good luck chuck

säkert sett den minst 3 gånger. så varför inte igen? :)
nyss påtvingad att fixa pojkvännens ögonbryn.. haha jag som tänkte inatt att jag skulle behöva tvinga HONOM.

"kom hit och damsuga"... tack för den :( snaggade pojk.
idag sov ja till halv 2 med annis sen såg vi harry potter.. hehe neard :)
nu ska jag vara en söt flickvän. ttyl

onsdag

det blev inte en rolig natt. så är riktigt trött nu

ska äta lite nu och sen ta mig till stan. behöver nog rensa huvudet på egen hand lite. kommer bli skönt med dans ikväll också. komma bort en stund och ha roligt bara. ttyl

hide your kids, hide your wife.. homeboy

roligare desto mer men sett den haha..

tänkte blogga igår men blev glömde sen bort de. ajja firade FAVORITEN igår! äntligen blev hon 17 hehe. så här kommer ännu ett GRATTIS!! kvinnan skulle bli bjuden på midda.. men hon väljer chinabox?!?!?! suck. ajja får bli ännu en present till dig då :) nannade sedan hos macooos.

började sent idag. mmmh skönt. men trodde klockan var halv 9 när ja kom dit haha? för övrigt skickade jag ett sms igår som skulle till marcus istället till min lärare hahahahaha hemskt :(

nyss käkat nutellamacka, kladdkaka och choklad.. känner en liten besatthet smyga fram? äsch!
från personalfesten

balkan-cowboys!

igår blev det tillslut nydala fest. så vi stannade där. spralliga och goa människor där precis som det brukar!

lite senare satt jag och pratade om all snabbmat jag hade kunnat kränga i mig i den sekunden. det smittade av sig så vi tog oss till stan. MEN såklart ska min buss gå nu eller om en timme.. great. det blev nutellamackor för mig hemma :(

idag har jag sett true blood. träffat pojkvännen och jobbat. äntligen SEMESTER!! 28 oktoker börjar jag jobba igen.. hehe. men nu ska jag käka kladdkaka sen bege mig till en väntande marcus. ttyl

hipp

finns en del att säga om hipp. bra saker och riktigt dåliga saker.
men jag och mina töser gjorde det bästa av saken ändå. och lyckades :)
ella och emelie glömde legg så jag har faktiskt ingen aning vart ni tog vägen tjejer?eller jo det vet jag typ men det tar vi sen! haha.

genomblött hår när jag kom in efter tusen år. tur det är platt..
nu ska jag småfixa mig lite grann sen iväg till limhamn. nydala senare. ttyl

no stress just hurry

ikväll ska man ge sig på djävulsskorna. ella vet vad jag pratar om. buhu :(
förfest i limhamn sedan vidare till slagt.. ? menade hipp!

nu fattas jag bara en överdel.. sitter förvirrad i en snygg kjol men ingenting till. ångest
nu måste jag skynda mig litegrann iaf. tty.

nojja

känner ni mig vet ni att nojjor är mitt liv. är det inte oturs-nojjer så är det något annat. nyss skaffat mig en ny.. äter som ett djur. kom nyss hem från jobbet hungrig som ja vet inte vad. nu jag äter för 3e gången bara för ja vill bli spymätt! är så trött på att va smal. ja nu blir detta ett klago inlägg. men är så äckligt trött på de. ibland tänker jag att ja hellre önskar jag vore smällfet. asså SMÄLLFET!! det är inte mycket jag är nöjd med. men jag håller käften om det. asså ibland får jag sån panik när jag ser mig själv att jag vill dö. och bli inte rädda nu för nej jag tänker inte självmordstankar. tar jag upp att jag är för smal skriker folk åt en att man ska vara glad för det för dem tycker att dem är tjocka.. okej så ni får klaga om fetma men inte jag om smalhet? okej?!

nu ska jag äta lite till och drömma om att bli tjock :)

Reggaeton & Dancehall

okej inte en enda person i vår klass vet när vi börjar imorgon.
alla chansar på 12.30. låter bra!

åt nyss korv med bröd. hatade inte jag korv?
nja jag har mina perioder kan man säga :)

borde VERKLIGEN duscha. dansat ikväll igen.
sen hem till macooos. hatar verkligen bussen hos dig älskling!

känner för en nutellamacka? mmmh. så får det bli hihi ttyl
för storaaaaa :'(

like i'm the only one

fråga mig INTE vad jag gör uppe nu. för det vet jag inte själv.
hatar att jag vaknar av sms ibland.. tack liksom. speciellt om man inte ens vill svara på de.

nu har jag slösat för mycket tid på fb och bloggar. borde ta mig till ikea, men väljer uppgifterna före en lampa och en spegel och köttbullar ... hmm köttbullar :(

blåslagen av pole dancing stången igår.. ajajaj visste inte det skulle göra ont ju!! :(

Pole dancing

igår skola tidigt sen hem för lite pluggande men istället kom marcus och förstörde mina planer :( ajja ska inte klaga :) åkte sen till anna och glömde självklart helt att jag skulle sova där så hade ingenting med mig. suck.

vi käka midda iaf sen drog vi mot dansen, tjockisar spom vi är hoppade vi av på gustav och köpte cheese doodles haha. sen grov träning med zumba i en timme. normalt hemmapass ska vara på typ 20 minuter?! så jag var helt död efter en timme kan man säga.

försökte se karatekid när vi kom hem men jag slumrade till hela tiden. blev så sur att ja skrek FAN varje gång ja upptäckte att jag slumrat till och missat lite av filmen :( får väll se om vi orkar med den efter denna kvälls pole dancing! lär väll ha blåmärken sen :( eller naturbegåvning kanske? ;)

nu ska jag iaf plugga utan pojkvän i sikte sen jag jag och anna ha en taco midda. sen ska vi bränna bort de lika snabbt haha. häärlet. hoppas sammi kan komma sen också! <3 ttyl

första valet

satt bänkad framför tvn inför valvakan. är fortfarande sjukligt nervös över om vilka som vinner. ni kanske minns fjärilarna i magen man hade som liten när man kollade på eurovision song contest haha, typ den känslan har jag!

men det ser ut at gå bra för, enligt mig, det rätta partiet. 
nu har jag för övrigt "flyttat" hem igen. känns ensamt
och känns som en semester är slut :(

igår blev en trevlig klassfest hos anna. dock blev jag fett skrämd :( killarna fick för sig att skrämma skiten ur mig som är riktigt mörkrädd.. snällt.

nu ska jag fortsätta se lite valvaka sen ta tag i skoluppgifter. ttyl
gumman... som man bäddar får man faktiskt ligga..

fridaynight

just nu väntar jag på att mitt sega huve till pojkvän kan skynda sig i duschen. och handla pizza åt mig. för sen blir det personaaaaaaaaaalfest! äntligen :D

stresssssssssssss

mitt mellannamn har blivit stress? folk, även min familj tror jag kommer dö av de. får lite panik av tanken.. nej usch ingen mer stress. det sjuka är att jag arbetar bättre under stress. är jag inte stressad så skjuter jag upp precis ALLTING. så idag fick vi ett arbete om stress. läraren tog mig som exempel... lite läskigt. så nu måste jag börja tagga ner! men hur? :(

ska skriva en rapport. den ska vara inne idag. men hur ska jag skriva den? behöver en mall! ååååh panik igen. hjälp klasskamrater!

buS

varit och både solat och fikat med agge. gjort om mitt cv och "lagat" mat. även blivit utskälld av marcus ena granne! :$

nu ska jag äta ben&jerry.. inte mitt fel att han inte svarar på sms om jag får äta den eller inte(A) höhö.

15 15 15 15 september

jajajaja jag har hört de tuusen gånger nu! vaknade upp av en allmänt störd pojkvän som typ hyferventilerar av glädje. det är ju malmö - helsingborg matchen idag. så att se något av honom idag kan man ju se i stjärnorna. ska inte klaga på en lägenhet för mig själv.. dock lite matlagningsproblem :(

har en ond sak bakom mitt öra :( lite panik, tänker på cancer och sånt! vill sola idag också. ett måste! killen vaknar upp brun och söt  och jag med mitt vita huve haha. svälter typ nu. vem vill laga mat till mig? :(

får svälta lite till och se true blood tills agnes slutar. suck. sen göra tortelini :)ttyl!

ångest :(

för jobbet. en av mina kära chefer satte mig helt ensam på johan falkfilmerna bara för ja bad att sitta på de. det bästa är att sitta ensam på något, då får man ju alla köp-kunderna för sig själv! :)

MEN igår var jag sjuker så tog det lugnt :/ får magont av tanken på pengarna ja "förlorat". blev iaf en ikea-lunch och lite säng- och soff testande/tittande. nej vi ska inte flytta ihop.. än iaf. sen blev det en enkel vi-är-fattiga-studenter-mat, vilket är nudlar haha.

marcus ligger och sover nu medans jag plugga lite. och äter en billys som vi snodde från mitt hem(A) kommer inte va hemma förrän fredag så får ju sno med mig lite när ja väl är där.

övervägde att gå till skolan idag pga sjukdom. men tog mig i kragen och cyklade dit. "vad gör du här?!?!" var morgonens hälsning? så ja jag gick dit i onödan!

vad till vad?

klädproblem precis som alla andra utgångar! igår skulle det blivit hipp. men blev istället stora missförstånd så jag och anna övervägde en balkanfest i lindängen :) sen hem och nanna hos marcus.. som inte ens va hemma. suck.

idag tar anna det lugnt och jag tar mig till slagt med de vanliga utgång-tjejorna! nu gäller det bara att hitta kläder. fan vad ja hatar hostmedicin :( tur ja fick choklad efter.. mmh.
btw så är mina skor djävulska. får så oooont. usch bara att vänja sig:(

haj hello

hatar att skriva när jag är sur. finns inget att skriva då. för allt positivt försvinner.
är så trött att ögonlocken faller. allt jag orkar göra är att se satc. usch vill bli sams. men hatar att ge mig.

sålt som smör idag. 175kr i timmen är inte fy skam. känner mig hyffsat grym i skolan nu också. vill ju verkligen ha malta praktiken!

tom glömt att säga att mina skor kommit. älsklingarna mmmh. nu ska jag käka choklad. mycket mat i denna bloggen...

i don't know what it is, but i ...

gårdagen fortsatte somsagt i limhamn. emelie jobbade med hamburgare så jag och anna förfestade lite för oss själva haha. julia och iza kom sen.

vidare till öl cafeét då kom äntligen emelie och nadia. sen mattias + trellehåla vännerna :) efter att ha fått en avdomnad bakdel förflyttade vi oss till barcelona. marcus mfl kom senare så slutade med att jag stannade. kall cykeltur hem sen. tur det inte var jag som trampa iaf (a)

idag blev det att ta tåget till pappa med älskling. men han var för trött för att gå till stranden :( romanitken hallå?! haha nej men nu har ja krängt tzatiki så får väll göra något åt de innan jag drar mig mot pojkvännens hem och nannar. lite synd om honom annars hehe. ttyl

lööökig

kom nyss hem från ett reggaeton/dancehall lektion. omg va jobbigt det är att starta med normalt tempo efter att ha slöat hela sommaren. inte det att stegen blir svårare, utan att andningen blir lite jobbigare och benen är spagetti efteråt haha.
tog mig tillfället i akt att få en gratis lektion på aktivungdom innan min riktigt dans drar igång. malmö dansakademi<3
btw blev ju fortsättningen efter gårdanens fetto-inlägg inte bättre. chips, dippa, godis, cola och en film blev de. ajja man lever bara en gång! får väll bli tränoholic när jag blir 25 och fet :)
ändå äter jag ett äpple nu? dubbelmoral? nae
nu ska jag duscha och dra mig mot limhamn, ttyl
så brun jag var i somras :( emilia duschade och ja lekte med kameran (a)

hej och välkommen

till en tjockisblogg! ja ni läste rätt. satt nyss och tänkte på hur mycket ja trycker i mig. 5 minuter sen åt jag en billys sen en sockerbulle och nu sitter jag fan ta mig med en chokladrad i munnen MEDANS jag bloggar.
fattas väll bara ett glas cola? dricker faktiskt bubbelvatten! men vet ni vad? ändå går jag inte upp ett jävla hekto.

detta är dagens sanning mina vänner. och den är sjuk. så därför gör jag såhär.
kränger hur mycket jag vill som om jag vägde 100kg för att jag KAN. och därför tänker jag utnyttja detta. tack och hej :)

en uttråkad pojkvän med en webbkamera hahahaha...


TACK

Äntligen lyckades jag få hem mina skor. efter att ha missat dem totalt 5 gånger....
Marble SEK 269, Nelly  Shoes - NELLY.COM

3an

ja, trodde den skulle bli hyffsat chill. men jag hade väldigt fel! inte ens gått i två veckor och redan har jag uppgifter som måste göras. samhällskunskap, religion och historia är de jobbigaste jag haft under min gymnasietid. MEN det beror faktiskt endast på en ny lärare. hon är duktig, men sträng och har ovanligt högt tempo.

testade studentmössor idag. usch vilken ångest. för jag vill faktiskt INTE GÅ UT! sjuk jag vet. fick besluts ångest så jag väntar. åh måste ha en fin kläning också :)

de senaste dagarna har inte hänt så mycket. sovit lite hos älskling, varit i skolan, jobbat och varit med mina bästa vänner. men nu blir det lite studerande. är själv chockad av mitt nya initiativ!

RSS 2.0