lovely day


underbar bild från idag när vi låg på en liten filt i trädgården hos sara :}

sitter här med nyduschat hår, som är något av de skönaste jag vet och tittade nyss klart på en prinsessas dagnbok. även om jag sett den ett flertal gånger tidigare, hihi. är faktist ovanligt trött så jag hoppas på att somna tidigt idag. orkar inte med en måndag trött. de är en jobbig veckodag allmänt. så ja skriver imorgon för nu ska jag ta och byta om och ta bort sminket. sov så gott!

xoxo S

fint väder

kom hem från sara för ett tag sen och vi har haft de riktigt kul, somvanligt :} det har även varit riktigt fint väder och de tackar vi för, sara och jag har nämligen legat ute i trädgården.. så skönt! men tyvärr så fick jag sitta på tågstationen i svedala själv och kukilura när jag skulle hem, men jag överlevde. skulle hälsat på nän när jag gick av tåget för hon var vid statoil, men bestämde mig för att skynda mig hem ist, självklart ringde jag och sa de.

nu sitter jag och kollar på  en prinsessans dagbok men vet inte vilket nummer de är (-: eller ja just nu missar jag ju en del eftersom jag bloggar höhö. ska också snart hoppa in i duschen för er som vill veta och kanske kolla bloggkoll innan de :} tack för en trevlig helg,och  jag hoppas ni läsare hade en bra helg ?

så hörs vi! S

snabbis

de blir inte ett så långt inlägg.
vaknade vid 10 och fick frukost på sängen :}  sågatt jag fått ett mess under natten av sara att hon måste träffas idag. och de ä klart! så nu ska jag gå och äta sen ta tåget till lilla svedala hem till sara där jag aldrig varit.
igår blev de myys med sis (johanna) och deras nya marklägenhetet är söt!

vi får höras senare! s

tired

här sitter man och gäspar för fullt. johanna gick för ett tag sen tyvärr. tur att jag inte åkte till nån fest ikväll, de hade jag aldrig orkat. så tror jag ska gå och ta bort sminket och sätta på en ansiktsmask, den jag inte gillade så mycket, men får skylla mig själv som glömde köpa när jag var på h&m. haha

ni får ha de så bra så hörs vi imorgon! S

a muffin

känner mig duktigt som uppdaterar :} låter som om jag tyckte de var nån jobbig skoluppgift men verkligen inte! älskar att blogga och uppdaterar alltid så fort jag kan. har ännu inte vågat ta mig ut i den lilla byn jag bor i för att köpa en upplaga av chic. visst de låter töntigt av mig? men ja, de är mitt beslut att inte gå ut osminkad.

blev bestämt för en stund sen att jag ska kila hem till johana-sis efter middan. hon har ju trotts allt flyttat nu (annat hus men samma by) så jag måste ju vara den första som får se de :} är de inte de bästa vänner är till för? se allt först, höhö (a)
sitter även och mumsar i mig tiger-muffins som jag gjort nu ett tag. tog jätte bra bilder med min kamera (på muffinsen dådå) men kom på efteråt att jag ju inte har en kort-läsare här :/ så de får bli mobil-kvalite (N)



vi hörs snar! s

chic


nu är det såhär att jag bara måste köpa de nya numret av chic (inte de numret på bilden)
för jag är helt kär! haha jag har inte läst en enda sida ur chic någonsin men alla gör reklam för den, och alla säger att dem älskar den osv. så nu ka jag ta och gå och gnälla lite hos mamma så kanske jag kan gå in och köpa den redan nu! :}

litet inlägg

hej igen bloggen!

nu har jag ätigt en smarrig lunch, tacos! de är super gott och var verkligen sugen på de! något jag glömde skriva om igår va att vi fick aldrig vår dator i fredags :/ men på måndag få vi. de ska bli roligt värre! fattas nu bara ett trådlöst nätverk så jag kan sitta varsom! de lär iafall bli lite bloggande under måndagens rasten och kanke lunchen? mycket roligare att blogga än att äta, höhö (A) 

men nu måste jag ta och fortsätta packa flyttlådor!
S

Lördag

förlåt för dålig uppdatering men de är faktist inte så att jag vaknade nyss, utan jag kom inte in på min blogg :S har ingen aning om varför men jag fösökte i en evighet men gav inte upp :} så nu är jag äntligen inne. igår blev trevligt och så men gick hem ganska tidigt. eller ja vid 12.

tills nu har jag bara latat mig och jag känner att jag har lite huvudvärk :/ men nu måste jag ta och sluta, skriver lite senare för nu ska jag ta och fortsätta sortera saker och packa lådor inför flytten. även ta och äta lite :-)

vi hörs! s

skynda skynda!

snabbar oh stressar för att bli klar när johanna och agnes kommer till skurup sen bär de av mot jens. övertalade mamma kan man säga :} hoppas på en trevlig kväll med skurups folk! en av dem sista..

så vi hörs imorgon! ha en trevlig kväll allesammans! s


foto sen i januari (?) haha sött va? jag & agge <3
när hon var blond och jag brunett, nu är de omvända roller!


nya bag:en




detta är då väskan från friis & company jag köpte idag.
får inte glömma att jag faktist också köpte pärlörhänge i silver från gliter :}

hej läsare! :}


kom hem för ett tag sen och är trött, sliten och ont Överallt.
imorse gjorde jag och sofie ännu ett misstag, eller snarare 2. vi åkte mot bode västra och östra hamnen, men inte samtidigt. hursom! gjorde två svenska diagnoser idag med men slutade ändå halv 4. tog oss till stan och slog fenja en pling så henne gick vi och mötte :-) blev en friis & company väska och en max faktor masterpiecee max mascara. åt på bk och fick stora bålor på fötterna samt ont i hela kroppen och då menar jag hela!
ikväll får jag se om jag kan övertala mamma att låta mig göra något ikväll, lång story.
men hoppas på att de blir fest hos jens.

men vi hörs ikväll eller imorgon! s

bye

sitter här i en skön ansiktsmask och borstar tänderna medans jag bloggar :} haha! sa snart ta och sova eller kanske se om sex and the city går ikväll? börjar ju redan halv 9 imorgon så behöver faktist sova, kommer dessutom ha svenska sis på dan.. när man går till halv 4 kan svenska lektioner bli Rättså dryga!

vi hörs efter skolan imorgon! s


a "goodie" day!

hej bloggen! :}
idag har varit en bra skoldag, bra start på dagen var att börja 12.30!
och de var helt okej att sluta halv 4, jag hoppas man vänjer sig.
men efter skolan drog jag och sofie in till stan och vi försöker fortfarande utreda busstiderna ;-) men i morse gick de iallafall bra! över till stan.. jag hittade en hel del fynd som jag ska köpa imorgon tror jag! är i stort behov av en handväsk med dragkedja 8-) (enligt mig iaf ^^) blev sen en snabbis på MCD (mc donalts) och sen tog vi 17.15 tåget med ida,denice och amanda som slutat 5 (usch!) på Jensens.

nu sitter jag bara här hemma och kollar i en ELLE tidning som mamma handat till mig :}
vi hörs senare! S

Thursday

så här kommer de lilla inlägget jag lovade, snabbis-inlägg (-;
godmorgon bloggen!  vill jag inte glömma.
sitter här med halft fixat hår, halft sminkad och en outfit som jag tro jag bytar (a)
haha likt mig ja. såklart så vaknade jag redan vid 8 tiden i morse.. bara för jag har sovmorgon! men jag lyckades somna om till halv 10. nu ska jag ta och kila!

vi hörs senare under dan! s

23.03

mycket uppdateringar idag, men jag gillar de! (-:
sitter här med nyducha thår.. försöker borsta ut de, äter vndruvor, försöker håll ögonen öppna och så nu börja se sex and the city även om jag redan sett alla avsnitt (A)

vi ses på morgonkvisten! s

Hur ska man göra sig sedd?

ja de är dagens i-lands problem de ja!
men jag hade verkligen velat ha många besökare varje dag, inte som en begodalbana då man blir jätte glad när man ser att extra många varit inne, och vill bara skriva mer och mer! men nästa dag blir man inte lika pigg på att skriva när besökar värdet minskta kraftigt på en dag..
men så kan de vara! hoppas ni gillar min blogg och fortsätter läsa den! (-:

den dära s

dagens..


inte mycket till outfit - men skönt vare!
tajts - veromoda
långt vitt linne (under) - gina tricot
vit lång tshirt - h&m
kofta - zara

sleep already?

usch va ja känner mig trött :S
inge bra, är aldrig trött vid denna tiden anars brukar snarare ha svårt att somna så de slutar med att de blir vid 1-3.
men nu är jag trötttröttrött och vill bara sova. men nej tack! jag ska upp 10 imrn och inte en minut tidigare :-)
hihi vi hörs snart igen när bild komimit!

s


typiskt mig?

hallå bloggen! :-)
förlåt för kanske lite dålig uppdatering.. men jag har faktist en bra anledning! var med sis (johanna, en av dem många) så de har hållt mig syselsatt sen skolan slutade. men imrn blir de en ovanlig uppdatering. jag börjar nämligen inte förrän halv 1.. ja ni såg rätt 12.30! riktgt skönt! men tyvärr så måste jag ju endå upp 10.00 :/ lite synd, men sånt får man stå ut med när man går i malmö men inte bor där ;-) så de blir ett morgon-inlägg!

hur som, så idag haha tog jag och sofie fel buss.. vi var lite stressade så första buss-stop skylen där de stod "södervärn"  så kastade jag mig på bussen. saken var bara den att de var 2an. alltså den bussen jag tog i 4 veckor när jag jobbade i vhamnen (Y) hur yckas man? av alla bussar! och den gr inte ens till södervärn även om mde står de! men ja, så tänke jag så när vi klev på och den körde när jag uptäckt att de va 2an.. "säg att den inte svänger höger snälla!" klart den gjorde och mot vhamnen for vi (Y) så tänke jag.. "men de kanske går fortare att åka med hela bussen tills den vänder och ta rundan om igen till centralen?" nejnejnej då stoppade mitt samvete mig! idiotisk får man va? x) så vi gick av i nyhamnen och tog näsa buss mot centralen. gick av.. hahaha samma misstag. tog första bästa mot södervärn. hoppade av södervärn. kollade tiderna för 34an (går till jb) haha missae den med 2 minuter... nästa gick 41 haha och vi börjar halv (Y) men ja tur som vi hade såg vi ted i vår klass på en buss mot holma och hoppades på att han tog rätt. hoppade av på en station jag inte minns men jag borde! och kom 10 minuter sent :-) Yess!
fick även stressa satan hemåt för vi ville hålla sanna sällskap (-; vi var hungriga som Svin, s de lev bk cheesburgare med fettklumpar - mums!

kommer dagens outfit osv senare när johanna skickat bilder!
take care s

soft skin

så sitter man här, efter en underbar dag med agge-favorit! underbart! har även babyface just nu när de gäller fuktighetsfaktorn :-) hade nyss ansiktsmask från bodyshop, guud va bra! :o riktigt! ska börja använda mask ofta, men inte för ofta. och även leta recept på sånna man kan göra hemma av frukt och annat.

campingen, eller lägret.. vad man nu vill kalla de, blev lyckat med den nya klassen "bergakungen" heter vår klass såklart för att stå ut lite i mängden jämnfört med SP1B, hahaha varför inte? (-;
blev ihjälskrämd av en massa killar i klassen när vi allihop gick ut i mörkret med ett fåtal ficklampor för vi skulle till ett öde hus som vi inte visste var de låg bra åt vilket håll (Y) är iaf nöjd med min klass :-) så de blir nog kul, tre år....
men nu ska jag ta och sluta, ta en sköön dusch och svara på msn, kanske nanna tidigt (?) (-:

vi hörs imorgon! s
tyvärr ingen bild idag..

hurry somesome ?

var ju på läger och så.. de blev trevligt men tar mer om de sen :-) för ska jag iväg till min gamla skola för tredje gången idag och täffa agnes som ska med mig hem. saknat favori mkt på sistone är van vid att ses varje helg, okej vi var på mf tsm i fredags men de var ju liksom inte hela helgen vi umgicks (-; så måste kanske ta och kila nu!

ciao s


finaly ready

nu är allt packat och klart! snackat med samantha hela dagen och de är bara att säga mums på de! är fortfarnde lite stressad men förväntansfull och glad :-) vi får inte ta med oss mobiltelefoner igentligen (cp regel) men de skiter jag i så de är bara att messa! men vi hörs på tisdag, ha en bra måndag!

take care s

Happy and stressed..

kom hem för ett tag sen, haha jag poch pappa satt och skrattade åt en radio kanal, RADIO SMF.
HAHAHA snackar om att dem som ringer dit pratar roligt x) men iaf (-: när jag kom hem till vår lilla lägenhet suprisesuprise ännu en syster och hennes pojkvän jimmy här! och äppelkaka :o gott&blandat :o hemgjorda pannbiffar,bunsås,potatis och lingon :o? lycko dag eller vad händer? :D
men kakan och godiset får vi ta lite senare för nu är jag proppmätt och måste börja packa inför snogeholm :-)
bara för de frågade mamma mig nyss (värsta förvånad) ska du inte äta äppelkakan ocd vaniljsås? - jaja sluta frästa mig tänker jag!

nej men nu måste jag börja packa är ju lite efter skulle gjort detta tidigare, menmen! och jag är jätte glad över att jag har fått fler och fler besökare :-) riktigt roligt att veta när många kollat ens blogg!
vi hörs senare!

ta hand om er! s

vill bara visa hur fint mitt hår är på denna bildern, de är nämligen så att jag klippte mig i torsdags och de blev kort :/
igentligen inte så kort enligt er kanske, men kortare än va jag färväntade mig att 2 centimeter sklle vara..
och bilden är tagen innan jag klippte mig

mysig dag

idag blir bara en myys dag. eftersom jag även är hos min pappa som bor nära beachen men helt off resten av världen finns det absolut inget att göra.. och eftersom jag inte har något bättre för mig så ska jag lägga ut dagnes klädsel varesig ni vill se den eller inte hihi :-) ikväll ska jag bara packa och handla massa skräp mat inför tältningen i snogeholm.
hoppas de blir kul, tyckte mest de ska bli en tråkig grej innan men ser fram imot de nu (-:
men vi hörs kanske ikv annars inte förräns tisdag!

ciao s

stickad mysig kofta - veromoda
långt linne - jc
tajts - h&m
fårullstofflor - julklapp (a)

en fråga..

ska jag börja lägga ut för varje dag "dagens outfit" ?
vore de en bra idée eller en inte så bra?
tycker de hade varit kul, men vad tycker ni? :-)

ingen toppen lördag

ett kort inlägg om dan :-)
tackar för gårdagens kväll fasten de blev mkt spring fram och tillbaka för att hitta varann.
men idag så har de knappast hänt något särskillt roligt. blev hämtad av pappa vid 3 tiden, jag och min syster som nyss kom hem. när vi kom till pappas hus så var min bror, hans fru och deras söner där, viggo och eddie. sötare småbarn får ni ta och leta länge efter ;-) senare kom pappas sambo's dotter, hennes man och hans barn.
det var altså kräftskiva som stod på schemat :-) jag är inte så mkt för kräftor man fick i mig en och annan kräfta.
men nu ska jag ta och sova ut, för på måndag blir de nog inte så mkt sömn ute i skogen med nya klassen!
så vi hörs imorgon!

ciao for now s
min kamera funkar endast på närbilder, därför får de bli en sådan..
min kamera funkar endast på närbilder, därför får de bli en sådan..
klicka på bilden för att se den bättre

looking forward to it

fördriva tiden inlägg blire nu :-)
trivs verkligen hittils på min nya skola, jb. och på måndag ska vi iväg me klassen och tälta i snogeholm. lärt känna ännu fler i klassen och ser fram imot 3år! idag har vi haft svenska diagnos, läsförstående.. haha och gissa vad? jag och sofie (som gick i samma klass innan) har haft exakt de här provet 2 gånger innan, hahahaha! men de sa vi klart inget om. men igentligen med tanke på de så borde vi få mvg eftersom jag kände igen var enda text.

ikväll så bär de av till malmöfestivalen! självklart ska man utnyttja att man har ett gymnasie-kort som varar till 20.00 ;-)
inget festande och så ikv för imrn ska jag på kräftskiva hos pappa. de ser jag inte framimot men jag få iaf träffa min syster sophia (som igentligen bor i halmstad)
så snart ska jag äta lite kycklingpytt, snabbt och gott så jag slipper slösa pengar på mat sen i malmö.
så ni får ha de så bra så hörs vi imorgon, eller kanske senare ikv? vem vet? :-)

xoxo s
elina och johanna jönss för två veckor sedan.. men ikv blir de elina på mf! <3

ny skola!

ja så är skolan igång igen, mäkte nyss att jag verka lägga in ett inlägg här på blogg.se var 3dje dag.
av ren slump har de blivigt just 3 dagar, haha.
men iaf. var på NRJ IN THE PARK  igår och de blev lyckat kan jag säga!
nog om de, har ju börjat gymnasiet nu och jag valde john bauer i malmö :-)
och vet ni vad? jag ångrar de inte en sekund!  att välja malmö framför ystad var nog de bästa val jag gjort på länge.
inte så liten skola som jag trodde och de tar jag possitivt eftersom jag gillar mer mellanstora skolor.
hamnade med en hel okej klass med! så de ska bli tre roliga år hoppas jag!
men nu ska jag ta och stänga datorn,duscha sen försöka sova.. kanske se en snutt av sex and the city för de ääälskar jag ! :-) har även blivit riktigt förskyld och har ont i halsen (halsen beror nog på skrikandet på nrj ;-))
ni får ha de så bra tills jag uppdaterar imrn!
glömde säga at jag har shoppat stickat idag - i love it!

xoxo s

waiting and waiting..

ja så sitter man då här och väntar på johanna-sis.. och de är lite drygt de ja!
trodde hon skulle komma medans man åt, men inte de inte.
wiho vad roligt inlägg detta blir :-) haha en smile kanske hjälpte?
är iaf super mätt efter en smarrig kyckling pytt, mums!
men lite godis får jag nog ner allt.. har tänkt på godis hela dan, men inte orkat mig ut för att köpa.
är även sjukt trött på alla låtarna som finns på min dator och letar som bara den efter något nytt att lyssna på. har hittils bara lyssnat på så gamla låtar jag kommit på på youtube, hihi (-:
nej nu ska jag sluta skriva och börja messa med nån som kan underhålla mig..

xoxo s

Hi!

dålig uppdatdering somvanligt.
men detta blir inget långt inlägg för nyss när jag skrivigt ett riktigt långt bra inlägg..
tror ni då inte att bara för jag trycker på "bild" här ovanför att hela min text försvinner??????
usch nu är jag sur. blogg.se är riktigt kass!
hursomhelst. kollade statestiken på min blogg innan, blev inte så värst glad :/
men när jag snackade med finaelina så blev jag på blogg-humör igen så därför skriver jag detta inlägget :-)
kommer ju såklart inte bli ett lika bra inlägg som de förra men jag ska försöka..

Min dag; de har verkligen inte hänt någonting! sara skulle komma efter att hon varit i skolan och så.
men eftesom hon hade no money till att åka hit så skulle hon vänta tills hennes mamma skulle komma hem,
men eftersom hon inte kommer förrän 6-7 så sket sig allt så vi ska förhoppningsvis ses en anna dag i veckan (-:
men sen efter att lilla johanna sis ätit klart kommer hon hit och ska sova hos mig för att hjälpa mig fylla ut min "stora" säng som igentligen inte ä så stor ;-) haha!

men vi hörs kanske senare!

xoxo s
agge och jag, gammal bild från när de va varmt ute :-)<3

godmorning friday!

blev lite halft väckt vid kvart i 9 då mamma åkte hemifrån.
fick lite fakta om när jag ska hem, pengar och annat till malmöfestivalen :-)
hoppas på att de kommer bli riktigt kul - som förra året! blir dock inget sovplatsletade eller
ta hand om fulla vänner denna gången. kan bli skönt att slippa!
nej nu är jag riktigt nervös över gymnasiet! outfiten är redan i panikstadiet,
men ja tror jag sattsar på nått helt vanligt för att inte folk ska tro man vill visa att man är mervärd än er andra.
känns bara som ett dåligt intryck.
men måste sluta skriva nu eftersom en vän tjatar om att jag ska kolla nån bild på hennes kattunge :-)

xoxo vi hörs imrn!

opps!

.. dålig uppdaterare :$
förlåt men jag funderar mycket på om jag ska skaffa blogg på en annan hemsida istället.
kom även på just i denna sekund att jag ska sluta använda barnsliga förkortningar :-)
eftersom jag ska börjar på en skola nu nästa vecka där jag kommer få en dator, som är lika med
många uppsattser och annat skrivande på datorn. och jag vill inte vara med om att upptäcka i efterhand
att jag lämnat in något med en påhittad förkortning ingen okunnig chattare förstår, haha!
så hädanefter måste jag skärpa mig.
nu till något roligare, sov hos nän inatt. skulle inte bl en övernattning igentligen men eftersom v inte setts på 3 veckor
så kändes de roligare att stanna :-) åkte till ida och sofie vid 1 "i morse" och de var ävn trevligt. inte så långvarit med trevligt. träffade även en av mina många systrar när jag kom hem. och de slutade med att min yngsta syste (som är äldre än mig) la sig brevid mig när jag kollade på ice age2 på min lilla bärbara dvd :-) efter middan såg vi även the national treasure2 som ingen av oss sett innan, inklusive ostbågar och en påse kinapuffar - mums!

nu ska jag ta och kolla blogg koll, svara filippa på msn och se sex and the city som går på tv just nu med en syster som väntar i sängen. puss på de och att hon för en gång skull är hemma. nej nu är reklamen slut!
ciao


.

halloja :-) fick de bli idag.
jag vet att min bloggadress är felstavat, haha! men jag fattar inte hur man ändrar det
och inte heller hur man tar bort sitt blogg konto så man kan göra ett nytt :-)
iaf så tackar jag dem bäst från oxie för gårdagen. riktigt kul!
men just nu/idag har jag verkligen ingenting för mig verkar det som,
alla har planer eller är bortresta.
nu börjas detta igen, fick nyss ett mess från syster, och gissa vad?
hon har snott min älskade dkny väska utan att fråga och tänker ta med sig den till norge,
gascccccccch nu är jag lack! hon var hemma nyss och hade antagligen inte mod att fråga.
men fyfan vad hon ska få för detta sen de kan jag lova,. :@
förlåt att detta inlägget inte blev så possitivt men de kunde inte hjälpas.
vi hös senare!

oxox stephanie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0