mmmmh

dricker sån över good smoothie nu (: min hemliga gåva kanske? haha men såå död ja är nu vill dö! igår åkte sen efter middan till oxie, skulle va chillkrök men emilia hade nackspärr.. hahahahah flabba åt henne hela kvällen :) blev bjuden till en fest där också men min moral sa nej.

aya fick för sig att skrämma livet ur mig med ett kulpistol så hon fick mig att gå ner på knä för sånt gör över ont att få på sig :( hon fick sån idé att göra om de men att filma, camilla gav rådet att fly men ja lyckades inte så istället hoppade jag på aya hahahaha sånna grepp den tjejen liggen inne med :O slutade iaf med att ja dunasde hårt i golvet :(

lite synd i och med att ja ramlade 30 minuter innan dess precis när ja hoppa av bussen :( efter ayas attack fick ja över mycke energi så börja fightas med embla.. men båda är klumpiga så vi ramla båda två och ja underst :( vi såg sån halvkass alien film haha sen åkte ja hem vid 1. träffa en snubbe sen decka ja. blev tvingad upp halv 10! och ja somna typ halv 5 och vakna 856085 gånger under natten.

nu ska ja se SATC!
ttyl


veckan innan franskarivieran-resan, en riktigt härlig kväll i skurup med gamla vänner <3

blev denna jackan i torsdags (:



och om ella läser detta inlägg haha.. så ja jag tänkte köpa den i grå men de blev nude-rosa-färgad sitället :)

lördag

hmm.. förlåt ännu en gång! i torsdags efter att ja lämnat johanna på bussen så drog ja till ett chillkrök som va i närheten av min gård. (nej inte borndgård! utan lägenhetsgård). när aya och emilia skulle ta taxi vid 3 tiden så körde den fel 758068045 gånger så dem gav upp haha. men dem blev körda av andra sån tur är.

igår träffade ja sammi mfl. och ja övernatta hos den fisen :) och ja haaaaatar att ta bussen dagen efter :( ajja nu är ja iaf hemma och ska duscha + midda sen blir de iväg igen, fast till oxie ikväll.. tror jag de blir?`haha

ttyl


aw hittade denna söta bild på mig och min brors söner awww! dock övergammal haha

torsdag!

glömde heeeelt bort att blogga igår mina kära små vänner :(
stack till stan 3 igår, såg senare på bio och typ blev stammis på mcd. träffa en massa olika på en och samma dag över mys :)

idag har ja träffat sis (aka johanna) som ja inte träffat på 6 månader! nej ja överdriver inte! :( vi har varit i stan ja har shoppat lite.. men har såklart beslutsångest för en viss jacka! lägger upp bild sen lovar.
sis förljde mit mir (med mig) hem och vi har snackat som aldrig förr för att hinna ikapp allt vi missat :)

min dator har fått virus så ja kommer inte vistas på den så mycke mer :( i sucks! 

TTYL




tisdag?

är det väll haha.. har varit dålig på att blogga idag igen, loggade in här innan idag men skrev aldrig något haha. har inte gjort ett skit idag! fick panik av att sitta hemma men när de väll kom till krutan.. (ordspråk) så pallade jag inte ens resa mig ur sängen (A) ännu mindre klä på mig och fixa mig!

fick lite skuldkänslor när sophia kom hit och jag inte hade presenten som redan är mer än en vecka sen. men lite payback för hon ville ligga här hemma istället för en heldag på stan + bio :Y uppskjutet för 2a gången ju..

men imrn blir det av iaf ska se avatar.. jävla hysteri om den filmen men syster vill se den och ja har biljetter so what the fuck :) och hon betalar mellanskillnaden, godiset osv hehe..

nu ska jag se älskade SATC, <3

elin kling?

gick förbi bikbok påväg till bussen i davidshall för nån dag sen. och såg bla dessa bilderna i skytfönstret!
ja stannade upp och tänkte, vaa elin kling för bik bok?? så ja sökte igenom hennes blogg och hittade inget. hittade bik bok's hemsida.. haha och tjejen är en feeet kopia av elin, det är inte alls henne :O

ni måste erkänna de är äckligt lik eling kling på bilderna.. blondinen..






sämsta

uppdateringen (A) haha i know!
vet inte varför jag inte bloggt under dagen då ja bara latat mig hemma, snön frestar knappast mig att åka till stan. sophia skulle komma och ha en heldag med mig idag med shopping,fika och bio men hon är sjuk så vi hoppas det blir bättre imorgon :)

så istället låg ja och mös i sängen hela dagen tills jag orkade ta mig hem till anna för att ha filmkväll med lite folk. när ja kom ut va de mer milt-snöande (?) asså inte sånt jobbigt som får ögonen att gråta och man fryser ihjälp, ångrade nästan jag inte tagit mig ut under dagen. haalt va de iaf fyfan som ja gled runt haha :(

kom iaf hem aldeles nyss. blev körd vilket är skönt! men nu sitter ja ass hungrig och får väll ta och leta mat haha eftersom ja inte kan laga själv :( kanske borde tänka på vad ja stoppar i mig så ja inte får värsta fat-ass!!? ... hahahaha i wish :( (:

ttyl





söndag

kom nyss hem från elin :) brukar aldrig palla ta mig någonstans på söndagar men för min söta elin gjorde ja de. kallt som fan har de varit idag också :( så wallander som gick på tv .. inspelat i min födelseort för er som inte visste ;) haha nej inget skryt asså! :) och krängde över god midda och sen godis.

vill bara säga att ja inte rekomenderar att gå ensam i stan på natten en söndag. BARA gäng med killar ute och killar i bilar som stannar bredvid en och stirrar och tutar som om dem tror man ska hoppa in? hahaha 8-) så elin lovade att ringa 114 14 (polisnummer) om något hände mig (A)<3

iaf igår blev en intressant kväll. bra till en början, kaosigt i mitten och hyffsta slut (: först förseningar på konserthuset där jag stod och frös i skinjacka! .. dumt val! sen bar de av till lokalfest. på väg hem blev vi hämtade av några så vi åkte på efterfest med ett gäng kurder som carro kände haha.

nu ska prata av mig med sammi!

ttyl


lördag

och ännu en utgång inom en timme! 18års firande blir de även denna kväll haha :)
sitter här med en kall öl och väntar på att jag ska orka sminka klart mig.
kommer väll rulla fram till festen med allt de jag ätit till midda + cheesecake! mmmh. men nu får ja väll ta tummen ur asset och göra mig klar för att åka (:

TTYL bitches




innan anna&julias 18års fest!

körde på lockat vilket också höll hela kvällen! nu är jag hemma och tack för ikväll <3




sistabilden och ideérna va slut haha bjuder på den big time! .. jävla prick över läppen haha :(

humöret

är kvaar! hihi är skit glad och spidad och har massa saker i huvudet som ja ska göra :)
problemet är dock bara om tex locka-håret-ideén blir bara skit så kommer ja gå fett mycke ner i humöret! åter står att se alltså.

men fuuuck va dåligt imorse när ja kom till skolan för att ha matte c prov.... vi hade vikarie :S en idrottslärare som inte ens kunde matte B! så där rök väll de G:et i betyg. och fick nyss underbar mag värk :( men nu gick den över haha.. skumt?

nu ska jag ut med natalie för hon ska sola haha, puss!


ville bara

säga att jag är jävligt duktig av mig när ja väll sätter igång haha :) först biblan (mirakel!) sen engelskauppgiften som vi började med idag och nu steg 3 (som ja skulle gjort förra veckan haha) men iaf! är på riktigt bra humör som inte går att förstöra. nu ska jag gå på choklad jakt i kylen .. hehe chokladfamiljen här ja! bubbelvatten (A) och sen nanna! <3

torsdag..

äckliga jävla väder! just den dagen jag ska cykla till bibloteket för att träna till matte provet..haha svårt att tro ja vet, tror inte riktigt jag fattat att ja varit där heller. mamma trodde t.o.m jag ljög :( fuck va de snöa iaf åååh riktigt ångest. så nu är ja hemma och genomblöt i håret. slipper kanske duscha 8-)

är riktigt hungrig också :( biblan va svinit dyr men de blev ändå et choklad. men dör av hunger nu! ska göra klart engelskan nu också innan ja äter, i hope.

mytoman lärare vi har asså säger vi får filma idag tror du vi får de.. neeeeeeej! "ni ska visa upp reklamfilmerna om 45 minuter". menar den kvinnan allvar? vi kunde inte heller klippa ihop bilder från fotograferingen i tisdags för fotona va inte klara. så fick springa runt på hela skolan ja lovar efter varje lärare dem sa ett nytt namn.. aaaaaah. melli och några i hennes klass va skitsäta och lånade ut sin videokamera! men seen när vi va klara då fick vi inte låna sladden av läraren :S

så där stod vi utan video. så kommer vår egna lärare och får höra allt så säger hon "men jag har kameror".. ja ville knäcka hennes nacke! hahahah :( så vi filma snabbt som fan haha riktigt rolig film ska lägga upp den sen iaf! hahahahahah och vi gick in till it-teknikern och frågade om vi kunde byta om i hans rum hahaha ofta han går med på de och går ut! och om de fanns övervakningskameror i de rummet så finns de väldigt nakna klipp på anna och sanna hahahahahaha ;)

TTYL♥


onsdag

skolan va väll okej, haha fattar lite mer av matte c nu haha stolt fan! skolan va en enda stor hög med albanflaggor haha ska börja gå med sveriges snart.. nej hade nog blivit nerslagen :(

efter skolan valli tvingar med mig till stan på fika med henne och två killar. kallt som fan va de och ja har inte förräns nu en halvtimme senare fått tillbaka känseln i mina fötter haha. åt nyss så ja typ rullar fram haha nej. tappade nästan mitt glad nu men mina "suerskills" räddade de (A)


tisdag

idrott på morgonen, usch! fast sammi och conrad höll i lektionen så de blev helt okej ändå :) andra lektionen entrepenör, fick hjälp av en kille i it-media att fota oss i produkten. vilket enligt vissa är skabbigt gjort. men jag tycker den personen borde tänka om, innan den öppnar munnen och kallar en en sådan sak.

nu sitter ja här med agge, dock är hon inte i rummet nu så passar på (: fast hon ska hem nu typ :( resten av kvällen återstår att se. kom ju inte in på blogg.se igår kväll så blev inget mer inlägg.


måndag - och jobbig en!

2 jävla prov idag! danskan va doc oförberedd men hur kan man ge prov på så svåra saker och kalla de "terminsprov" när vi haft praktik 5 veckor. har missat ass mycke så ja fatta inte ett skit. hade prov om marginal, pålägg och sånt annat i entrepenörsämne på morgonen också :(

hahaha sammi ringer och berättar hur hon ramla två gånger framför 2 bussar med folk från skolan hahaha ja dör av flabb är på väg till skolan när hon ringer. sen precis nån meter innan min stol ja vrikar ena foten nästan ramlar hahaha sen tar jag ett jävla steg och vrickar andra foten :( som alla dooog åt mig haha plus ja själv då såklart :(

stannade med sammi och anna i skolan ett tag för att snacka om företaget ska fottas och sånt av en it-media kille imorgon ju. utanför skolan fick ja veta något som ja fick spel på, jävla drama! så har snackat med sammi och en annan nu i nåna timmar.

sen nu när som ska jag ta bussen till stan för att prata av mig på donken med min baby, sammi. så vi hörs när ja är hemma!



jag hatar söndagar

och alla hjärtansdag är överskattat! hade tänkt träffa en person men pga bråk lär ju de knappast hända. igår blev verkligen tur i oturen! festen för valli blev en bra överraskning.. förutom att vi gläömde gömma våra väskor haha fan :(

på fredag nästa helg ska dem andra ut på hipp.. är medbjuden men ja fyller år i maj så... it sucks!
några saker blev snodda igår, och min magkänsla känner att ja vet vem det är. hatar mytomaner!

nu om min hemväg. tog 1an så hade de hänt nån olycka mellan davidshall och gustav så bussen tog en omväg. dum som ja är ber ja busschaffören lämna av mig på konsert eftersom ja hade ingen aning om hur ja skulle komma på 5an annars eftersom vägen va avstängd. hoppar av och de står den kommer om 20 minuter! ja får frispel och börjar gå mot gustav där ja ser bussen ja nyss hoppade av kör till, damp fick ja. och en 13% batteri på mobilen (Y)

as rädd och ensam går ja till gustav och när ja är vid bk ser ja 5an köra iväg. kommer fram och där står den kommer om 17 minuter! av en ren slump stöter ja på sammi,conrad mfl , snacka om räddning :) när ja sen är på bussen får ja ett samtal och korkad som ja kan va hoppar ja av i lorensborg.

ett gäng tjejer på 5 pers går till oss och berättar hur rädda dem är för nån man dem påstår följer efter dem? men gatan va tom? hahahaha kunde inte hålla mig för skratt. så vi följer dem till sin port haha. sen va vi ute aldeles för länge men ja är tydligen över grym på att smyga in :):)

vaknade 10, fick spel men somna om när ja såg gelehjärtanen brevid mig. vakna 1-2 igen sen nu måste ja verkligen göra engelska recentionen!! döööö

bilder från festen kommer senare när ja pallar!

TTYL♥


lördag!

helt sjukt hur dålig man är på att uppdatera plötsligt :)
igår var de ANNA BERGLUNDS födelsedag! mitt hjärta har blivit 18 hela år och hon kommer hem inatt! helvete vad ja saknat den tjejen!

idag vaknad ja i stressläge, klockan 9, trodde mamma skulle till stan utan mig vilket var helt fel. så vi åkte in kring halv 12, jävligt seg busschafför och fick nästan mig en utskällning igen på 2 veckor haha menar dem allvar?

hur som helst åkte till en person efter ja varit i stan. sen nu är ja hemma och har ätit lite. trodde inte ja hade bråttom men nu tror ja jag har de.. ehm ja. så ikväll ska jag fira min goding valentina, hihi får se hur de går ;)






jag <3 keps. snott marcus, skriver detta på hans begäran :)

fredag nu

matte c imorse, gick väll hyffsat. sen rollspel i organisation&ledarskap vilket vår grupp, jag och sammi, inte hann göra. sen har ja bara varot hemma och tjockat mig. för ska till sammi snart :) sjukt att 33an tar 6 minuter från mig till henne! dock måste ja åka värsta omvägen hem inatt ensam :(

kände mig stressad nu haha ligger fortfarande i sängen och bussen kommer snart! hörs väll inatt eller imrgon!

in my head

åååh denna bedrövande (haha på flipp!) engelskabok! har typ 80 sidor kvar kanske mindre men vafan kommer inte sova en blund inatt. är redan döttstrött nu ju :( längtar bara tills de imorgon då de är helg. och lördag då vi ska fira valli <3 är verligen inte bra på att stressa mig genom en bok på engelska haha får läsa om sidorna imellanåt istället, nästan värre. ajja nu måste ja läsa vidare!

3 bilder från lördags!


jag nata & hanna (?)


ella jag och nata


jag och ella.. ja bjuder

torsdag

engelska imorse, trodde ja skulle få värsta utskällningen för ja inte läst ut boken. men de hade tydligen inte resten heller.. eller ja av dem få som kom. så har på mig till imrn att läsa 130 sidor typ annars måste ja läsa en ny bok! gick till mobilia med sammi och conrad efter skolan för mcd och presenter till anna och valli :) hihihihiih. ska ut och träffa en person nu bara. sen blir de jävla mycke läsande!

TTYL♥


onsdag

oj! ja man kan ju säga att ja glömt att blogga.. eller ja halv glömt eftersom ja kom på de för en halvtimme sen men ville göra klart arbetet först eftersom de ska va inna om 10 minuter :)

nu har ja äntligen fattat matte c, kan ni fatta de haha för ja kan inte! okej de är ju inte så att ja nu plötsligt är värsta mvg barnet i matte c men ja fattar faktiskt vad läraren snackar om haha. efter skolan drog ja hem sen vid 8 gick ja ut till valli och timon! sen drog ja mig hemmåt 10 för hade ju arbete :( blä. och nu vill fisen att ja ska kasta mjukisbyxor från ballkongen? ajja nu ska ja väll snart nanna, puss!


timon och jag




blir alltid uttråkad på slutet.. så blev lite flummiga bilder på slutet typ denna!


tisdag

sitter i vallis systers lägenhet med en söt chihuahua, timon. mötte valli vid halv 5 tiden men självklart hade hon glömt nyklarna så hon tvinga med mig till stan haha. sen köpte ja mat på mcd att ta med. snacka om att bli hungrig på bussen!

ni ligger den fisen och snackar i tele, vilket drama haha. stannar väll här tills ja ska sova eftersom hon ska inte till skolan imorgon. nu får ja väll va lite social med timon som ligger och slickar på mig :) vet att sammi läser detta och är skit avvis haha aww <3

TTYL

vilket minne man kan ha!

denna gamla låten hittade jag nyligen och satt och störde mig på att ja inte kom på i vilken film en tjej står och sjunger med i den!..




och de är ju hilary duff i raise your voice!

konstiga måndag

börja somvanligt halv 9 med uf.. blä. eller ja helt okej lektion idag gillar lars ju!
pausegympan va tango hahahaha wtf? hyffsad lunch sen blev de danska.. vår lärare funderar på att sluta undervisa oss i danska? :S slutade redan 2 så blev ändrade planer. nu sitter ja och har precis sett entourage avsnitt, haha ja vet ja är seg! men har inte haft tid. även krängt lite chips men när vattenglaset tog slut gav ja upp haha.

borde verkligen plugga.. vad är de med mig? sån lat!

TTYL♥


söndag

kom nyss hem från helsingborg. gick upp 10 (kan knappt fatta de själv) för att bli hämtad 12 av pappa. rätt mysig dag i hbg alltså åt på Meso som ja kan starkt rekomendera.
resten av vistelsen satt ja bara vid tv och dator medans resten hjälptes åt att sätta upp lampor och borra.. haha hur många familjemedlemmar från familjen Norén krävs de för att sätta upp en lampa?... svar 3!

förutom diverse utskällningar om rökning, spritdrickande och matte c, så va de trevligt. saknat syrran lite (en av dem många) och hon försökte få mig att byta peak jacka med henne, misslyckat försök från hennes sida.

nu är maten klar,men är inte riktigt hungrig än så tar och väntar lite :) kan lägga upp nån bild från igår innan jag drog ut!


såg nyss ja bara hann ta en bild. inte världens bästa direkt..

godmorgon lördag

fett morgonmisstag har redan gjorts haha.. fråga aldrig mig något när ni väcker mig, för jag svarar aldrig ärligt. haha även om det är till min förtjänst ni frågar något så antingen ljuger jag eller säger motsattsen. jävligt skumt men har märkt jag gör de. så idag tackade jag nej till nya stövlar, surt.

snodde lite bilder från sammis blogg eftersom jag inte orkar lägga över från min :)




vår snygga mini-monter som tagit oss en evighet som vår lärare hatade!..
trotts att alla andras miniatyr-butiker looked like shit!


och en frivillig mössmodell.. filip


ehm..

nu är jag hemma!
eller ja har varit de i typ 20 minuter, och nu är ja hungrig :( bara varit hos elin och myst och snackat skit denna fredag. hatar dock att alltid stå och vänta ensam på gustav eller triangeln. speciellt utan hörlurar..

kanske kommer valli till sin syster nu och sover där så smyger ja väll mig också dit. saknar min fis! nu ska ja ta och smsa henne sen försöka hitta nått ätbart som slipper lagas eller värmas :) lat som jag är.
och imorgon fyller melli år så blir firande på kvällen!

TTYL♥


äntligen fredag

men ändrade planer haha?
inatt klockan 4 går min finis anna upp och ska med flyget 7 till canarieöarna :( gasch kommer sakna henne! tur ja har min sammi kvar.

åt nyss en goood kärleksmums som ja nyss såg inte är.. uppäten? ajja ikväll tror jag de blir elin m fl :)
här kommer lite bilder från dagarna hos anna <3


anna gick ut och skottade.. och jag och sammi kollade på (:
så här har ni en osminkad anna och stephanie


mindre smikrande bild..
anna lagar mat och ja.. klänger :)






från lördags.. jag och anna pausade medans sammi sminka sig


såg new moon på tisdagen.. och the eye. eller barnhemmet.. eller så va de en annan dag?
iaf!






torsdag?

insåg inte förräns för nån timme sen att de är torsdag idag vilket betyder freeeeeedag imorgon!
har velat blogga nu också i nån timme men inte lyckats komma in :( men nu är jag här!

bara varit i skolan och agge kom hit efter, blev typ pysseldag sista lektionen haha känns som att gå på mellanstadiet igen :) favorit maten fick jag också idag mmh! och nu borde jag verkligen antingen göra engelskauppgiften som min lärare satt och kollade på i typ en kvart vilket gjorde att ja inte hann klart.. ajja snäll va han! eller så borde ja duscha för de tar sån tid eller läsa engelskaboken.

blev duschen nu för carro skulle med haha..

TTYL♥


förlåt förlåt förlåt

men mitt liv och mina vänner går faktiskt före denna blogg!
sov hos anna med sammi igår, redigt mys. nästan att de är ett "varndrarhem" enligt vissa? men hur som helst var ja där också ett tag efter skolan. och igår såg vi barnhemmet :( folk skrämde upp mig med "tomas" och sånt :( dumma vänner! haha..

idag hoppade jag av matte c, haha vågar kanppt berätta för familjen.. va stolta dem kommer bli!
håller de hemligt ett tag till iaf haha busigt! nu ska ja ta och läsa en jävla engelskbok eftersom svenska "förvandlingen" har ja gett upp, anna har ändå berättat hela.

eller så ser ja lite serie avsnitt och käkar chips.. undrar vilket det blir? :)
klumpen i magen har släpt lite också idag när ja fick ett samtal.


TTYL♥


lördagens utgång!



snacka om stress när detta fotot togs haha! men blev iaf detta som outfit. allt inköpt i dubai :)


hemsk kväll

känner mig konstig. en stor sten i magen som säger två olika saker. det jag vet är iallafall att jag måste få tag i dig och säga förlåt. dumt att reagera som jag gjorde. och kändes som en kniv i hjärtat när men sen läser i din blogg. vi har blivit å nära på sistone och att detta ska förstöra de vi byggt upp tänker ja inte låtas hända. älskar dig och du är en person jag litar på. orkar inte med detta.


sitter nu med chokladansiktsmask för att ge ansiktet fuktighet tillbaka efter en sliten helg. imorgon ska delar av helgen upprepas (inte festandet såklart) och kommer kännas konstigt att somna inatt och vakna ensam imorgon. har inte sovit ensam sen torsdags. trivs bättre med folk jag älskar att somna med. trotts att det är synd dem står ut med mitt prata-i-sömne.

tackar för en bra helg.

måndag

riktigt j*vla bra helg!
lördag blev förkrök hos anna sen drog vi på martins 19års fest. han verkade glad för malibuflaskan vi gav och festen blev riktigt lyckad och vi blev perfekt packade hahaha fina videos finns självklart också.
tog taxi hem för missade näst sista bussen :( sen blev de en mysig bakfull söndag.

vi skrämde upp oss själva med skräkfilm och sen gulliga new moon som ja nu sett halva för 3e gången haha.
vi laga mysig mat och sen sov vi över hos anna ännu en natt :)

nu sitter vi på lektion och har ekonomi genomgång. men har ingen lust att hänga med haha fattar ändå de.
snart  är det lunch och ja skriver igen efter skolan.

TTYL

RSS 2.0