooho

heeeeeeej lovers!
vi kan väll säga såhär innan ja börjar pladdra på.. jag är på SKIT BRA humör just nu, fråga mig inte varför för who knows? men har en liiiten känsla av att de kan vara för jag suttit här i x antal timmar och inte gjort ett piss, töntar mig i webben/camen men inga foton inte haha. eftersom jag är så jävla lat att inte ta ett steg utanför dörren så får jag faktiskt skylla mig själv! en annan sak är att mitt röksug har lagt sig väldigt mycke! no more cigg for me.. fast ja rökte igår.

ska också ta och se alla paradise hotel som jag missat, har ju inget annat för mig :) ..fan nu knäckte jag min långa nagel :( funderade nyss på i en eskund om ja ska göra en lista med "vad ni inte visste om mig" eftersom min kära valli har gjort en hehe och ja försöker liva upp tillvaron med henne på msn vilket inte lyckas så bra för hon är upptagen med sin vän. .. och nu ska jag äta!

TTYL <3


skåda utanför Dubai mall, Burj kaliff i solnedgång + fina skyskraper runtom (:

ständigt trött

ja det är precis det jag är. igår somnade jag redan halv 11 vilket jag är väldigt glad för annars hade jag väll varit öd idag! måste försöka att inte vända på dygnet nu när jag somnat tidigt igår och i måndags.

uppdateringen går det sämre med, finns ju inte så mycket att skriva om när skolan tar upp hela dagen för mig. idag träffade jag iaf äntligen emilia i skolan haha blev så glad att jag bar henne till entrén! :$ aya va hemma och mådde dåligt, stackarn :( (emilia jag har svårt att hålla tyst om deeeeeeee!) hehe.. efter skolan träffade jag agge och tog en cheeseburgare sedan vidare till älskade solariumet, så nu håller brännan ett tag till :)

sitter nu och har insett jag ligger back med sååå mycke i skolan haha jävla APU har gjort mig skollat! nu måste jag ta tummen ur röven som man säger och göra nått med mitt liv (plugga då) haha sen duscha och nanna så tidigt jag kan! (vilken gamling.. :$)

TTYL ♥


jag och syster

OCH GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE AALEXANDRA MARCOVIC SOM FYLLER 18 OM 3 TIMMAR! ÄLSKAR DIG HJÄRTAT! ♥


skolstart

oj ursäkta för dålig uppdatering!
varit upptagen med skolan då såklart och sedan stan med degebollen, dock blev det ingen solning för agne tyckte de är onödigt när vi redan är bruna (hon kom nyss hem från vietnam) men ja ska tvinga henne senare i veckan haha ja vet du läser detta agge ;)

funderar på om jag orkar lägga upp massa bilder på bloggen, la nyss upp 58950 på facebook (för er som har min fb kolla där) men tar väll in nån bild här då och å ändå.

igår somnade jag 10 haha jetlag till max! och vaknade i ren panik kvart över 6 av hemsk mardröm. hur som helst så somnade jag om iaf :) i skolan fick jag träffa efterlängtade anna och sammi! tyvärr inte emilia och aya :( nu ska jag checka bloggar!

TTYL♥



jag i Dubai

jetlag!

vi säger såhär jag har sovit max 3 timmar sammanlagt inatt på flyget. och omedvetet somnat i famnen och benen över hela min syster och mamma haha. jag är iaf dötts-trött! hade en mysig dag med degebollen agge idag. och för övrigt så lyckades agnes tvinga ut mig idag.

imorgon kommer det bli skola igen, fyf*an. kyla, tidig morgon,lektioner.. kan det bli värre? känner mig även inte särskillt brun pga för mycke shopping och för lite strandsolning så det får väll bli solariumet som gäller imorgon.

här kommer bilder på lite av det jag köpt!






TTYL

i'm back!

ja tro det eller ej, och fyfan vad jag vill tillbaka.. hade nog kunnat fälla en tår! dybai är nog de bästa resemålet jag varit på. okej, jag har varit på så många ställen i världen att jag inte ens vet hälften och inte ens mina föräldrar har koll eftersom vi är så många barn i familjen. bästa shoppingen! bästa vädret! fastnade TOM för deras arabiska tvkanaler med engelskt-tal. ja dubai är min drömstad! jag min mamma och min syster sophia har bestämt vi ska dit om 2 år. jo jag vet det låter som en evighet men riktigt härlig känsla att veta att man har ett mål.

uppdateringen ska återgå till vanlig och massvis med bilder ska stömma in från resan. självklart inte allt på ett och samma inlägg utan jag jag tar in underbara bilder lite då och då. för mig har denna resan också inte kunnat bli mycket bättre eftersom jag och min syster kom så mycket närmre varann. vi var tajta redan sen i februari då vi åkte till schweiz tillsammans men nu blev allt snäppet bättre. nog om det.

inom kort kommer lilla degebollen agnes till mig som åkt land och rike för jag vägrar sätta foten utanför dörren pga vädret. för er som inte bor i malmö som jag så är det endast 2+ grader och min kropp är van vid 30 så därför tänkter jag iinte utsätta mig för kyla :)

TTYL söta läsare!


fran dubai!!

heeeeeeeej! haha hittat en dator! gratis! haha me like big time! shoppat som fan och har sa javla mycket att saga att jag tar de snabbt, eller ja vi far se jag ar redigt duktig pa att dra ut pa saker jag ska forklara kort (A)

har ar iaf varmt som faaaaaaaaaaaan, shoppat som en idiot och lagt minst tid pa solning och strand haha. forsta dagen fick vi for oss att ga overallt tills vi kom pa att vi kan ju ta taxi! harligt som fan kan forsta att manga som bor i new york gor de!

lite kort om idag! tog taxi till stranden, skit fint vader tills de borjade bli lite molnigt sa akte vi vidare till ett kopcenter blev faktiskt bara ett par lack tights (redan varit i alla dem andra affarerna pa andra kopcenter) besatt av starbucks till max! atit dar alla 3 dagarna vi varit har.. eller ja fikat! har ar battre shopping an thailand! kopt mer pa EN DAG an vad jag gjorde pa 2VECKOR i thailand. helt sjukt. de jag ogillar lite ar att pa vissa stallen stirrar folk pa mig om jag har korta shorts medans pa andra stallen kan man ga i vad man vill. ja menar vem vill ga i tights en kvall nar det ar 22 grader pa kvallen? hursom haver om min dag.. traffade min bror som ar i abudabi (huvudstaden for er som inte visste) och vi tog med honom till ett annat "mall" som kopcenter heter. och han har en personlig chaffor som kor honom bvart han vill 24/7.. ja vet WTF haha. efter 2 timmar var han tvungen att aka till flygplatsen for att kronprinsessan fran sverige och hennes "man" skulle pa besok och ata middag med bla honom. vi fortsatte shoppa och at sen pa en mysig indisk restaurang :)

vi hors forhoppningsvis senare! TTYL <3

hejdå!

.. ja tyvärr för er del så kommer de inte ploppa upp ett enda inlägg förrän söndagen den 10e! ja vet rätt sorligt men jag ska ju iväg till dubai idag, och de ska bli sååååå skönt! både att bli av med vissa haha och att komma till värmen. kommer sakna många av er som jag vet kommer läsa detta! men säkert även några ja inte vill ska läsa. finns nog inte mycket mer att säga mer än att ni får ha de så bra här hemma i kylan och sakna mig inte för mycke :) ska försöka med en bild-bomb också hihi.

TTY-(IN A WEEK) <3


franskarivieran 09 kolla havet!


jag & johanna! saknar dig


jag & aya!<33


valli & emilia på emilias b-day!<33


jag & agnes .. loooooooooong time ago haha innan parken


nata & jag i somras, hahahahaaha dog när ja hitta den

ja, ja vet ni älskar gamla bilder haha för de gör jag :) sitter ju aldrig vid min gamla data som jag gör nu. puss på er!

gott nytt år!

hehe som ni kanske förstår hade jag 0 tid till bloggen! vaknade upp hos anna och tog mig hemåt då hon sedan kom och åt middag hos mig. fattar inte hur det nästan kunde ta oss 2 timmar att fixa oss haha ch ja hann inte ens göra ett piss med mitt hår haha verkligen, eller jo duscha men de va tom innan dem 2 timmarna haha. men ja nybörjare på lösögonfransar tog säkert en halvtimme per/öga och en kvart att välja vilket par man ska ta, haha.

tyvärr så var vi så stressade att jag har inte ett enda foto fårn igår! sjukt sorgligt om jag får säga de själv eftersom jag hade så många förra året :( var iaf på nån förfest i trelleborg sen tog vi taxi ut till ett stort hus mitt-ute-i-ingensans eller ja de va ju utanför trelleborg. de var en seg början men de blev riktigt bra! haha de sjuka var dock slutet då vi skulle gå till någon kyrka som vi inte hittade till och jag och anna började få tillbaka känseln i fötterna då vi kände sån jävla smärta eftersom vi inte är vana vid hög klack haha fyfan! men turen vände och de kom körandes en kvinna med några tjejer från festen i bilen som fråga om vi behövde skjuts vilket vi ju gjorde.. hahahha jag och anna satt i en gigantisk baklucka på en volvo (hatar volvo för er som inte visste) hahaha vi bara satt och garva. sen åt vi natta-mat sen decka jag anna och mattias hos honom.

idag skulle jag då träffat sammi eftersom jag åker imrn men hon vaknade så pass sent idag så de finns ingen tid att ses. måste fixa sista förberedelserna med bla packningen så tyvärr så får vi ses när jag är tillbaka!
förövrigt är det riktigt härligt att (nästan) aldrig bli bakis! haha love it

TTYL <3

RSS 2.0