hehe..

oppsi, en vecka och 4 dagar sedan jag bloggade :-)
har inte ens spenderat 5 minuter vid datorn dagligen detta lov. skönt att veta man har ett liv haha..
det har varit mycket etage, jobb och marcus marcus marcus. julfirandet hos papps blev inte av pga skitväder så jag ska fira jul den 14 januari :-( får iaf längta till jul ännu en gång!
mamms är sjuk så nu ska jag ta fram tvätt och diska.. sen jobb (Y)

i want it

Cage Dress SEK 689, Renée London - NELLY.COM

sneis

svårt att tro. även för mig, att jag faktiskt sitter hemma dessutom ensam denna fredag. inte likt mig någonstans. jag har ju mina sysselsättningsproblem. jag är i total sprallighet men ändå orkar jag inte ens gå utanför dörren när jag får erbjudandet. hm.

nu ska jag.. vet inte. haj
saknar min (ena) bästa vän

jaha

okej.. jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men jag har en förklaring!
jag har inte suttit vid datorn, endast mobilen, där det av någon anledning inte går att blogga. och jag har umgåts mycket med marcus som alltid tar över datorn och ger mig typ 2 min med den :-) så där har ni de hehe.

i fredags blev det en grym personalfest sen fick jag med halva stället till hipp. galen kväll!
och i lördags ölkafeet, bara jag och marcus. sedan jobb igår och idag, blä :-(

Torsdag

måste seriöst börja skriva ner när jag tänker på saker att blogga om.. mitt minne är skrämmande dåligt. upptäckte nyss att jag klickar på a istället för ä på datorn för jag redan vant mig vid htc där man smsar med ett tangentbord :-)

men ja, fikan idag sket sig så marcus hämtade mig. senare blev det myskväll med anna&sammi och whitechicks som är vår film. fick känslan du vet den här kvällen-innan-man-reser? men tyvärr så är det ju min blonda lindeborgare som lämnar oss i en månad! :( kommer sakna dig verkligen!

men nu ska jag nanna för har trots allt praktik imorgon. var bara tvungen att sätta på datorn för att beställa mitt abonnemang (A) fast det stod att de kommer ta 17 dagar :-( jahapp.. knappast lönt att ladda på mobilen ju. så vad gör man?

min katt ligger på min klädhög och sover så vågar inte ta mina mjukisbyxor :-(

aaaj

igår morse grät jag till biggest looser..
och aldelles nyss till sex and the city när Samantha gråter i kyrkan? .. vilket inte känns som ett normalt beteende :o
känner av en extrem magkramp i denna sekund som jag verkligen hoppas går över :-( för ikväll vill jag verkligen dansa! tror tom det är sista kvällen.

kort skoldag idag då vi bara pratade om malta, såg bilder och så :-) som jag längtar asså ååååh
synd bara att det tar evigheter för mig att få håret såhär..

och somvanligt

..har jag missat desperate housewifes igen

Min dag har varit

FRUKTANSVÄRD! vaknade upp, klädde på mig och då kände jag hur illa jag mådde. låg och vred och vände mig och kände hur sämre jag mådde då jag fick extrem huvudvärk och magont. försökte äta vilket gjorde allting värre. började inte må bättre förrän för en timme sedan.
så himla surt att missa mötet med miloo men det var antingen de eller spy undertiden.. typ. det enda positiva idag är att jag lärt mig tanka :-) hehe.

igår åkte jag och pappa runt och tittade mobiler. så nu har jag bestämt mig. jag som vägrade ha en touch innan ändrade mig. det blev sedan solning och en mysig promenad i snön med marcus :-) efter det blev det bio. due date hette den och var faktiskt bra, dock har regissören gjort baksmällan tio gånger bättre!

nu ska jag försöka äta lite mer midda trots att jag kallsvettas som ett djur :-(

HTC

är min inom en snar framtid :-)

Hipp

nu är jag sen.. igen. men igår blev det jobb som vimmelfotograf på hipp. det var riktigt roligt och kan säga att jag älskar jobbet! ingenting kostar för dig och du har kul. kan nog inte bli bättre.
nu sitter jag och måste vänta på bussen för att folk skulle ringa hit och dit. syftar inte på alla samtal.
men ja får väll se om vi överhuvudtaget hittar till aqvariumet haha..

everybody goes

Okej, nu kommer inte ella bli så glad om hon tar upp min blogg och läser att jag sitter här istället för att stressa ihjäl mig :) med tanke på att jag är osminkad och med vått hår (A) hehe. vet att du läser slaviskt ;-)

igår blev det praktik. gick tidigare för att shoppa med mamms :) hade sån lust att shoppa idag när ja såg att bussen kommer om 9 min, men jag avstod. nu ska jag äta midda ute med ella,emelie, nati och nadia (?) dem ska ha en vit helg medans jag ska jubba. känner mig duktig!
oooh nu ska jag öppna 2a och 3e luckan i min chokladkalender! .. hur kunde jag glömma?

not a lonley person

det är så himla kallt! och jag är en person som hatar att sitta hemma. iaf utan någon. vilket innebär att jag ofta far omkring. men detta väder förstör för mig :( buhu

9 min tog det mig att vakna till att befinna mig på skolan (Y) så det blev en osminkad skoldag. tur man solat. då ingen lärare hade någon aning om att jag vistades där (alla var sjuka) vart detta en totalt onödig skoldag. sedan vidare för jobb på ncc med mina tjejer.
nu har jag käkat så det blir mot dansen! jäkla väder..

RSS 2.0