mysig kväll med tjejerna

hemma igen men bara för att äta haha. nu ska jag cykla hem till anna för filmkväll med sammi och henne, ska se alla pirestes of the carabean :) saknat oss tre som fan! drar till värmen om 3 dagar he he förlåt för ja tjatar (A)

TTYL <3


anna, sammi & jag - haloween!

ONSDAG

nu gittar jag till stan sen blir det solning!
TTYL <3


någon är laddad.. eller bara u-t-t-r-å-k-a-d

taggad som fan nu till dubai att ja fick för mig att hoppa rundor.. som blev misslyckade hopp-foton! är redo att gå runt i mina älskade sommarkläder i värmen! gosch va de ska bli skönt, riktigt jävla skönt att komma bort och få drömma sig bort i den konstgjorda staden Dubai :)



en mindre charmig sida av stephanie nordling haha

nyårs-klädsel?


 


frågor!



druckit alkohol ööhhhhh
rökt vatten pipa ööhhhhh
däckat ööhhhhh
fått minneslucka ööhhhhh
varit kär ööööhööhhhhh
älskat / älskar någon av motsatta kön ööhhhhh
fått ett sugmärke ööhhhhh
gjort ett sugmärkeööhhhhh
haft oskyddad sexööööh
haft ett förhållande i över en månad (blev exakt 1 månad)ööööh
kysst en främlingööhhhhh
strulat med någon av samma kön ööhhhhh
strulat med någon av motsatt kön ööhhhhh
sovit i samma säng med någon av samma kön ööhhhhh
sovit i samma säng med någon av motsatt könööhhhhh
lekt med någons känslor ööhhhhh
gråtit dig till sömnsööhhhhh
vaknat av att jag gråterööööh
skrikit ord som hora/slampa till nånööhhhhh
slagit till någonööhhhhh
blivit slagenööhhhhh
lärt känna över 10 nya människorööhhhhh
åkt skidorööhhhhh
varit på solsemester ööhhhhh
badat i havet ööhhhhh
haft snöbollskrig ööhhhhh
tittat på en hel fotbollsmatch (på tv) ööhhhhh
inte sovit på en hel natt ööhhhhh
varit på sjukhuset ööööh
sovit över 12 timmar ööhhhhh
sett en film mer än 10 ggr ööhhhhh
fått IG ööööh
åkt buss i över 10 timmar ööööh
vart ute en hel natt ööhhhhh
har blivit tagen av polisen ööööh
svikit en vän ööhhhhh


tisdag

godmorgon läsare! uppe med tuppen idag, haha nej kl 12 men ändå rätt tidigt för att vara mig. blev väll helt okej kväll igår. idag ska jag sola lite senare tror jag, måste ju vara brun innan ja åker! kör på rätt osminkat idag, ska ju ändå sola sen så orka ta bort de och orkar inte värsta fixa mig.. naturligt är vackrare.. har ja hört haha? nu drar ja hem till anna :)

Ciao <3


pepparkaka?

har varit och solat och ätit nu ska bara ta och duscha sen fixa mig inför ikv!
en komisk sak.. man säger ju "brun som en pepparkaka" ..

.. och nu är ja brunare än en pepparkaka :)

solarium♥

som ni ser på bilden har ja ändå lite färg ;)





23..

grader är de nu i dubai, och bara 5 dagar kvar om man nu räknar med resedagen. längtar till värmen och vill bort härifrån, förlåt mina vänner inget illa menat till er.
sitter iaf nu och velar med planerna, ska sola snart men vet inte var än. och ikväll är heller inget klarställt än. de är väll bara vänta och se. känner iaf mig redigt instängd just nu och vill bara ut! även att ja är riktigt blek vilket kanske inte är helt sant men det känns iaf så. har inga bilder att ge er och heller inget mer att säga. så ni får ursäkta min dåliga dag.

TTYL <3


och för er som inte visste, älskar jag alla lil waynes låtar!

söndag

nu är jag hemma igen, eller kom hem för ett tag sen men osmart som ja kan vara så glömde jag ta bilder innan jag duschade. åkte iaf in till stan och solade med kikki,meli,nata,ella & emelie :) sen gick vi hem till meli och såg Uninvited psyk film till max! jag och kikki fick rätt tidigt för hon var tvungen att vara hemma och ja ville va snäll och åka med henne. men fick ist stå och vänta på min buss i en kvart! kamra is a bitch.. men kan inte komma på vad ja gjort haha? pratade iaf med kikki en stund i tele. hamnade sen bredvid nån skum kille som skrev sms till en tjej som satt en bit bakom över freake va de iaf så ja bytade plats och blev stalkad! inte konstigt ja alltid är rädd när ja är ute ensam! hur som helst skrämde mamma också skiten ur mig genom att stå och tända,släcka,tända,släcka min tak lampa fyfan hjärtat stannade där en sekund.

nu sitter jag iaf och drogar musik och äter yoguhurt, sen blir de kakor (A)

TTYL <3

god morgon!

ja har märkt besökarstatestiken sjunker kraftigt när ja bloggar så lite som ja gjort dem senaste dagarna. förlåt mig! ja vet ni vill ja ska uppdatera minst 4 gånger om dagen men ja har tyvärr inte alltid tid till de. ja hade säkert kunnat klämma in tid för ett mer om dan än jag gör nu men har inte alltid blogg-lust.

fick iaf sånt sug att blogga nu när jag sitter och lyssnar på ett radioprogram som har en intervju med paow (paulina danielsson) en känd svensk bloggerska som står för vad hon tycker och tänker och har en snygg stil som ja gillar. ni hittar hennes blogg här!

undertiden äter ja frukost i min säng, kanske mer en brunch men är glad ja har en mamma som faktiskt vill skämma bort mig lite, speciellt på morgonen när ja är som latast. hade tänkt ta och sola idag men får se om ja hittar solariumet som är vid parkeringen haha får se om ja kan få med nata också. annars får ja kolla upp om MAI har öppet.

jag vet också att ja har varit dålig på att lägga in bilder, men som ni kanske inte visste har ja inte tagit så många bilder någonsin under så kort period som ja bloggat. innan i somras ägde jag inte ens en kamera.. okej jag hade en förra sommaren också men den lyckades jag ta sönder när sommaren var slut. så får väll ta och lägga in en gammal bild..


tidig morgon!

ja de blev ju inte riktigt så tidig som förväntat haha.. skulle ju upp 8 väcktes av mass-sms av nata men de hjälpte inte så vaknade halv 9 av mobilalarmet. smsade lite med nata som också försåvit sig sen somna ja. väcktes av att nata ringde och sa hon skulle ta bussen haha fick hoppa ur sängen fixa mig snabbt som fan och gullig som min mamma är så gjorde hon äggröra på macka åt mig :) kastade i mig allt och hoppade på första bussen!

ganska onödigt att gå upp så pass tidigt när ja knappt köpte något.. kaos i alla affärer och jag TOM gick till entré!! blev iaf handlat underkläder och sen stack alla hem utom nata,melli,kikki och jag som sen gick och solade :) kom hem nyss för blev körd av natis mamma. ikväll finns de planer men som inte är 100% säkra! skriver innan ja går hemifrån

TTYL <3

solarium?

blev ingen övernattning pga polska traditioner :(  men åkte till stan för att sola med nati, hahahaha vi dog av flabb i solariumet ingen aning varför men vi hade roligt och trångt. nu måste jag verkligen duscha! ska bara först se klart L.A gigolo ändå bra och ashton kutcher är redigt snygg i den! imrogon ska ja upp 8.. fyfa.. tur nata ska väcka mig :)

TTYL <3


juldagen

20 timmar sen förra inlägget! hehe.. sorry! men de blev trotts allt en bra jul igår trotts mitt illamåënde på slutet och även om ja råkade duscha 2 gårnger igår haha? idag blev en bra fortsättning med fina tjejer och fika i stan :)
ikväll ska ja iväg och sola som jag inte gjort sen i februari! helt sjukt haha men börjar känna mig som en riktigt blekfis.. sen ska jag nanna hos melli med nata :) för imorgon ska vi upp tidigt som f*n för shopping!.. ja som skulle spara mina pengar till dubai?.. ja.. men de blir säkert bra!

TTYL <3

24/12

kan förstå om ni undrar varför jag sitter och bloggar på julaftons kväll.. men familjen satt och kolladee på nån svensk film ja var väldigt skeptisk mot eftersom jag inte gillar svenska filmer, hursomhelst så började ja må så jävla illa.. jävla mens ja.. så orkar inte med att sitta och försöka va trevlig när jag har ont och vill spy som en gravid kvinna haha. såg iaf nästan hela filmen trevlig som jag är.

får se om jag lyckas komma upp 12 imorgon, ska fika med några tjejer vid 2 tiden och de tar ju sin lilla tid att ta sig från hålan till stan. ja men nu pallar ja inte skriva mer fick nyss lite ont i huvet också.. tänkte ta ett bad men ehm ja inte så hygieniskt kanske i detta läget.. så blir väll duschen.
lägger in bilder på julklappar och annat imorgon kväll (försökte övertyga min pappa att skaffa facebook för att slippa alla hans cd-skivor med foton! men han gick inte att övertala..

julklappar!

*lösögonfrasar
*nyårs kjol
*nyårs topp
*underkläder
*smycken
*bad artiklar
*dvd film
*bok
*väska
*presentkort Bianco
*presentkort glitter
*ressett - clinique
*clinique produkter
*biobiljetter
*CALELLA pengar
*dubai resan
*shopping i dubai

TTYL <3


girls we shut it down

dagens låt! nu kalleanka!!!!


IT'S CHRISTMAS TIME!

godmorgon sjusovare! själv blev man uppdragen redan innan 11. tyvärr inte frukost i sängen denna dagen för mamma hade fullt upp med bakande :( jag och min systeryster har iaf begett oss till öde marken där vår kära pappa bor, dit ena av mina många systrar (maria) kommer senare och hennes sambo (inte samma som igår haha) och jag kör på gårdagens kvällsoutfit för den är så pass stilren och julig :)

så ja önskar er en god jul för nu ska ja vara lite social med familjen.. suck.. haha får väll sätta på "the holiday" som är en sån mysig julfilm, älskar den! hehe snygga skådespelare ;) men först in på fejjan (facebook för er efterblivna) och knarka mina portugisiska menstabletter haha och halstabletter, måste bli frisk innan dubai ju!

TTYL <3

dagens?

ja vet att ni älskar när jag bombar min blogg! haha men har så tråkigt så måste sysselsätta er och mig själv lite. tänkte göra en lista som ja snodde från vallis blogg. kom nyss på att ja måste berätta hur mobbad min systers kille gjorde innan ikväll..

han såg ja spelade farmville och började snacka om att de fanns liknande när han var liten men att de sågs som ett kill-spel. han frågade om man kunde klappa kaninerna och jag som inte är värsta farmvilletönten men ändå kunnigare än honom (trodde jag) sa att de är väll klart man inte kan.. haha men så stog det "pet" och då gav man typ kärlek till djuren dem hoppade och fick hjärtan runt sig. nu till de töntiga.. ja tryckte "pet" på några av fåren på min farm hahaha så sa han att de är ju oratvist om ja bara "pettar" dem för då kanske dem andra djuren blir avundsjuka.. så han tog datorn och började trycka på pet på ALLA djuren tills han va klar hahahahaha dog! en 30 åring som vill ge farmville-djur jämnlikhet hahahahaa

DAGENS VILL HA: är hungrig nu så mat.. och solbränna!
DAGENS KLÄDSEL: sovtshirt och pyamasbyxor, (haft 3 olika "outfits" idag..)
DAGENS SMINK: nu inget men de vanliga innan
DAGENS FRISYR: nersläppt nu uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: julklappar!
DAGENS LÅT: i'm a star
DAGENS PLANER: stan med nän, öppnajulklappar
DAGENS SAKNAD: agnes
DAGENS DUMMASTE: jadu..
DAGENS DROG: läkerol haha
DAGENS ROLIGASTE: de mesta, jag + nän = sjukaihuvet
DAGENS FAVORIT: pengar på bianco!
DAGENS KÖP: chinabox
DAGENS GODIS: aladin
DAGENS HUMÖR: hyffsat bra

en liten bild bomb

kvällens "juliga" outfit


jag hittade en olagligt snygg kavaj i mammas garderob..
som jag snodde hehe..



hahahaha kolla mössan! alla älskade den, och gissa vem som köpte den till honom? ;)


och han tar allt i munnen, a l l t..


två av mina många systrar


någon gång måste ju vara första videoinlägget?


jag töntar mig med min sötnos bara (A)han är ju såå söt!

lilljulafton

förlåt för vääldigt dålig uppdatering! nän nanna (sova på skånska) hos mig inatt sen drog hon upp mig innan 12 för att gå till ica ofixad, great!  hon lyckades tom få mig att ta bussen till stan 1, helt sjukt haha. delade på china box som ja inte ätit på femtioelva år och shoppade. när jag kom hem städade jag.. vänta sa jag städa??? haha ja ni läste rätt stephanie städade :) sen kom min ena syster,hennes förlovade sambo och deras son, sophia var redan här. så firade vi jul fram tills nu när dem åkt hem.

som ja inte borde vara förvånad över så ville inte min syster sophia ge mig min julklapp förrän imorgon :( glömde också säga igår att anna gav mig en julklapp! riktigt gulligt fast den får ja heller inte öppna haha taskiga alla är mot mig plötsligt. nu ska jag iaf försöka krya på mig käka skumtomtar och aladin för fulla muggar och kanske ta en outfit bild :) har även bestämt mig för mitt nästa inköp som är en redigt snygg kavaj! fråga mig inte var ja ska hitta denna men ge gärna tips! är också lite extra kär i korta kavajer :)

TTYL <3

kyla

sitter här med en stressad nän som vill ha ut mig så får väll ta och skynda mig med detta inlägget eftersom hon offrade sig att fotta lite till bloggen haha. så enjoy de konstiga bilderna!

TTYL <3






godmorgon!

var extremseg på att gå upp i morse men de slutade med att mamma tände min taklampa som ger gramper i ögonen när man är så trött som jag var! i vilket fall så blev jag pigg och tänkte ja skulle vara duktig och göra frukost men så stod den färdig på en liten bricka i köket :) gjorde iaf te åt mig själv haha. slösade även nyss alldeles för mycket till åt att babbla med anna i tele så har rättså bråttom nu!
men bara så att alla vet så om de inte är tänkt alla ska ses i klassrummet halv 9 så kommer någon bli biten eller slagen eller vad som nu faller mig in! hehe.. och mitt röda följer med till skolan idag

TTYL <3

rött är det nya!

förlåt för dålig uppdate! har varit hemma från stan ett tag nu, blev en lång dag där ändå. träffade upp tjejerna halv 3, hehe försenad som ja va.. (A) och waynes kanske blir de nya stället? :) är iaf glad ja föreslog de för alla var nöjda och glada. några timmar senare efter mycke skitsnack skulle jag träffa valli för att julklappshandling så dem andra fick fortsätta utan mig. det blev iaf jag valli och veronica, jag lyckades hitta lite på claes ohlsson men känner mig dum som ska ge ett paraply till min pappas sambo haha hon har ju redan allt?!

måste även göra en liten diss och hiss!

dissen är då självklart snön som är väldigt mysig att se..... från fönstert! inte att vara ute i, kallt som f*n och självklar slask 2 dagar senare. en annan diss är att JAG INTE SLUTAT SKOLAN ÄN! vad är detta? jo john bauer har beslutat att låta oss vara dem enda i hela malmö som ska gå några dagar längre än alla andra, tack så mycket!

Hissen är rött läppstift! fick insperation av ella som passar så bra i sitt och nu har dem flesta av oss som fikade idag hängt med i trendden. har alltid varit avundsjuk på kenza (känd bloggare) som är så jävla snygg i sitt röda. så nu har ja tagit tummen ur röven och vågat köpa ett eget :) får väll se hur länge ja tycker de är kul hehe....
en annan hiss är också sol,bad och stränder! underskattat till max! sluta klaga på sommaren när det är "för" varm. men tur som jag har ibland så ska jag iväg om bara lite mer än en vecka :)

TTYL <3





snabb bloggande!

godmorgon! inatt mellan 12 och halv 1 ringde valli mig och tvingade mig sova hos henne för hon va ensam i sin systers lägenhet. försökte luska ut hur ja skulle lura mamma men de visade sig inte vara så svårt för hon sov som en stock så hon visste nog inte vad hon pratade om när ja sa att ja skulle till valli för ja är ledig från skolan idg (vilket jag inte är). men vi flumma som små idioter till whitechicks till klockan 4 sen decka vi.

idag ska ja iväg ock fika med tjejerna ja festade med i lördags så ja har jävligt bråttom! sen ska ja och latfisen valli shoppa julklappar :)

TTYL <3

latmask till max

ja som ja kunde gissa så har ja inte kommit längre än sängen idag haha. eller jo reste på röven för att hämta läkerol innan för har haft ont i halsen hela dan och ja har självklart varesig gjort te (eller bett mamma göra) och inte heller börjat på nån skoluppgift. försöker iaf se new moon men hemsidan är segare än livet!

för några timmar sen blev ja så sugen på att åka till stan och fika så jag och några av tjejerna ska ta och göra det imorgon, får se hur många vi blir, desto fler desto bättre enligt mig iaf! så jag skiter i danskan imorgon, fattar ju ändå inte ett piss av vad han säger så vad tjänar det till? ganska onödigt när ja tänker efter att ja börjar ju 10 imrn sen om ja struntar i danskan slutar jag halv 12, LÖNT haha. skitsamma ska va lite duktig. nä nu börjar de bli för mycke babblande ska se om min sega hitler svarat mig än (veronica) och lägger kläder i tvätten inför semestern!

TTYL <3

dagens!

snöiga söndag

hej fina läsare!
blev förvånad när ja nyss loggade in på blogg.se haha för ja har ju inte uppdaterat på 24 timmar! fy mig (A) men festen igår blev lyckad trotts de hemska vädret. och smirnof ice är nog min nya favorit! träffade iaf trevligt nytt folk men även inte så nya ansikten som man ändå inte kände haha. kul va det iaf men fick lite skuldkänslor när någon snodde en nyckel in till kikkis rum när jag och carro var där inne, så onödiga folk kan vara! blev också lite irriterad i slutet av festen men de löste sig med att agnes fick lyssna på mitt skit hela hemvägen via tele och säkert också hela bussen :) vaknade heller inte upp med nån bakfylla vilket är härligt och fick frukost på sängen, mackor med äggröra på mums.

idag va det ju tänkt jag och agnes skulle ses i stan men eftersom de inte går några bussar från hennes håla pga snön så får ja väll ta en lugn dag hemma med te och skolarbete. inte så kul med 2 dagars extra skola när alla andra är lediga.. men får tänka att vi har en veckas mer sommarlov!
nu är jag törstig så

TTYL <3


tjejerna, innan alla andra kom

kikki & ella gillar cheeseballs

jag och sofia njuder stort haha

melli och carro

god morgon!

somnade ovanligt tidigt igår kväll men va inte på bästa humör och så trött att ja inte ens orkade skriva längre inlägg än ja gjorde haha. är iaf vaken nu och ätit frukost, känns som ja plötsligt är en morgonpigg person men de är inget ja vill vänja mig vid! fram tills ikväll ska ja nog bara vara hemma för ikväll ska ja festa hos kikki.

TTYL <3

.

hemma,trött och sliten nu kallar sängen,chokladen,mackan och bubbelvattnet på mig!

TTYL <3

i skolan

ja nu är ja här då som alltid. sitter och har mattelektion men de går inte så bra för ja pallade inte göra häftet vi fick igår haha så ligger lite efter trotts att ja klarat alla proven så ligger ja ju ändå bra till. idag så ja då jobba så kommer inte bli uppdatering förräns senare på kvällen vid 10 tiden kanske. hoppas verkligen jag ska vara i en cofeeshop och inte en kiosk. ska inte klaga fötr behöver verkligen pengarna till resan i sommar. nu ska ja plugga vidare!

TTYL <3

bild från nyår

hemma igen!

skolan tar verkligen mycke på ens tid. men idag var ju somsagt också oväntad dansträning haha. imorgon ska jag jobba, japp så är de när man vill åka utan familjen.. sitter iaf hemma hungrig som ett djur och ser the simpsons movie som ja trodde skulle vara mycke bättre! (okej ja missade 30 minuter i början) men ändå.

känns även jävligt drygt att gå till skolan imrn när hela malmö slutade idag och resten slutar imrn, medans vår "fattiga" skola slutar 22a! :(

ska ta och äta något nu då, TTYL <3


sliten efter träning!

torsdag

hej och förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen! kom hem för ett tag sen från skolan läraren drog ut på lektionen så alla skulle få chansen att ha redovisning, så vi börjar 10 på månadag istället för halv 9 :) redovisningen var då den power pointen ja tjatat om dem senaste dagarna haha.
somvanligt va den jävla bussen 34an sen! som jag då tar hem, och de är kallt som fan ute tjockt med snö är de också.

blev ett jävla strul under lunchen då de ringen en kvinna och säger de är nått fel med mitt kontonummer och att ja hade en timme på mig att få tag i mina uppgifter och ringa henne igen, ja så min mat som ja stått och väntat på i en kvart åkte rakt i soptunnorna. blev så jävla arg för sen slutade det med att ja fick sitta och ringa till både mamma och den där kvinnan som sa ja kunde ringa henne fram till 1 inte svarade. och i slutändan hade hon fått kreringsnumret och kontonumret på rad, asså ofta hon inte fattar de när de är ett kommatecken imellan?

i varje fall så är ja hemma nu och äter pepparkakor och spelar farmville, anna ringde mig nyss och sista danslektionen är tydligen idag! detta kan ju bli en bra dag trottsallt haha

TTYL <3


agnes i en "SÖT" mössa


jag fastnade inte på bild men charmig mössa va?






ja passa ändå i den oranga asså haha

calella!!

CALELLACALELLACALELLACALELLACALELLACALELLACALELLACALELLACALELLACALELLA!
herregud idag blev de bokat och klart! vi ska åka och ja är lså jävla lycklig, kommer åka med mina finaste flickor anna och sammi. första resan utan föräldrar fyfan va kul de kommer bli. 14 juni åker vi 3 dagar efter skolan slutar! haha

vid halv 3 tiden kom agnes till min skola för att hämta mina hem nycklar, men hon beslöt sig att stanna så vi drog till stan efter skolan istället. rätt mysigt med snö men blev inte mycke shoppat för min del bara balsam och inpackning från Just Glow är helt såld haha luktar helt underbart. blev också två mcd besök haha och agnes tog en glass haha wtf? tom att folk kommentera de som gickförbi och påstod att de va lite kallt för att sitta ute och fika på en bänk. och självklart fick vi springa till bussen då agnes hann med sin och ja fick vänta ensam på mig, it sucks.

kanske lägger ut lite "söta" bilder från när vi dooog av flabb inne på hm, stod och testa dem fulaste mössorna ja sett haha! men nu ska ja ta och plugga röven av mig shit har så äckligt mycke att göra! ja som aldrig ligger back i uppgifter :o


jag och anna i somras, haha hemsk bild men ett roligt minna från en utekväll

supermassive black hole

hej bloggen, tyvärr så verkar alla mina inlägg under dagtid börja med att ja skriver att ja är i skolan haha. har somvanligt tröttnat på att göra min powerpoint så får väll ta och göra det sista hemma. kan verkligen inte sluta lyssna på denna låten ..




lektionen är snart slut så hade bara tänkt att detta skulle bli ett kort inlägg. för er som inte bor i skåne så snöar det för fullt här i malmö iaf. är jävligt glad ja har busskort nu haha fyfan att cykla, hell no! hade tänklt göra något idag men har så mycke att göra med skolatbete denna sista veckan så får väll ta och skärpa mig haha. eftersom mina betyg inte är dem bästa haha.

borde egentligen ta och köpa dem sista 2 julklapparna eftersom ja fick pengar av min kära lilla pappa till att köpa dem sista så ja slipper slösa mina egna. måste också komma ihåg att köpa nya hörlurar inför dubai resan, åker ju den 2a! gud va ja längtar till värmen.

ttyl <3

anonym blogg?

hej era söta läsare! har inte riktigt haft tanken på att blogga förräns nu faktiskt. och blev inte på bästa humör heller när man insett man inte kan skriva vad som helst i bloggen för tydligen så läser folk som jag inte vill ska läsa den. kul ju nu måste man tänka på vad man skriver också! mycke enklare om man hade haft en anonym blogg.. men folk hade säkert lyckats hittat den ändå.

sitter iaf i min säng och har nyss ätit korv stroganoff för er som vill veta, nu ska ja ta och leta upp en ny serie att fastna för :) har gett upp skolarbetet för idag haha har ändå kommit en bit iaf (A)

fick skolkatalogen igår också och haha man ser ju mig direkt när man ser fotot, men de är väll sånt man får ta när dem plaserar en längst fram i mitten?

ttyl <3


gammal bild men har bildbrist

tisdag

sitter då i skolan och har entrepenörsämne,idag igen. ska göra en powerpoin om praktiken och de går inte så bra kommer fan aldrig komma ihåg va ja menar med mina punkter :( är iaf glad att min handledare gav mig en presentation som ja kan utgå ifrån. nu måste ja fortsätta för har bara till torsdag på mig! efter skolan ska ja troligt vis till stan med aya, antagligen emilia med.

ttyl <3

hahahaha

HAHAHAHA JA DÖR,  READ AND ANJOY!

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:

sån fitta du är
ska du snacka sä ,
så kom framför mig och snacka?!

stephanienordling säger:

what?

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:
jaaa
ska du säga bakom min rygg fler gångeer
du kunde iaf varnat mig för dem  
o nu står den ena rymdvarelsen o väntar utanför dörren så vafan ska jag göra liksom   säg du de som fått hit de hära ufot , för DU STARTA DE
nästa gång du snackar jag svär jag kommer skicka dem till din adress
!!!

stephanienordling säger:
du försöker lura mig för ja fattar nada haha

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:
JAG E INTE BLÅST SOM DU SÅ NEJ
DEM SA STEPHANIE NORDLING SA DE
hon skicka oss

stephanienordling säger:
hahahaha asså ja dör

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:
får jag tag  på dig ska jag faaaan slänga in dig i ufot med dem !!!!

stephanienordling säger:
okej bebooo

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:
kalla inte mig bebo kalla istället han rymdvarelsen utanför dörren för de!!!!! ska fan berätta för danny om detta....
går bakom ryggen på han me va?
kom inte med ursäkter!
han visa videon!!!!

stephanienordling säger:
för en gång skull lura du inte mig men ja blev jävligt rädd färst haha innan du skrev ufo

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:
akta dig imorgon i skolan!

stephanienordling säger:
oja

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:
har skcickat ALLA på dig
(rymdvarelser)

emilia           you're nothing, to me you're dead. blinkar:
Spela upp "UFO"

stephanienordling säger:
HAHAHAHAHA

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:
skratta inte!"!!!

emilia           you're nothing, to me you're dead. säger:
exakt
tastad
it's flying to you right now...
du är inte en av stoltheterna mera
du har nu inget mer att vara stolt över
du kan flyga med dem tillbaka

calella

jag är i panikstadiet. calella biljetterna har kommit ut men allt har varit kaos idag. vill inte ta de här för känns dumt ska prata med personerna i fråga istället för via bloggen eftersom ja vet dem läser detta. ja har sett ifram imot denna resan om ja vill inte den ska bli förstörd, hoppas er de handlar om förstår mig.

över till annat. har bara haft entrepenörsämnen och danska idag. asså danskläraren är störd, för de första så kan han ingen svenska alls vilken inebär att vi får gissa oss fram va fan han säger (han kan bara danska). 2 han skiter fullständigt i att vissa av oss faktiskt haft praktik i 5 veckor och ha därför missat jävligt mycke. slutade iaf vid halv 3, har bara varit hemma sen dess, känt att ja velat göra något men sen när personer bett mig komma har ja inte orkat mig ur sängen till busshållplatsen som ligger 50 meter utanför dörren haha. nu kallar mamma att de är mat!

TTYL <3

keep on forgetting to forget

hej söta läsare! sitter i skolan nu, fyfan va de kändes att gå up kvart över 7 i morse när ja i 5 veckor somnat 4 och vaknat 2-3 haha. har en halv flummig lektion idag blir väll ofta så nbär klassen varit borta i 5 veckor. och btw mitt comviq kompis är slut så kan inte svar på sms haha! men ska fylla på under lunchen :} ska fylla i nån jävla apu-handbok nu it sucks.. är helt kääär i en ny låt fast vet inte om de är bra eller dåligt, den får mig att minnas minnen ja tror ja vill glömma. eller ja vet inte riktigt men ja. var också så jävla typiskt att personen ja minst vill träffa kommer till ingången precis samtidigt som mig.. great.
här kommer låten iaf..


malmös stoltheter

lite uppdatering idag men har varit för upptagen för er. gästbloggade på ayas blogg inatt och tydligen har de blivit en succe ;) så ni kanske gillar den kaxigare stephi? här är inlägget..


musikbomb

blev lite uppdatering idag än va de brukar vara, men ni kommer väll fortsätta läsa ändå. ser att atalet läsare ökat idag haha och ja har inte ens bloggat mycke! iaf så sitter ja nu hemma hos min pappa i ödemarken och har sysselsättningsproblem jappjapp, "prima skinka jappjapp". hehe, men nu ska ja byta låt för den påminner om en viss idiot, "all the above" heter den, rätt bra men väldigt förstörd för min del.

snart konmmer en ny blogg startas "malmös stoltheter", hata eller älska dem vem fan bryr sig ni kommer läsa den ändå :) allt ja ville säga ska bara komma på en låt att ge er med! ..




Reggaeton <3


och en redigt gammal haha

söndag

hello bitches! vaken tidigare än vanligt idag, vet inte om de är bra eller dåligt haha älskar att sova ut. men idag väckte mamma mig för ja måste till pappa idag. ja, om ni inte visste bor min pappa enligt mig mitt-ute-i-ingenstans. ja där bor ingen ja varesig känner eller vet vem dem är haha. åt nyss iaf frukost i sängen och nu måste ja ta och skynda mig lite, drar alltid ut på tiden med mitt bloggande.

ttyl ;)

helluuu!:)

Aya här!
Sitter hos emilia med mina älsklingar stephanie, emilia och valli. Chillkrök, de e lussevaka ju ffs!
Skulle bara titta in och säga hej till er alla och hoppas ni får en trevlig helg:$

MIN STEPHAAAAAAAANIIIIE<333333333333333333

AYAAAASTEPH
erkänn vi e översexiga tomtar, såna ni önskar skulle komma med
julklappar knackandes på er dörr på julen:$
http://AlexandraMarkovic.blogg.se

haha

hahaha kommer tillbaka på msn efter att ha ätit och ja får detta av två söta töntar från oxieeeee hahaha <3
dem är en sort försig ;)



fan att ja inte vet hur man laddar upp ljudklipp :( men dem sjunger iaf "lean back"-låten hahaha utan musik i bakgrunden.  hinner inte nu heller för nu ska ja till oxie puss!




teenage dirtbag

satt och på västa inlägget haha så avbryter min mamma mig i mina tankar och kommer in med en aladin ask!  haha och dum nog som ja är säger jag "aladin :D är inte de litet tidigt? haha mmh *tar en tugga* älskar dig mamma" haha helt drogad av chokladen. de är nämligen så att vi är chokladfantaster jag och min mor. tom vår duk i köket är bilder på choklad-dessärer hahaha ohyes. och självklart har ja glömt precis allt ja skulle skriva haha de va något om valentina.... ? hm juste! satt och hade roliga konv med henne på bloggen och msn tills vi kom in på deppiga ämnen plötsligt haha alltid bra att kunna prata ut iaf :) "cuz i'm just a teenage dirtbag baby, listen to iron baby with me  woooooooho" haha förlåt men hängde med lite i låten som spelas på spotify haha gillar gamla låtar! och nu kom ja av mig, jävla låt hehe. kan ju alltid länka videon här tills ja kommer på något att säga..


hahahaha hade glömt hur mobbad denna videon är asså hahaha dör.

lusse kommer bli bra, känner de på mig haha :) puss!

lussevaka

hej läsare! ledsen för dålig uppdatering men ja har sovit fram till nu haha :$ ångrar lite att ja inte följde med mamma och handla julklappar när hon väckte mig halv 11 imrose, men ja kanske behövde min skönhetssömn haha. idag är de iaf lusse haha (rätt dag denna gången) så då måste vi festa iaf.


en bild på mig från i somras på franska rivieran, (obs första kvällen därav flekis haha)

11 dec


ja som töntar mig med willian (: haha

oxieeeeee

nu sitter ja hemma hos min sötnos emilia som ja inte varit hos den ja vet inte huuur länge! hihi saknat lilla oxie :) vi har de mys och dicker öl och snackar skit såklart haha. nu orkar ja inte skriva mer (:

puss!


emilcia, jag & ayis <3

dagen före lusse? (haha)

fick tillslut tag på min handledare så åkte till praktiken halv 1. min lärare kom men de gick bra, fick  sen sluta halv 5. kommer kännas konstigt med skola nästa vecka. träffade även ägaren till arenan (percy nilsson) eftersom han är kund till pappa. och av nån konstig anledning trodde han ja visste vem han va så han sa inte ens sitt namn? men iaf haha. ikväll är de ju lussevaka så måste ju festa, tycker ja iaf haha! blir säkert något bra. (de är lussevaka imrn inte idag haha snurrig ja är asså!) min syster och william är här ikväll över midda men han sover som en stock så kan inte leka med honom :( han är så söt!
skriver senare ikväll eller inatt.

/S


confusing

ny morgon och ja försover mig, great. ja som redan inte visste när ja skulle börja. och pricken över i:et så svarar inte min handledare och eftersom allas lunch är mellan halv 12 och halv 1 så vet i fan när ja ska åka. min lärare kommer ju också idag vid 1 tiden. ja idag är en dålig dag, endast dagtid i hope! nu ska ja äta frukost och dricka mitt vanliga vanilj te (:

/S

dancehall <3 S

trött,törstig och svettig, nu ska ja duscha dricka och sova haha. ja och anna trodde vi började lite sent (som alltid) så vi flummade som idioter i omklädningsrummen till en låt vi tyckte va sån riktig carlton (han i prins in bel air) haha sen går vi ner i salen och ser en helt annan danslärare och dem allihopa dansar till den låten haha. men receptionisten sa han va vikare. klumpiga som vi är ska vi "smyga" in när anna stötter till lamp-knappen. fin entre! han va iallafall AS grym och blev kär i låten! fick veta han har sommarkurser så de lär bli de till sommaren för min del! :) nu är problemet bara att hitta låten.. men nu ska ja duscha haha

/S


<3

now i'm home. varit på praktiken och hjälp till på restaurangen så de va ganska bra. tog bussen till stan för att träffa agnes, vi tog bussen till hennes skola för dem skulle ha nån midda, sen åkte ja hem. om en timme ska ja iväg och dansa. sista gången till mars :( ska inte heller jobba imorgon på kvällen så äntligen en hel helg ledig, de betyder  festfestfest!

sitter och snackar i tele med älsklingssara som ringde mig nyss har inte snackat med henne på mer än ett år i tele. saknar henne riktigt mycke! åh <3
skrev halva dett inlägget för en timme sen haha glömde fortsätta när sara ringde. hon sitter ensam i lund så kan ju inget annat än hålla henne sällskap :)


jag & sara sommaren 08

buon giorno

(=godmorgon) ja ja är vaken nu, konstigt att ja faktiskt lyckades komma up haha. men ja ja blir som sagt sen. speciellt när ja tar mig tid att blogga haha men skit samma de är ändå min näst sista dag bara. ska hjälpa till i restaurangen och de ska bli skönt för tjejerna ja jobbar med där är riktigt snälla. ringde min handledare och bestämde att ja ska jobba dag imorgon så ska upp tidigt då med.. de suger. ikväll är de sista dans dagen fram till mars, fatta va länge de är! ajja nu måste ja fixa mig

xoxo



diva underwear

har INGEN aning om när ja börjar imrn, står ju 9 på schemat men min handledare sa ja skulle få börja lite senare eftersom vi hon ska hjälpa mig med lite skoluppgifter vid 4. men eftersom hon inte ringt mig och ja inte vet om hon glömt bort de så måste ja upp senast 8 imorgon. suck.. kommer bli väckt av mamma 7 imrn eftersom hon inte vet detta, great.

som ni vet så har ju jag och några tjejer i klassen ett uf-företag. och vi tyckte de skulle vara en bra ide att visa upp våra produkter i tex bloggen. vårt företag hete Diva underwear uf





för kontakt, kommentera och glöm inte skriva er e-mailadress


dresscode

så! här kommer lite bilder iaf. vill bli brunbrunbrun, egenligen konstigt att ja just vid december/januari alltid vara brun, men sen bryr ja mig inte så mycke om de i tex mars? haha ajja.
är lite inne i en ny serie, Secret diary of a call girl heter den. men kommer inte kunna ligga uppe och kolla hela natten för måste upp 7 imrn. kommer bli att ja ligger i mörket från 12 till 4. great. nu ska ja se vidare! puss




kofta & skärp gina
leggins bikbok

nyårsplaner?

somvanligt är ja hemma igen dådå. träffade sammi för att handla lite smink och underkläder till företaget som ja hoppas hon fottar så ja också kan lägga in lite bilder i bloggen. kom precis på ja skulle lägga ut dresscode idag. hm blir i nästa inlägg ja lovar haha.

träffade också min lilla sötnos william! och min mamma och syster, blev bk besök sen hemåt. längesen ja åt på skräpmat ställen, innan gjorde ja de flera gånger i veckan, förstår inte vad alla pengarna försvinner nu när ja inte alls lägger lika mycke på mdc,sprit,cigg eller ehouse?

nyårsplanerna är ocksp såå klyddiga, vem ska man välja att festa med? vilken av festerna ska man till? och vad ska man ha på sig? *suck*.


william (: snart 6 månader

godmorgon

hej bloggen. vaknade av att någon ringde men la på precis innan ja hann fram. riktigt störigt för ja hann inte öppna ögonen så kände hur ja verkligen vinglade tillbaka till sängen. hahah kan inte riktigt själv hålla mig för skratt när ja tänker på de.
egentligen har ja jävligt bråttom nu för ja måste duscha (och ja tar min tid) och sen halv 3 ska ja snabbt möta upp anna sen hem igen för att fortsätta fixa mig eller äta eller vad ja nu ska för att sen dra till stan och möta upp sammi.

vet inte varför ja ens tar mig tid att blogga haha. lyssnar på någon låt på mtv men låt- och artistnamnet verkar aldrig komma upp haha störigt som fan.
gäspa gör ja också, jobbigt med "tidiga" morgnar! men imogon måste ja upp 7, fyfan säger ja bara..
kommer bilder idag, tror jag iaf.

/S

nattbloggande

inget ovanligt nuförtiden. är ledig imrn! hehe gillar ändå min praktik (liite..). ska handla in produkter imorgon till företataget jag,sammi,anna och sanna har. ska bli roligt. och ja kan sova ut huur mycke ja vill imrn, som om ja inte gjort de ändå dem senaste (praktik) veckorna? ligger i min säng och ser gossipgirl, trodde de inte va fler än 10 avsnitt och så vipps ser ja två nya på en hemsida. alltid roligare att vara före avsnitten som går på tv. orka vänta liksom? är på sista avsnittet nu de ska bara ladda lite så undertiden ska ja gå och ta bort sminket.
i will be writing more in the morning (brittisk röst haha)
puss!



23.00

finaly home. och trött! men en helt okej jobbdag. coffee shopen är tusen gånger bättre än kiosken. ja vill ut, men känner mig samtidigt för lat för att ta mig längre bort än precis vid porten haha. men är rökugen.. hm får se va de blir haha sitter och disskuterar på msn. finns inte mycke mer att säga. nu ska ja iaf försöka hitta nån serie att bli besatt av.

/S

tisdag

god morgon!

att folk aldrig lär sig att vårt nummer inte är skatteverkets? suck. dem ringer ju fan från 8 på morgonen och de är alltid samma sak, "oj förlåt ja ringde visst fel" sen 5 minuter senare ringer samma person. saken är den att min mamma väcker mig också genom att ringa så de är ren gissningslek för mig på morgonen om det är mamma eller en som ringt fel. vaknade iaf rätt död idag med kl 1. och ja kom precis på ja måste skynda mig för ska hinna äta lunch nu också innan ja åker till jobbet. åt ju frukost nyss så får se hur de kommer gå. hörs när ja är hemma igen!

/S

pussycat dolls

då va de sista pcd-träningen för detta året (pussycat dolls). känns rätt sorligt. älskar att dansa så vad ska ja nu sysselsätta mig med? önska ja kunde varit med i showen men missar så mycke träning när ja är i dubai och för 360 spänn för att vara med så tycker ja man ska få träning för pengarna vilket ja inte hade fått. så ja nu är ja dyster och lyssnar på en dyster låt och har dystra tankar. därför blir de ett dystert inlägg haha.
men börjar inte förrän kvart i 4 imrn så får sova ut. känner att ja är trött redan nu även om ja fick en lång powernap efter sprutan imorse. btw min arm gör ont.

godnatt


måndag

home agian!

oj dålig uppatering haha men ja, ja som inte kan somna när de är ljust ute? sprutan är ett redigt sömnpiller! va så jävla trött men visste ja inte skulle somnan så ja gjorde mörkläggning i rummet och kurade ner mig. o vips ja somna haha. vaknade halv 11 svarade på lite sms och plötsligt somna ja igen och vakna 2. kändes som någon väckt en efter att ha sovit en halvtimme, stendöd! orkade inte ens resa mig, men min mage kurrade ihjäl så fick ösa på ett kål för skulle ju träffa danny. hans syster fyllde år så blev att ja träffade hela hans söta släkt haha :)

satt nyss och åt wook och om drygt en halvtimme ska ja ta bussen och dansa med anna. nästa sista gången idag sen börjar de inte förrän mars, riktigt dåligt tycker ja. nu ska ja se simpson så skriver senare ikv!

/S

tidigt uppe

hello. ja ja tog mig ju ledigt idag hehe bad girl! men va ju ändå duktig och gick upp i tid och åkte och tog min sista gardasil spruta :( och självklart kunde ja inte undvika även denna gången vara när på att svimma så va tvungen att lägga mig ner. borde nog kolla mitt blodsocker? nu sitter ja då självklart rastlös här {hiimma} och har inget att göra, great. bättre en att slava på praktiken iaf!

hörs senare, /S

söndag

hehe. ja vet ja är SUPER dålig på att uppdatera, men de ska bättras ja lovar :)
har glömt att berätta vad ja gjorde igår kväll också. det blev ingen ute kväll utan jag,sammi,anna och julia hade en mysig hemma kväll hos anna. och en ängel som jag är så tar ja bussen till stan för att vänta med sammi på hennes buss. även om bussen vi åkte med stannade bakom mitt hem. hihi sött av mig va? anyway idag har ja bara myst hemma, har verkligen inte orkat mig ut, ja menar vem gör de en söndag? förr gjorde ja alltid något på söndagar men no more. har blivit helt inne i en serie också haha men väldigt skum är den egentligen.

imorgon ska ja skita i praktiken, haha ja man måste väll få skolka nån gång i livet? ja som ALLTID är i skolan när ja ska annars borde få a day off. tycker jag iaf! men tyvärr så måste ja ändå upp och ta mig till vårdcentralen halv 9 som ligger bakom min skola och ta den äckliga livmoderhalscancer-sprutan som också är den 3e och sista. thank god! och ja vet redan nu ja kommer böla sönder. för ja hatar nålar,knivar och alla vassa föremål mer än spindlar och annat skit som alla andra är rädda för. ja min fobi är nålar nu vet ni! ska också träffa danny senare imorgon. nu blev detta ett extremt långt inlägg och folk bombar på msn så bye!


:*

can't get enough!

good morning! nu är ja klarvaken och sitter och är helt dötts kär i denna låten..




om ni inte känner igen den så är ni inga twilight fantaster. satt och letade efter soundtracks från filmen när ja hittade denna bilden, riktigt sexig bild gasch i'm in love! bara kolla på den! gud ja bara önskar ja va henne på denna bilden asså. ..



nu ska ja fortsätta leta, och kanske se new moon (igen) haha puss på er!

här är ett klipp från twilight där låten är med! love it!




18.01

nu har ja nymålade svarta tippar. love it! lyssnar på lite twilight-tracks så ska nog ta och se filmen igen nu hehe. och har nu några alternativ för kvällen. alla väldigt trevliga. puss på er

lördag

hej söta bloggläsare. sitter just just nu i min säng och myser, ja har inte orkat mig upp ännu mer än att hämta min bricka med frukost. ska nog ta och duscha nu och byta om till hemmakläder, och sen kanske lyckas få något gjort med de där uppgifterna ja nu tjatat om i all evighet haha. får se vad som händer ikväll vill iaf vara duschad i god tid så ja slipper stressa sen ikväll. och pannkakor ligger och väntar på mig hihi.
förresten vill fråga om ni hade velat ha en frågestund? att fråga precis vad ni vill om mig?

/S

johanna och jag i franskarivieran i somras


my friday

hemma nu. blev tyvärr ingenting efter jobbet eftersom sammy,anna mfl inte skulle med till chillkrök så hade ja ingen lust att åka dit ensam. träffade iaf pappa. hade lite mer än en timmes "rast" så satt uppe i hans loge med kunder :) sen blev de taxi hem, riktigt skönt.
nu ska ja kolla film eller något. och äntligen aktivera mitt csn kort haha.
xoxo

work on a friday it sucks..

nu åker ja snart och jobbar, JA ja ska faktiskt jobba denna fredag kväll när alla andra är lediga. och ja jag vet de suger haha.
åt nyss en smarrig pizza från coop haha och ja har tyvärr inte gjort något av skoluppgifterna ja ligger i back med. kollar iaf family guy och de är lika kul somvanligt trotts att de bästa personerna att se de med är anna & sammi helt klart haha.

över till en konstig fråga som ja snott av sammi (A) ni vet man brukar ju säga året som 09, 87, osv. nästa år ska man då säga våren 10? haha hur konstigt kommer inte de låta? kom också på hur sa man när de var 2001? sa någon 01 då? tycker iaf de också låter konstigt haha.

för lite insperation..

elin kling

sen morgon..

hehe.. ja ja vaknade för 20 minuter sen. har ingen aning hur ja kunde sova så länge med tanke på att ja somnade 2 inatt? synd klockan är så mycke för hade tänkt träffa danny. menmen, ikväll ska ja tyvärr jobba, och tror ja slutar så pass sent att ja inte ens kommer orka åka till filmkvällen hos anna.

nu ska ja ta och äta något, kanske brunch? om ja orkar göra de haha.
sen göra lite skoluppgifter och vara duktigt.

xoxo

russian roulette

ner kurad i sängen och nyduschad med turban (handuken) och trycker i mig godiset ta vann hihi. var verkligen en jobbig träning ikväll. men de va roligt fastän de tog all min energi.

kollar american pie också men tycker inte den är så värst rolig. nu ska ja kika bloggar!
xoxo

en bra låt!


19.08

har nyss ätit mig proppmätt (helmätt) på fiskpinnar och potatis haha. detta måste bli ett snabbis-inlägg bara för måste med bussen 21 över. ska ju dansa. är svin trött redan nu så fårse om ja orkar med ett inlägg senare ikväll när ja kommer hem. nu måste ja byta om! puss

ungeföretagande..

denna dagen sög. eller ja till viss del bara kanske. iaf så stod ja och min uf grupp på den lokala mässan idag och de gick bra. nästan allting är löst också med små problemen i företaget. kul att vi återförenades efter att ha varit ifrån varann i 4 veckor imrn. okej vi har ju träffats allihop rätt många gånger haha men kändes ändå som en skoldag tillsammans som vi ju inte haft på länge. vet faktiskt inte vad ja hade gjort utan er.

sitter och har precis skrivit upp allas julklappar vad ja har köpt och vad de kostat, har tyvärr inte lyckats handla till alla men 4 av 7 julklappar är väll bra? vet ju vad ja ska ge mamma men ska bara snacka ihop mig med min syster först haha. så då återstår 2 okända inköp. men är ute i god tid jämnfört med någon annan jul någonsin.

nu ska ja börja på någon av dem alla uppgifter vi måste göra under praktiken.
vill tipsa om en blogg också, en super söt tjej ja varit en nära vän till mig, Natali :)

hockey

fan vilken dag de varit. blev väckt av sammi halv 12.  men ja somna om tills ja blev väckt av nån jävel som ringde fel så ja blev så sur så la mig igen och vakna när sammi ringde halv 1 igen haha. fick synd mig som fan skulle vara på skolan halv 2 och ja hann. har inte gått i skolan på 3 veckor och de första som händer mig och anna precis innan vi skulle innanför dörren så gick brand och tjuvalarm, great.

i vilket fall så har ja praktiserat som slav idag. dem behövde ingen extra personal så ja fick inget jobb alltså inga pengar. utan ja fick göra slav skit som dem i kioskerna inte "hade tid" men som dem egentligen inte pallade göra själva. ja, så mina fötter dödar och ja har huvudvärk som ja annars har en gång om året. kom även hem för en timme sen, de suger. men vi (malml redhawks) VANN, och ja lovar de var bara för ja såg 10 minuter av matchen! vi har förlorat alla matcher ja inte kollat på och vunnit varje match ja sett. hehe karma!

men nu försöker ja iaf slappna av med en ansiktsmask som ja nu har på mig.
och ja fann min älskade påse med en massa Malaco godis påsar! mmmmmh.
blir inga bilder idag tyvärr.

/S

bildbomb

nu är ja tillbaka och sitter här med en ansiktsmask. färgningen blev bra, mycke bättre än den senaste gångerna ja gjort de hemma (som var ett bra tag sen) men blev förvånande nöjd idag.

imorgon blir de möte i skolan inför lokal UF mässa. sen ska ja iväg till praktiken för de blir hockey imorgon kväll. får se hur de går för malmö, vi har ju kasat ner reällt efter förlusten mot troja ljungby som faktiskt låg sist i serien.

lite bilder från dagen.

i love you girl!




if you know me, you know i'm crazy!


mitt hår har blivit lite solblekt och är inte så svart-aktigt längre, love it

julklappar..

sitter och har hårfärg i håret nu, och f***n va de kliar! ska de klia när man färgar?? har varit med om de en gång innan tycker de är skit skumt. hursomhelst så fick ja veta att vårt varmvatten stängs av 20.00, gud va roligt för ja kom hem halv 8.. så ja får se hur de går att skälja håret i de.

idag var ja då och julhandlade med anna :) blev förvånad över hur mycke ja faktikst köpte till andra. de gick dock många timmar åt hitta-perfekta-nyårs-klänning jagandet. haha som ändå inte blev någon. hittade saker som ja la undan som mamma sen kom och köpte till mig i julklapp, men ska inte avslöja! :)

tyckte ja förtjänade en ansiktsmask så fick bli de bara. (nu har hårbotten slutat klia haha)
efter stan åkte ja till mobilia för att träffa D. sammi ringde och var inte på så bra humör så självklart bad ja henne komma till mobilia. älskar dig gumman!
lägger in bilder från dagen i nästa inlägg!

xxxx S


hurryhurry..

hej söta bloggläsare! ja lyckades komma ur sängen nu och ja har egentligen ganska bråttom (tror jag?) haha för idag ska ja julhandla med anna :)
fick nyss sms om att ja och anna ska träffas halv 1! he he.. ja är inte ens påklädd,sminkad eller ätit! ja vi får se hur de går.
hursomhelst verkar hela familjen inte visa så stort intresse till önskelistor haha, ringer runt tjocka familjen och verkligen ingen av dem vet vad dem vill ha i julklapp. brukar vara lätt att önska men svårare att köpa till andra, tycker jag iaf haha :)
nu måste ja verkligen skynda mig! puss

oh she's a diva.. (8)



nattbloggande..

The City, är nog förälskad i serien! ser du ett avsnitt och du är fast, seriöst har ni sett allas kläder? blir helt mode-galen verkligen, och de får mig att önska ja hade dem pengarna dem har. finns så olagligt snygga kläder med i denna serien att de är sanslöst haha.


olivia, en tjej jag älskar att hata haha, does that make sencse?
snygga kläder har hon iaf!


withney, ful-snygga byxor (skulle aldrig få för mig att ta dem på mig) men dem passar henne!
och en sjukt snygg tröja. även en dödligt fin väska Chanel (ofc), i rosa

nu ska ja fortsätta kolla klart på avsnitten som ja glömt! xxxx S

önskelistor!

nu är de så att ja vill veta era önskelistor så ja får lite tips om vad ja ska ge bort till mina nära och kära eller så blir de vad ja själv ska önska mig. haha är tomt i båda fronter för min del..
ni kanke vill veta min extremt korta lista hittils haha here it goes:

  • nagelpåbyggning (orkar inte slösa mina egna pengar på sånt haha)
  • babyliss värmespolar
  • armband (vet dock inte från vilken affär)
  • och pengar pengar pengar!
ja där har ni min mini-lista!
skriv nu era listor :)




RSS 2.0