död torsdag

shit mitt huvud innan asså. nationella på morgonen gick väll bra.
sen hem snabbt och iväg på testjobbande för sats, kändes riktigt bra! sedan fick ja plötslig såån huvudvärk :( och bussen på väg dit förresten omg iiingen luft på bussen fick typ inhalera :o
sen snabbt igen åt sen iväg till dans, stress dag lite haha. kollade på på uppvärmningen haha sooom dem plågades just idag.. thank god! var med sen lite på dansen men fick så ont i halsen att ja fortsatte kolla istället :(
nu sitter ja hos marcus medans han är i gbg, hehe se upp vem ni ger era hemnycklar till :) nu ska jag leta mat.. haha ja skojar inte :D
tty

juubbat klart

denna veckan *suck*. sinnes skönt haha min hals borde inte jobbat som telefonförsäljare menmen vad gör man inte för sitt jobb :)

är alltid så klumpig! böjde mig för att ta upp duschhantaget (heter de så?) haha och slog huudet i kranen skit hårt :( halka nästan :( och kändes som ja skulle svimma av värmen.

imrn, asså hoppas nationella kommer gå bra. ska läsa häftet en gång nu då, hela denna gången! gillar inte engelska som förr :( ajja detta blev nått skumt ångestinlägg?

juuste! när ja kom hem från skolan kom mamma från ingenstans super glad och frågade mig om och om igen "vill du höra dem bra eller dåliga nyheterna först? :D" ja bara... ehm bra? :o
har meeeeer än ja behöver till calella resan redan! åååååh happy!

hehe. nu ska jag "försöka" sova... hmm mamma vill ha mig i säng för ja är sjuk ju :(
ttyl!


onsdag

glömde helt bort att skriva igår :( var i skolan sen jobba direkt efter. gick väll sådär och sen påväg hem var de lite som gjorde mig på dåligt humör.

gjorde nyss en jb ankät men är klar så använder tiden till detta :) skriver senare idag efter jobb istället har inte hänt mycke mer haha, är fortfarande sjuk men tvingar mig själv till skolan :( missat över mycke förra veckan ju.

ttyl

måndag och bildbrist

älskar när skolan inte är till halv 4 som alla andra dagar.. utom fredagar hihi.
efter skolan träffa chaz och filip bara vi i sofielund tills typ 7 för ja doooog av hunger :(
skämms skumt att va ensam hemma också :( inte ens en syster här ju.
men nu ska jag uuuut en liten stund sen kommer mamma puss!

det går inget annat än att..

älska min mamma när hon gör frukost på sängen med ostbulle med jordgubbar och te! aw


känner mig duktig

eller ja snarare ganska sinnes (bekstavligt talat) att jag sitter hemma denna lördag kväll och avstår från fest med mina bästa! men halsen hindrar :( tänkte att jag skulle dra dit ändå men när jag vaknade imorse insåg jag jag tappat min röst :( någon som kan hitta den? :( tyckte onödigt att åka till fest och sitta tyst haha :( (vilket är raka motsatsen till mig haha..)

inte gjort något vettigt alls idag. softat (haha wtf) med marco bara. och hehe förlåt sammi för ja dött av flabb åt dina "killstrumpor" i sen ja lärde känna dig hahaha (A) sitter själv i ett par i stl 43? grovt stora men sinnes sköna :)

plågar mig själv med annanas. åååh de är så gott men min äckliga förkylningsblåsa svider av annanas tydligen :( har inte mycke choklad hemma iheller... typiskt!

vill tjocka mig med något och se en massa filmer! och börjar få lite panik nu när jag inte pratar med någon haha kan man bli psykiskt skadad om ja hör sig själv för mycke i huvudet istället för att prata? :o
anyway min hals dödar och ja kommer säkert missa as mycke roligt ikväll :( ångest!

glöme säga nationella gick hyffsat igår. hade kunnat skriva såå mycke om två andra uppgifter.. tex svenska försvaret i kongo där min bror varit med om.. men stephanie väljer nätdejting som hon inte vet ett j*vla skit om :)
och min syster har upptäckt ordet "snear" hahahaha dör!

träffade valli igår kväll också hundra år sen känns de som? mys iaf! ttyl






Ge mig sommar! & gör mig frisk..



tvingade mig själv till första lektionen, sen orkade inte min hals med mer :(
träffade tjugge ett tag också krängde pizza och försökte bli friska. gick ju inte så bra haha MEN sen ringde sats och jag ska få provjobba på torsdag! :) i'm happy!

ica har slut på mina favorithalstabletter så prövar på allt annat kasst haha:(
nu ska jag typ kolla tv eller något. ttyl
(mycke bilder från samma tillfälle, i know.. ska bättra mig!)

it takes my breath away



kolla bara bilden! den påminner mig om Dubai. kläderna är dödligt snygga och ringarna gör mig svimfärdig!



Ge mig värmen, stranden, svallet, brännan och kläderna! 54 dagar kvar ååååh

allting lånat från http://agnelicious.devote.se/

if you wanna be my best friend why am i still in your bed

heeeeemsk morgon! min hals var ännu värre. skulle aldrig ha jobbat igår. borde sett det som ett tecken på sjuklighet när jag behöver två koftror,jacka halsduk och vantar för att inte frysa.

stannade hemma idag för att vila upp halsen. men efter några timmar vid datorn får ja flipp och kastar i mig alla möjliga sommarkläder och allt som bloggar gett mig inspo till! :)

blev inget jobbande idag heller.. fan skulle ju sälja choklad som gick så jävla bra igår :( men de får bli chokladätande istället från min sida!


elin kling förvånar aldrig mig. sanslöst snygga ringar!

alejandro(8)

sitter med en dödande hals, verkligen! och prata i telefon hela jobbet i 4 timmar gör inte saken bättre. bomba med te och sockerbitar för att få bra hals.. vilket hjälpte lite! men jag blev speeedad till max istället. mer än vanligt? svar ja.

mamma står och predikar om min astma blabla hotar med att ja ska betala mina läkarbesök om ja inte tar medecin osv. *snaark* fick ändå en banansmoothie serverad i sängen i samma vända? dubbelmoral mor?

dagen med danskarna var rolig. faktiskt! de häärligaste är att nästa år åker vi till dem och vi får stanna hur länge vi vill i köpenhamn. dem tvingades hem 3 haha.

och skönt att se många nya hittat min blogg ;) fast nu ska jag ta och duscha. och de är dåligt med bilder :(


blöllopsklänningen!


Varsegod emilia <3


Mandag

som är måndag på danska.
äckliga lärare som ger oss prov för hela terminen utan förvarning :S
de gick väll hyffsat. men fick spel på dem som satt tätt inpå varann med den danska killen som lät sina vänner skiva av honom och läraren sket i.

varit i stan, sooolat äntligen! sklle leta ringar men blev en ny keps istället :) riktigt kallt va de idag också skulle inte cyklat, buhu :( nu måste jag verkligen äta sen iväg till dansen! åååh kan inte låta bli att gå omkring i mina skyhöga skor tills värmen låter mig ha dem ute.

pussssss!


shut it down

igår blev en.. vild kväll.
men riktigt rolig! så det blev ju tyvärr ingen skogs grillning :( menmen och fotona hahahah kollade dem idag på kameran dem är crazy!

mått illa heeeeela dagen men åkte ändå till stan med mamma, tur de! en klänning till bröllopet, en till fest/skolavslutning? och jeansjacka :)

igår belv mina bebisar äntligen köpta! ni som följer min blogg kommer känna igen dem :) köpte också en ring igår. är för övrigt av med en kort tröja vit med dragkedjor på axlarna någon som sett igår haha?

nu sitter jag här med världens klädångest vet verkligen inte vad ja ska ha på mig gått runt hemma i klackar, klänningar och bara ben för att låtsas de är sommar :)
men nu måste jag verkligen klä på mig! varför kan man inte bara gå ut i underkläder och klackar? lite kallt kanske...



kenza inspo!


bebisarna och smygtitt på bröllopsklänningen

On the beach

oj kom nyss på att inlägget jag skrev igår glömde jag publisera i och med bråskam till dansen.. som sedan blev en allt för tidig stress :( njöt iaf av kvällssolen tills ja plötsligt fick sån noja att ja inte låst cykeln så sprang som en idiot men den va såklart låst haha. typiskt mig med nojor! (stavning?)

värsta uppvärmningen med lår oh knäövningar att ja dog i benen :( menmen.
matteprov idag tänkte sitta uppe hela natten, vilket va tur de bara var en tanke för fyfan va död jag var imorse. somnade innan halv 12 oh försov mig till 8 och var ändå sten trött!

stellan va riktigt snäll och gav mig två muntliga uppgifter så jag fick godkänt till slut. jävla matte c :o
nu sja jag dra mig mot stan snart tror de blir mcd till midda sen iväg till skogen med sammi, anna mfl :)
sen pyamas-mini-fest hos anna <3




so hard?

glömde säga i måndags att vår nästa koriagrefi är till låten Telephone!!! :D
bella sa för några veckor sen hon hatar den men lyckligtvis ändrat sig. ääälskar den låten ren besatthet haha.

kom nyss hem från jobbet och träffa nöten m en snabbis. ovanligt varmt idag men fan va kallt de va ute nu :( och matteprovet är inte flyttat heller fan måste börja plugga!

ingen solning idag degebollen svek mig :( men imrogon då jävlar sen rude boy med reggaeton/dancehall :) men nu måste jag in i duschen sen kränga lite chips och choklad :) ttyl


naket?


haha nej linne utan band faktiskt.. förlåt för besikelsen

tisdag

skola, första gången ja va sen på eeeevigheter hihi duktig:)
trodde vi hade prov i idrott men när ja kom dit va ingen där? så vi hade idrott SEN prov :(
cykla som en idiot till stan för att sola med agge, sen slöa ja för trodde hon va helt långt bort. sen dooog ja av trötthet för hon sa gustav :(

djuurat hem, snabbis för att snacka med marco hann inte gå upp så snacka från fönstret haha romeo och julia fast tvärtom haha? flippa.
iaf ätiti billys nu. hittade choklad på byrån, mamma morgonsugen kanske?
fick sån flipp och hoppa runt i lägenheten i min ensamhet tog tag i en chipspåse som ja inte ännu släpt och hittat glömt godis :O

nu har jag saaaatan bråttom till jobbeet puss lovers!


you give me fever

stress vecka! jobb och dans tar upp allting :(
så skola till 2.. och slår snart någon hårt i hvudet som fuckat min cykel igen :@ söt cykelmakare iaf haha. och ahmed skulle hjälpa mig men istället fick jag mecka :(
träffa agge för att sooola, dåligt val av dag haha värsta värmen menmen!

hahahaha juuste satt och smsa på lunchen... tappar mobilen rakt ner i pasta och skinksås hahahahh över kladdig :( sån klump! stackars agnes mobil haha (A)
sen fick anna för sig vi skulle lukta på den på danskan? hahahaha "rökt skinka" ?

nu måste jag göra idrottsteori :( och ja kunde inte motstå chokladen i kylen framför en snabb in-sömning haha:)


stereo love

upp hyffsat tidigt för att åka till pappa. segt med tåg :( och sneade på mobilen! men ööver good mat där så de kompensera :) klaga lite smått på att ja inte fått påskägg av honom så efter middan kom han med ett, fast med 500kr i :)

åkte sen snabbis till agnes som är såå söt och lånar ut en mobil till mig, tack baby!
tågresan hem va döden! åkte baklänges, ensam och ingen musik :( träffade sophias vän på tåget också haha skämmde ut mig rätt mycke sen.. haha.
väntade på bussen i en kvart, segt. äntligen hemma men så tvingas man ut av marcus. men är hemma nu igen.

imorgon ska jag och agge starta med att råå sola! :) får se hur de går! nu ska jag hitta choklad(A) och sen decka .. försöa iaf!
ttyl


dubai <3

Lördag

igår blev bra trotts allt :) efter flera timmars väntan åte jag och träffa sammi i stan.
vid 12 tog vi oss till arthurs 18års fest i lindeborg. de blev en lyckad fest så en bra kväll.
lite synd bara när ja skulle hem och springer som en idiot ensam  vid triangeln för trodde 5an skulle komma. när ja är framme står de 8 minuter:(

inte gjort så mycke idag. makki ligger här och sover haha socialt va? men nu ska ja ta oh duscha och fixa mig så jag hinner till sammi vid 7. får se vad som händer ikväll senare. blandade planer :)

ttyl


gammal bild


come on rude boy boy can you....?

känner en skum känsla. tung, svag? något sånt.
planering fucked up. ingen verkar ta tag i kvällen.

behöver en reäl pepp och sedan bli med-dragen ut till typ hipp eller kb!
en månad, varför inte en månad tidigare?

matten går hyffsat nu! försov mig tyvärr men tog tag i mitt liv och gick dit trotts en lektion. sen tog ja och makki oss en pizza. nu ska ja bomba sammi och anna TTYL <3







leave the world behind you

Calella låten! och resan börjar närma sig 2 månader!
ja och anna har alltid över roligt på bussen från och till dansen. mest från då vi är sten döda, svettiga så vi sätter i lurar i vars ett öra och taggar som ingenting haha :)

och nu kom ja av mig för de tar 50 år att smsa på min gamla mobil :( tryckte iaf nyss i mig middan eftersom marcus är dum och gör mig sen. hann bara gå hem och byta till mjukis sen iväg på min fuckade cykel... vill göra något mot killen som fuckat den asså...

menmen ska leta choklad nu, finns alltid någonstans! chokladfamiljen här ja :) okej har inget minne av vad ja skulle skriva nu mer än att träningsvärk sen i måndags i låren.. tror ni inte bella ska göra extra mycke benövningar idag på uppvärmingen?! jo tydligen.
duschen behövs nu också puss!


haha speedad natten till dubai-resan

godnatt



tipsar om en söt blogg ja börjat följa! :)

dålig uppdate igen! skola till halv 4. hahah över ball mattelektion efter rasten var vi jag + 3 killar + lärare. såna ämnen asså haha! träffa nöten efter sen vid halv 8 danny. missa 18 över bussen så fick vänta i 30 minuter på sista bussen :( sten död nu hemma 11. och hade sån dödslängtan när allting gick fel då ja även missade bussen till lindeborg!

borde plugga men skjuter somvanligt upp de. nu ska ja ta och decka tror jag. ätit femtio-elva choklad idag hihi (A) pussss!

fått speel

fick riktigt damp för en timme sen. inte orkat blogga.
efter skolan hem 2 billys sen ivög till jobbet. tappade k*k mobilen när ja låste dörren och fick inte igång den. fick panik för måste ju hålla koll på klokan när ja cyklar till jobbet.

hann iaf dit och var tom tidig. och träffa adelina haha söte! sålde en mer idag än igår haha.. såkär alltså! men fick iaf lönepapper, 952 kr rikare sen förra veckan haha :) fattar inte mycke till resan nu!

kom hem skulle ut efter jobbet men kunde ju inte få tag i någon pga söndrig mobil. letade överallt och fixa med 65705 laddare och gamla mobiler haha verkligen tegelstenar! ingen gick att sätta på. jo tillslut den älsta såklart. tog mig halvtimme att skriva ett sms.. jävla nokia! så tjatar mamma samtidigt så skrek som en idiot. stackars grannas egentligen. funderade på att hoppa från balkongen och rymma men ja vill ha min nacke i behåll.

ska duscha nu iaf. ätit ännu en billys så de blir chokladletande nu.. älskar påskägg! (A)


vad fan gör jag här?

jag bara undrar? kan inte jag få bli på-nytt-födas i NY??


detta är NY i centralPark igår! ser ni vädret eller???
jag menar jag tror jag är felfödd?!?!
jag borde leva i antingen NY, Dubai eller London!!!
och saknaden av forever21 är sanslös!

och sofi Fahrmans blogg gör ju inte saknade lättare att glömma... här!

stresssss

vet inte vad det är med mig. känner mig så stressad att jag sitter och skakar och stressar igenom allt jag gör kastade mig i duschen och tappade jackan från galgen 575990 gånger fick damp och sket tom i att ta upp mobilen från hallgolvet. ksatar i mig chippa just nu också. inget verkar lugna mig!?

oh just nu får ja damp för min mamma snackar med mig i dörren samtidigt som jag skriver detta och någon bombar mig på msn så mamma fick ett skrik från mig nyss när allt hon frågade var om ja vill ha mat.... aaaaaah skakar sönder.

och såklart kommer inte ens den låten ja vill lyssna på på spotify ist reklam aaaaah dö någon! och imrn ska jag skola till halv 4 sen jobbb till 9. har inte ens tid att se satc mer va fan är de!
plus de jääävla träningen idag på dansen vafaan ska hon skjuta oss. och nu kom min mamma igen :@

måste skriva klart engelska nunununu!  och agggge jag vill sooola med dig när fan ska jag göra de :( hoppas du läser detta och tycker synd om mig behöver uppmuntrande sms frn dig just i denna stund!

puss på er förlåt för stress inlägget!


då va de dax för skaffa blåa linser och sola ser ja!!?.......

stop callin' stop callin' i don't wanna talk anymore!

besatt av låten. men i detta läge är den sjukt passande. jag är ju en aldeles för snäll person! hihi eller ja i detta fallet. mitt kusinbarn är lite speciell och när han var här i fredags så tjatade han om mitt nummer. så snäll som jag är gav jag mitt hemnummer. men nu blir jag aldrig av med honom haha :(

då menar ja inte att han ringer ibland.. utan när ja kom hem efter jobbet idag varit borta 4 timmar har han tydligen ringt 5 gånger och sökt mig :( så nu vågar ingen svara när de ringer hemtelen. så ring inte dit haha!

gårdagen blev myys med familjen. rullade typ sen ut och ändå fick ja ner chippa på natten :) (chips + dippa = chippa)

nu måååååste jag plugga verkligen :( jävla engelska! och dansen blir nog inte av :(


telefonen tar upp min tid :(

verkligen have2have!











stop telephonin' me! (8)

heeey äntligen lite tid för bloggning.. liite!
igår blev det degande hemma tills ja tog mig ut en runda i en timme sen hemmåt, kastade bokstavligt talat i mig middan medans mamma satt och berättade stories om nydala haha söt.

tog snabbis 33an till sammi sen missade vi självklart 8an. OCH ännu en 8a för sammi fick för sig 7 minuter är sååå mycke från triangeln och att vi lätt skulle hinna med den från gustav..... ramla över halva gustav och hann ändå inte till 8an. så jag får ursäkta om ni hörde mitt hemska damp skrik :)

vi kom iaf tillslut fram till festen men med kallare butts som aldrig förr haha. riktigt kul hade vi, precis somvanligt! sen blev det hemmåt. men jag va hemma ehm.. rätt sent. och idioten hade inga nycklar med sig... liiiite surt att väcka mamma halv 5 (A) dock hennes fel (:

nu har ena systern kommit så nu fattar bara de 657696 andra. och söta william! awww. så nu blir de tjuuugefest pussssss!


och jag kör på RL skjorta idag

vilket misstag hahahah...

detta är en feeet wake up call till er alla! även om ni nyss fyllt 16.. gå inte på 16+ klubbar hahaha! gick till slagt ikväll för ville ja 16+ klubbar en sista chans. var först på chillkrök i limhamn hos filip med anna och några killar. och där skulle vi stannat!

tog taxin dit och jag har aldrig stått i en sån kö i heeeeeeeela mitt liv. eller jo till balder på liseberg haha. men det tog iaf 1 timme innan vi var inne. OCH dem sålde endast redbull och läsk i baren HAHAHAHAHA.
sen hade ja glömt vilka slisk killar är i den åldern o m g. tacka gud att ja är 18 om lite mer än en månad!

jag och anna lyckades ändå ha roligt när vi shake:a gärnet. haha trotts snorungarna som kom juckande bakifrån. men de var bara att skaka på huvet mot dem och gå så dem skämdes ihjäl :) för övrigt har fotografen minst 20 foto på oss haha usch!

blwv iaf hemkörda 3 av mattias. och eftersom ja glömde handla pizza innan idag men inte chips och dippa så det är de ja lever på just i denna stund :)mmmmmh.

och btw hade norsk släkt på besök innan idag. trevligt trevligt. dax för satc! och ja har inte haft any time för att ta foto hehe.. sorry cuties!


så får bli en gammal

fortfarande sämsta uppdateringen

men jag vet inte var min tid rinner iväg. igår blev de limhamn med mina tjejer :) och idag har det bara varit en chill dag med mackan haha. sen dansat. kutat (sprungit på skånska?) till söder, så ja knappt kunde andas. då ja är framme är ja 3 minuter tidigt. typiskt.

precis krängt mig i lite choklad och de blir väl smoothie nu för är verkligen aldeles för död för att åka någonstans. sorry sammi! :( kanske tar och går ut in the neighbourhoood annars äntligen en hemmmmakväll! minns inte senaste gången ja var hemma på kvällen :o

come on rude boy boy can you get it up?
rude boy - rihanna, började med ny koriagrefi med den idag (:


RSS 2.0