hello there babyface


din min eller allas

fick önskan att kunna skriva utan att röra en muskel. hade varit skönt att bli omstoppad just nu, som när man var liten. sitter även med ryggen mot dörren.. skum dag skumt beteende. godnatt

buhu =(

sitter och borstar tänderna.. mår så jäkla illa. känns som ja ska spy. mint euw!

igår kväll skulle jag egentligen bara ta det lugnt med kikki. men ella övertalade till ladys night på slagt. men en viss malin hade jag kunnat ja. nog om henne. det blev goodiebags och fördrinkar iaf! sedan stormade resten av folket in. en grym kväll blev detta :)

i fredags blev lokalfesten i gisslöv.. hahah i know håla! Men det var faktiskt skit kul. älskar att vara på ett ställe där man känner sådär 3-4st. för då har man inget att bry sig om. just dance, gonna be okej (8)

nu ska jag bege mig mot stan. och tydligen har jag studiedag imorgon. john bauer är så bra på att informera (Y)

peppar peppar

inget ovanligt att jag är ute i sista sekunden!
midda i limhamn nu sedan mot lokalfest i ..? är ganska osäker faktiskt haha

whats the name

gårdagen blev fullt upp. mässa, jobb, stan & dans. det ena efter det andra verkligen.
idag praktik dagen gick hyffsat snabbt. härlet när roliga människor finns på plats!
ett ärende i stan sedan sooooltime. så skönt att bara drömma sig bort till Calella! verkligen.
nu ska jag bege mig ut i kylan. brrrr
lady gaga konserten!

fan också..

var hemma redan kvart över 9 efter jobbet.. och ändå missar jag desperate housewifes =(

good girl

idag, tro det eller ej. men gick upp tidigt idag för att jobba, trots min enda sovmorgon på hela veckan!
så det blev ncc arbete med s & a under förmiddan sedan skola och sedan telefonjobb. är helt slut i huvudet. men ändå sålt bra :)

idag får bli en total repair-kväll. åt även nyss min favvis mat också mmmh. hade sovit nu om jag kunnat.
xxxx
malta malta malta malta.. närma dig!

Sunday

gäsp.. gårdagen blev firande av syster med hennes vänner + lite familj. efter detta var det stress hem till sammi.. jag missar självklart bussen så blir erbjuden skjuts av killar på drottningtorget. utan att tänka efter kastar jag en dum kommentar till dem och går in i porten, tills jag insåg att jag inte ens hade tid att gå upp igen.. smart.

taggar upp inför slagt. tar sig in mot stan då vi får vänta. ganska segt. men sedan var det dax för jobb som vimmelfotograf, riktigt roligt! härligt att dessutom slippa kö in till slagt och garderobs kö + lapp. efter en timme lämnade vi över kameran så vi fortsatte festa. en grym kväll och de 4 dj-arna gjorde ett sjukt jobb :)

läste nyss ett helt blogginlägg om ätstörningar. sitter nu med småpanik så nu blir det jansonsfrestelse.. mums!
ps. lady gaga bilder kommer snarast ;)

gaga olalaaaa, roma romamma

har faktiskt inte haft tid överhuvudtaget till att blogga de senaste dagarna.
torsdagen blev en halv seg praktik dag till halv 5.. suck. fika med kikki,ella & emelie. shoppade lite men missade tyvärr att bik bok hade 50%..
efter en lång fika var det midda hem sen direkt till stan igen. jag mitt kålhuve glömmer att bussen tar 12 min från konsert till gustav så när jag missar den kutar jag :( och får vänta i 8 min haha.

igår var världens stressdag. praktik där alla fick jobba i super speed inför inventeringen. fick iaf gå halv 4. träffade sega kikki, shoppade en del sen hittade jag inte hem till min syster.. haha sprang runt på små gator men kom tillslut fram! duscha och fixa mig snabbt som fan sen midda, vin, efterätt och taxi till arenan.

förbandet var nått rockband med en transa som sångare?! haha. sedan gjorde självklart lady gaga den festaste entrén. hela konserten var med sjuka danser, sjuka kläder, grym sceenmaterial och jag trodde verkligen inte att hon hade den grymma rösten.  som tom var bättre live!

alltså grym preformance vilket gjorde oss sjukt taggade. men såklart är bussarna fullpackade och taxibilarna upptagna.. tog oss 45 min att få en taxi. vi hamnade på bishop arms. mysigt ställe men jag lyckas handla en drink för 150kr. ångest! fia och jag käkade fetto mat och stack him :)

nu ska jag duscha och bege mig mot stan. ttyl

just a little somthing..

trots förmodan världens sämsta mörkerseende ska jag tvunget gång på gång ta mig runt i lägenheten i kålsvart mörker. vilket gör mig klumpigare än någonsin haha..

funderat på småsaker många inte vet om mig. so i made a list haha

* nålar och knivar i andras händer är det obehagligaste jag vet. antar att det är rädslan att få de vassa föremålet i min kropp.
* hatar mint-smak. klöks av tandkräm och munskölj. hatar tuggumi med mintsmak (och jag blir extremt hungrig)
* klarar inte av mörker om det inte är i mitt egna hem. tror någon bokstavligt talat ska överfalla mig.
* shoppar jag, är jag oftast väldigt ledsen.
* är jag tyst, så är det något fel med mig eller har något som bekymrar mig.
* jag är konstant förkyld.
* måste göra någonting hela tiden. sitter jag hemma ensam får jag total panik!
* vad någon är gör mot mig, förlåter jag oavsett (dålig egenskap)
* blir jag ledsen gråter jag oavsett om jag vill eller inte...
* jag sväljer inte tabletter.. jag Tuggar dem!

SPIKAT OCH KLART

dagen är gjord!! nej inte dagen, ÅRET 2011!
först ska jag iväg på skidresa, sedan skickar john bauer gymnasiet mig och mina två bästa vänner till MALTA!!! mindre än en månad efter att vi kommer hem bär det av mot Calella!!

inte nog med att skolan betalar hela FEM veckor så är vi också lediga från praktik i en vecka. alltså SEMESTER!! eftersom vi har lov egentligen (A) uuuuuuuunderbara john bauer har äntligen gjort något för oss som faktiskt presterar! så vänner små.. nu ¨återkommer inte bara calella tjatet utan även Malta ;) ttyl!
denna lyckan

varför inte liksom?

ja, duktig som man är alltid kom jag i tid trots 4 timmars framflyttad lektion. men självklart hade vår lärare ingen aning om att bajram är idag.. vilket innebär att 90% av klassen är hemma, great. och 99% av idrottsklassen. så rollspelet var en gnutta pinsamt i början när vi var 5 personer trots ihopslagna klasser..

extremt lång lunch. haha filip är fan inte normal. sedan vidare mot stan. måste klaga på att jag hatar att cykla ändå gör jag det hela tiden?! lite ärenden.. tills swedbank chashade?!?!?! underbart när man står och betalar då en bitch står i kassan och tror man är inte har pengar på kortet..

stötte på johanna, gulleguschen har jag inte träffat på miljoners år! trevligt hehe. sedan vidare mot Pronto på lilla trog för en andra lunch :) ella fick världens största kaffe och jag åt sallad som jag inte ätit på jag vet inte hur länge! sedan fick jag ju cykla till jobb :( skönt att ha emelie där iaf.

för övrigt.. jag har alltid hatat hästar!! hela mitt liv avskytt dem. tror ni inte jag sätts på polux hästboksklubb???? perfekt. däremot alla över gulliga småflickor som svarade i telefonen gav mig barn längtan! (oroa er inte) hehe. ttyl
ellas 1lites kaffe

and i'm crazy, but you like it

gårdagen blev en grym kväll. inget förvånande med detta!
startade med mysig midda hos anna. förfest då kajsa även kom :) riktigt härlig tjej iaf. precis innan slagt mötte vi upp tim och hans bror marcus. en timme senare kom alla tjejerna och de blev dans för "fulla muggar". ingen vila här inte!

anna och jag fick för oss att vi hade gott om tid till bussen. "äsch de går säkert någon buss från centralen till gustav". men självklart gjorde det inte de. 8 minuter hade vi på oss. mina fötter ville jag skulle krypa. så det var bara att dra av sig skorna och KUTA. 6 minuter senare var vi framme och två minuter för tidiga.. ångest! menmen sedan hoppade vi mellan gräsplättarna hem till anna. folk måste tyckt vi var dumma i huvudet haha.

idag är det inge bakfylla utan snarare magkramp och extrem förkylning :( har dessutom prov imorgon så jobbet får avstås. ttyl

fisheepinn

och så är snuvan tillbaka, underbart!
praktik.. hmm inget jag njuter av precis. tur jag har josephine!
stackars emelie som trodde jag skulle jobba med henne. hehe
godnatt typ..

WILLIE BOUNCE

uppdate: när jag cyklade hem blev jag ihjälskrämd av en tant som stod gömd i mörkret och rökte. varför ska svenska tanter attltid ha sån skafs runt huvudet?? inte sölja utan tun silkes skafs så man skräms till döds? :(

i duschen fick jag en kallsup :( hur lyckas jag?
och sen var det en tredjesak som jag glömt.. jag är täppt i näsan utan anledning..

juste! och jag hoppas tjejerna har det trevligt på bian även om jag inte är med hehe.

hey wednesday

och som vanligt har jag glömt exakt allt jag planerat att skriva..
började helt ok tid idag i alla fall. hade biträdanderektor som höll i lektionen? men jag lärde mig faktiskt en del om malmö haha. har bott här i bara två år så ändå okej att jag inte kan allt (A)  hehe.

skulle egentligen till mcd vid lunch men vägrade bli bjuden :) träffade senare sara. vi tog världens längsta fika tror jag. vilket är okej om man ses 3 gånger om året! (måste bättra oss). träffade sedan lite annat folk när sara åkte hem sedan var det stress hem för mat och sedan direkt iväg till dansen. hann tom städa innan? hmm..

as jobbigt pass så nu är det dax för duschen. ttyl
samma hörhängen.. haha sött men töntigt

always special

finns det ens en mening med denna blogg? mer än för mig att öppna upp mig och skriva från mitt hjärta. funderar starkt på att skaffa lösenord. så ingen kan läsa. ingen.
sara&jag - då problem inte var ett skit jämfört med nu.

weird day

sjukt kallt imorse. ganska seg lektion och sen vid lunch efter en djup konversation började jag se suddigt, må illa, kallsvettas, yr och svag i hela kroppen. trodde jag skulle svimma men klarade mig. usch varje minut går så sakta i såna lägen :(

pms mot jesper.. hehe förlåt för de men han gick mig på nerverna. när jag sedan efter tusen år stått i kö på ica så skrämmer en tant ihjäl mig! men hon ville bara jag skulle hjälpa henne med hennes kassar haha så söt. helt galen va hon.. sen ville hon ge pengar men jag tackade nej. sekunden jag vände mig om kastar hon sig ner i min ficka med handen hahahah? för hon skulle tvunget inte ge sig. hahaha

blev körd till elgiganten för att änligen lämna in min mobil :) varit för lat för de. och för en gång skull hade de lånemobil. wiho. nu är jag sten trött trotts sovmorgon imorgon :( för övrigt vill min mamma seriöst anmäla mig till programmet på 1an "ung& bortskämd" tack för den liksom?? dem som är med är de snobbigaste snorungarna jag sett.. hade fått spel på dem!

now i'm back

blev en mysig köpenhamnresa med en liten del av min väldigt stora familj. knappt så mina vänner lyckas ha koll haha. (sammi du är duktig hehe) och agnes visste inte jag hade en bror efter att ha känt varann i 3-4 år haha.

finns det något härligare än att sova på hotell, äta hotellfrukost och äta på restauranger vid varje måltid? tror faktiskt inte de! igårkväll blev det iaf en pub-runda. slutade med en irländsk pub :) som tog inträde? skumt tyckte jag menmen. har för övrigt hört min ena syster försöka sig på danska 24 timmar om dygnet haha men endast pga hennes såkallade mvg i gymnasiet. vilket var ett tag sen (hehe) elak jag är (a)

nu ska jag kika på morgonsoffan som jag även hört samma citat ur hela helgen. man hade kunnat tro hon var min lilla syster? ;) nej men sen blir det satc! fattas bara nudlar! ttyl

drop dead gorgeous

så nu vad?
solat lite på nya favoritstället. eller ja.. dumma entrékort som tvingar mig haha. inklusive poletterna! korkat nog la jag i en hundra lapp sist.. jaha så där fick jag poletter för 100 kr haha ångest :( är det normalt att solkräm/olja ska kosta typ 70 kr ?!?! dyrare än själva solningen ju! betalar folk verkligen detta?

resten av dagen har varit seg. snart hoppas jag på mat sedan blir det fika i stan. hösten = fikor. dyrt men mysigt! men först behöver jag mig en lång dusch. igen haha.. dusch galning hehe. ttyl
hittade en as fin tatuering på paows blogg. håller vekligen med om att den gör en snäppet klokare. de osmarta är dock att det är på ryggen.. meningen är ju att jag ska lära mig utav den. inte att jag ska se den bakvänt i spegeln..

vi gratulerar våran söta ella idag!

gårdagen blev grym! trött som ett as begav man sig från dansen och hem. snabba ryck och inom en timme var jag färdig fixat och befann mig på bk i stan haha. rekord!!  vi sjöng för vår pingla två om inte tre gånger haha. ella träffade även på en "släkting" som var väldigt generös. champange dit.. drink dit.. shots.. överallt. dansa som bara den gjorde vi. tror vi tog i lite extra tom haha? tack för igår iaf!

idag vaknade jag upp knäsvag. min kropp var i sin egna värld. begav mig till stan för fika sedan bråddis till jobb. gick även hyffsat denna dag. sedan väntetid i 25 minuter på bussen i ÖS REGN :(

sitter med ett översug efter lösgodis. men ja.. endast ica/coop som har det goda ju! nu får jag leta i kylen hehe sedan återstår kvällens planer. ttyl

now what?

jobbat, tur det regna just då och inte påväg dit eller hem haha. tydligen hade en kille i mitt rum träffat mig för ett och ett halvt år sen i oxie? haha wtf. och tydligen på andra ställen fast då vi inte hälsat. världen är liten!

nyss var agge här. jag skulle ge åsikter om nyinköpta stövlar. sen åt jag världens godaste mat och nu ska jag bege mig mot dansen. kanske blir etage senare ikväll. elias som spelar ju, klart man ställer upp :)

hur gör vi nu. fortsätter livet som det var för 1,5 år sen innan oss? innan vi kände varann. det känns tungt. jag har ondare i magen än någonsin. och jag får inte ur tanken ur mitt huvud om jag tagit rätt beslut. förhoppningsvis återgår allting till ett lite bättre oss om några år. har så äckligt ont just nu.


gammal bild

fan fan fan

superstress porecis som vanligt. glömde att jag börjar en kvart tidigare än vanligt. och måste göra matlåda haha.. så vuxet :( ttyl

want a cookie?

jobbat. sålde bättre än vanligt. flyttat möbler och sett satc.
morgondagen kommer bli ett stressmoment. jobb redan 1 till 5. dans och träffa s & a. kommer dessutom bli väckt kl 7.00 av byggarbetare :'( önskar jag planerat sovplats lite bättre. sånt man får ta.

varför får jag så lätt en konstigt magkänsla. som en värk men ändå inte. antar att det är oro. och i många fall stress. oron att inte veta någonting. utan att bara försöka ha tillit. vilket jag inte har. men jag önskar. låt klumpen i min mage försvinna. men helst av allt. svartsjukan.

God bless mondays

så vad hände igår då? hmm.. synd att jag har det sämsta minnet ever. inte så bra när man bloggar menmen.
vi skulle på förfest hos en kille. drama drama. fick iaf en fet ursäkt. ett annat fetto verkar alltid vara överallt där jag är. haha lilla vän. synd bara hon inte vågar öppna sin mun när jag prata om henne framför henne. putte. kan inte vara lätt att vara o-omtyckt och tjock.

pågväg till etage vid caroli fick någon idiot för sig att kasta ut vatten från sin balkong?!?! sick helt ärligt. så stackars emelie blev prickad :( inne på etage var den sån repris av sommaren. fan vad jag saknat våra etage kvällar tjejer! efteråt blev det bk (Y) sedan blev jag körd hem :)

men nu har jag sovit way to long. så nu in i duschen sedan jobb med emelie. snälla låt oss sitta i samma rum! tty.

bye bye

nu mot stan.. hehe är lite försenad (A) trots att jag haft hela dagen på mig.. vad ska jag säga? hehe typiskt mig :)

oppsi

skulle haft en liten uppdate men gick ut en stund istället så glömde bort det.
srpungit runt i lägenheten i några timmar i min ensamhet och testat klader för kvällen. slutade med att jag diskade i högklackat jeans och bh haha? en killes dröm ju! hehe skoja

nu har jag ätit midda och har lite ångest över att jag inte jobbade idag eftersom alla andra gjort de :( missar ju inget då liksom menmen. 6-7.00 imrogon ska de byta fönster på mitt rum så jag kan ikke nanna hemma :( hemlös typ haha. nej men vägrar sova i vardagsrummet och väckas av byggarbetare så tidigt på ett lov!

nu ska jag springa lite rundor till sedan bär det av mot förfest, var den nu befinner sig? :) ttyl
nya jeans från Carlings ♥ och favorit klackarna såklart

första och sista gången

ni ser en sånhär godmorgon bild haha..
nu ska jag in i duschen. ttyl

RSS 2.0