jag är rädd

har tänkt det så många gånger på senaste. sommaren är över. hur kommer nästa vara? kommer jag vara lika tight med s & a? kommer jag förlora dem eller andra vänner? kommer min första kärlek vara kvar i mitt liv? hur blir det med calella? kommer vi älska det som detta året? hur blir det med jobb? utbildning? slutar det med att jag flyttar till barcelona och stannar där? kommer jag stå ensam? på egna ben? vilka kommer svika mig? kommer jag må skit bra eller kommer det bli det värsta året/sommaren i mitt liv?

jag får sådan klump i magen. är så äckligt rädd för framtiden, min framtid. tror jag är mest rädd för vilka som kommer vara kvar i mitt liv. önskar jag kunde leva i nuet

See, you never know how. How everything could turn around

strandbaden igår var riktigt kul! och folk är så tusen gånger trevligare än malmö! det var verkligen skönt att allt redan var fixat åt en, buss dit och hem, inträde, garderob och sprit. vår kära elias made it happen :)

vakna upp hos anna och var tvungen att skynda lite hem för att jobba. hann därför inte blogga och missade fikan i stan menmen. tjänade hyffsat och fick extra för ja sålde bäst i rummet hehe (A)

åt nyss mumsig entregote så nu ska jag kila mot stan eller lindeborg? återstår att se! ttyl
gör mig lika lycklig som jag var den dagen. och gärna lika brun

Halloweeeeeen

älskar denna högtid, vilket jag kommit på på senaste haha.
sitter fullt klädd för maskerad. djävul hehe. två timmar för tidigt haha. är alltid sen annars så varför inte? när ja leta kläder började jag städa istället i garderoben, så mycke jag hitta :D helt glad haha.

var i stan idag och fixade de med jeansen. sedan inne på hm kunde jag inte låta bli underklädesavdelningen :( tror min gamla shoppingproblem dykt upp igen :( är svag för underkläder vad ska jag göra hehe (A)

nu ska jag volyma håret.. fårse om jag lockar. det regnar ju ALLTID när jag lockar det så får se :( ttyl

Say hello, to the girl that i am

jaha, bia skulle det bli haha?
sedan en kort och mysig kväll på lilla torg. hmm.. och vad blev det?`
JO en grym utekväll på hipp haha. är däremot inte så glad över att mitt kort följde med mig. kan säga att min vän bartendern räddar mig på den fronten sån tur är! även min klumpiga väska fick ligga i säkerhet bakom disken. vilket tyvärr fick mig att handla mer haha, bara att be en bartender ta upp kortet sen lägga ner det i väskan igen ju? :/ ajja inte så att det blev tomt i alla fall (om nu pappa läser detta haha) men det blev en bra kväll som vi tackar för! ttyl
jag och nati i somras

NY - Sofi Fahrman

åååååh.. ser ni? man kan tom ha short fortfarande :(
får rysning, vill dit! kolla bara

nO

varför? varför? varför är jag oturen i egen hög person?
velat om att köpa ett par jeans-leggings i 2-3 veckor. äntligen väljer jag storlek och att köpa dem. kommer hem lycklig tills jag ser ett HÅL :'( är rädd att jag inte kommer få nya!

dagen på Carlings har gått super snabbt. vilket är skönt haha. ännu en dag träffar jag på en person som jag ändå tänkt träffa av en slump haha härlet :) ikväll var ju bio tänkt, men inget verkar komma igång. suck. tänker iaf inte sitta här och dega! nu ska jag äta kakor sålänge hehe. ttyl
remen: lek svensk!!
hahahaha vår lilla kines :)

workin' two jobs

why on earth can I be so stupid?
min semester är över :( i'm back to work. men korkad som jag är väljer jag att börja jobba samma dag jag har praktik i 6 timmar. eftersom jag är i butik sitter jag inte ner i en sekund! vilket gör mig sten död i kroppen. jobbet börjar sedan en halvtimme senare!! smart stephanie.. sålde som o-smör. hehe

missade 06 bussen hem så fick vänta en halvtimme :( men tydligen så har en limhamnbo börjat jobba hos oss så fick sällskap. förövrigt är det kallt ute och jag är inte alls sugen på att ha praktik imorgon. kanske blir bio imorgon iaf?
ttyl
frankrike 09

klumpedunsen nr uno

hungrig som jag vet inte vad hoppar jag upp på sängen..och VÄLTER då hela skålen med nudlar som får nån sorts stutts-förmåga haha. och landar då i sängen! precis innan jag ska sätta igång satc och allt! haha sjukt typiskt mig

baby wtf is wrong with them

inget solkort... extrem blåst och regn. men lite shopping så är ändå ganska nöjd :) fyllde ett hål typ haha. nu ska jag ännu en gång ut i regnet. and dance my ass off. ttyl

i'm so damn sick

men ändå ska jag bege mig ut. eller snarare måste. dessutom på cykel! :(
har ni sett regnet?? det är värre nu än innan. jag som låg helt nedstoppad och varm.
sen blir det hem för att äta och sen iväg igen för dans! why does it rain (8) euw westlife!

buhu on me. jag som dessutom lockade håret igårkväll.. haha. äsch nu skiter vi i de och tar mig i kragen. parfymen har ju dessutom kommit :) frågar är, hur kan en mataffär inte ha öppettiderna utskrivet på en enda hemsida?? fårse om jag hittar dit också haha dagens i-landsproblem. ttyl
igårkväll

euw

asså det värsta som finns är mint. minst smak! alltid ogillat de. antagligen därför jag ofta klöks av tandkräm?`ändå så åt vi det i typ 3an haha? och undviker tugummi med mintsmak.. usch
ändå måste jag tvinga mig själv att suga på mocuangin (stavning?) världens största halstablett i minstsmak.. feel sad for me!

love u mami

min hals gör så ont. får knappt luft när jag hostar :(
jag och mamms får ta hand om varandra idag. it's her birthday<3
men nu ska jag diska.. ja ni läste rätt! sen vara hennes betjänt för kvällen ;)

sovmorgon idag, sedan film på samhällslektionen. mys. synd man bara inte hann köpa gotte innan :( funderar på att sola ikväll också. insåg nyss att min budget började igår.. ångest.


är så nervös för imorgon

is it just me..

eller är det mer än jag som får städnojja på nätterna?
har aldrig gjort något i hemmet typ hela mitt liv. men om nätterna kan jag få för mig att göra i ordning allt ifrån klädhögar till en skrivbordslåda?? tror jag sorterade pennor för ett år sen haha.

sitter med mitt bubblis vatten som bara väntar på en chokladbit att blandas med i magen hehe. besatt jag vet! bara för det ska jag skriva loggbok till projektarbetet också och göra lite nytta :) tty.
fråga inte..

Taco hej

fan.. insåg nyss att jag missat ph igen :( vad ska man nu titta på?
och så kommer en chokladreklam, nä döda mig lite till haha?
insåg nyss att vi ha 9an, så ska se miss secret agent för tusende gången! och dricka julmust hehe.

imorgon är det sovmorgon! så kan se lite satc ikväll, duscha länge och bara ta hand om mig själv :) mmh blev nyss sugen på te! ttyl

ZzzzZzz

hehehe nu ligger jag väll och sover... sover djuuuuuuup. kanske pratar lite i sömne också? drömmer lite?
var bara tvungen att testa om det blir ett tidsinställt inlägg (A)

som en babyrumpa

hittade nyss choklad på mitt rum :D hehe the chocolate-monster is happy
arabisk ansiktsmask gör susen! synd man inte är i dubai oftare bara..

skön söndag

för dig som undrade vad malta praktiken innebär så är det så att två personer i vår klass har chansen att få praktik på malta i 5 veckor i slutet av 3an. allt är betalt åt en och det ger en grym erfarenhet. endast fickpengar för nöje står man för själv :) förhoppningsvis får alla 5 i klassen som sökt åka!!

idag så vaknade upp hos nati. myskväll igår med film, popcorn och paradise hotel :) för övrigt är de danska ph crazy gånger tusen jämfört med svenska!

jag lyckades iaf somna när nati pratade med mig.. stackare. men vi höll ändå konversationer i sömne ett antal gånger under natten.. haha läskigt.

kände mig duktigt som gick upp 10 för att åka på brunch 12 men istället var jag korkad som åt frukost innan. lyckades ändå äta mig så mätt att jag rullade hem. beställde också parfym idag men även asgod mat från delicard haha :)
nu blir det hemmakväll, dumma regn :(

everything has to end right now

har så mycket att säga egentligen. men ska vara tyst. och kvällen igår var en kväll för sig. kul -> kaos -> kul -> kaos. nanna sen hos anna. ikväll blir antingen white to forget eller myskväll.


Miami 2 ibiza

behöver tagga lite. ligger överseg på mage i sängen nyduschade utan att ha fixat mig eller valt kläder :(
väntar på att jag ska få en romantisk midda  (a) som tydligen är klar nu. ttyl
hipp ikväll!

stephanie är söt hihi / mr x

cuz you'r amazing

bada bing bada bom

ännu värre kyla idag ju. hemskt. praktiken gick så sjukt sakta idag också. så tog en extra lång lunch med josefine istället :) vill så gärna ha ett par jeans leggings därifrån.. la undan dem i torsdags som köpte jag dem inte dagen efter så trodde mitt problem var löst åt mig. eftersom det bara fanns ett par kvar. men nej :( ångest att ja inte kan köpa dem.. menmen börjar ju jobba igen snart så. rosa halsduk vill ja med ha, men.. 200 kr för en halsduk, kom igen?

sitter hungrig som ett djur. har studiedag imorgon. men bygggubbarna kommer 7 på morgonen så jag nannar ikke hemma. ttyl

i neeeeeeeeeed it so badly!

vad hände med de upprepande magövningarna? hehe

redigt kallt imorse :( mentorstid.. vilket påminner mig om loggbokskrivande! hmm vad har mer hänt? riktigt pulig mat i skolan, grattis typ. jag börjar jobba om en vecka och en dag. f**k bitches get money (8)

nu parfym måste inhandlas snaras. för en timme sen gjorde jag upp en budget för nästa månad.. helt ärligt så undrar jag hur jag lyckas ha mer och mer pengar på mitt konto för varje månad? jag gör ju av med mer än jag får? enligt mina beräkningar. men nu är jag ju inget geni på matte iheller. vilket tydligen gett mig framgång! :D
och pappa har ju investerat i mig ganska mycket <3

slutade redan halv 12 idag. och ändå har jag endast lyckas äta och äta och äta? så tekniskt sett borde jag vara smällfet :)

förövrigt mååste jag verkligen få en plats till Malta praktiken!!

detta inlägg skulle kommit upp igår!..

Super nervös morgon idag. Suttit och pluggat samhällskunskap inför prov i flera dygn. Kan säga att under provtiden idag så var jag så glad att jag tagit mig i kragen och verkligen läst på om allt! Så nu återstår det att se resultatet.

so back to life! nu kan man se tv, lyssna på musik och träffa vänner :)

great weekend!

tack för gårdagen! trevlig tjejmidda och förfest hos veronica - fördelsedagsbarnet!
på slagt däremot.. var det jag ella och emelie. alla andra försvann? haha stötte på folk helatiden men 2 sek senare var ingen där? ajja!

för övrigt lyckades jag och ella dansa balkan? what the hell`? haha i vår ensamhet :) dansa gjorde vi iaf som djur. alltså en grym kväll! bk lite senare.. gick ensam till gustav sen... nog aldrig frusit SÅ mycket :(

fredagen blev mysig biokväll med sammi <3

i did it!

magövningar i en helvetes halvtimme. (vilket jag skrev ett inlägg om som försvann)
krävdes bara lite grym house så kom jag igång. detta ska fortsättningsvis upprepas varannan dag. måste behålla magen ju!

känns som jag sysat runt överallt redan idag. solarium x2. jävla kyla. lindeborg. trafikkö. "tränat", lagat mat! duschat och nu ska jag bara fixa mig inför veronicas firande! självklart slagt lite senare! ttyl

Kan behövas..

Små-tänker på vissa saker ibland. Typ som vad jag behöver göra, och då känner jag mig en gnutta vuxen.
  • ta ut alla pengar jag ska använda under en månad från kortet. lämna kortet hemma
  • göra en budget för varje månad (lite smått)
  • börja spara mer än jag gör.. vet ju inte om framtiden än!
  • lära mig att tvätta
  • kolla utbildningar
  • kolla lägenheter
  • plugga hårdare
  • gå upp tidigare (helger) så man får något gjort
  • börja läsa mer och sluta slarva när jag skriver
detta var allt jag kom på för tillfället... ttyl

lite av ett sär..

sha.. vad ska man säga. kanske inte alltid det märkt. men jag är extre,t speedad av mig. kan få såna spel så jag bara får adrenalin att jag skuttar runt om en idiot. sjunget allt vad jag kan. tills mina lungor sprängs. och dansar som ett fån. upp och ner. blandar kurser med påhittat. skiter i vem som ser. eller hur jag ser ut. hahahaha.. lite så nu. men bara så ni vet  liksom! :)

oppsi..

glömde blogga igår. hehe
är helt seg idag. varit på ikea också..
haft en riktigt bra praktikdag igår :)

dock var det ganska läskigt när en kille som jag hjälp i typ 20 minuter.. när han sen går tar han fram sin iphone och visar en bild på facebook på en tjej som är KOPIA av mig :| och säger "visst är hon as lik dig?!" jag bara stirrar på bilden i chock och svarar "ehm lite...". man brukar ju höra man är lik människor.. men iprincip aldrig hålla med. men omg var rädd efteråt alltså! det är tydligen en tjej i kalmar? skillnaden var att hon hade långt svart hår som va typ lockat i topparna...annars var det exakt mina ansiktsdrag..  shit. får rysningar!

ikväll blir det iaf bio med S <3

existerar växtvärk än? =(

aooow mitt vänstra ben och fot :( får gotta mig med smulpaj. jag som tänkte ja skulle kör situpps ikväll. men finns inte samma vilja som när de pumpas musik i en hel sal och läraren är as pepp..
ciao

satt nyss och klaga för mig själv om min fot... så tappar ja mobilen rakt på kulan på sidan av foten :(

allmän b info. känner 5 personer som fyller år idag.. skumt?

spexX

hur kan byggarbetare börja borra i ens vägg typ 9 på morgonen? finns folk som sover hallå!
hörde dem tom när ja duscha.. och då är ja typ döv.

ganska kyligt i skolan med värsta sommarklädeseln :( menmen spex är en av de gångerna om året som man får klä sig hur fan man vill utan att någon kan säga något om de ;) sånt drama de blev när fotografen sa att vi ska fottas imrn..... hela klassen i skolan i onödan?!?!? men de löste sig!

skönt att vissa ändå klädde ut sig till sist.. haha conrad = tomte/målvakt? adnan = tönt, orhan = player haha. sen vi tjejer va ju calella... haha vet ni är trötta på att höra om vår stad (a)

lust att gå ut.. men hinner inte :( dans idag ju! känner för en rejäl uppvärmning.. vill svettas ihjäl och gå hem med värsta magkrampen haha :D men min lärare är king så. ttyl

sött

var ute ett ganska långt tag precis. kände inte mina fötter sen :(
gjorde nudlar på sammis sätt.. inte gott. blä
kurrande mage fortfarande ju. men vad ska ja äta?

min katt typ snarkar? och hon sover på mitt rum? skumt.
och kan folk sluta bränna ner min pizzeria? :( orkar aldrig gå till den i lorensborg!
blir pizza sugen ju. hehe

fan missade desperate housewife för 2a gången.. suck
ttyl

nooooodles

mys med a & s igår. sleepover haha
samhällskunskap idag :( körde frågesport som gick ändå hyffsat! - förvånade.
käkat nudlar.. men verkligen inte mättade. suck. ajja!
sammi, jag med elias gigantiska dj hörlurar haha och elias på hipp :)

Det är nu man önskar...

att man vore 6år.
då man bodde på saritslövsvägen 5.
granne med bästisen johanna.
inga bekymmer.
inga ovänner.
förenad familj.
jag var lyckligast i världen.

Great night once again

nog inte varit såhär seg på länge. men gårdagen på slagt blev ännu en grym kväll.
först Mascot, alla möjliga man träffa på där :) sen mot slagt.

det blev jag, anna & 4 killar haha. bra musik och en bartender med egna drinkar för specialar-pris. mcd sen och fattar inte hur jag alltid lyckas stöta på stockholmare? haha. frös som ett djur så blev taxi till anna.

chilldag idag och nu känner jag mig som en köttbulle :) MEN sophias smulkaka ska ner! hehe fatass (a) ttyl

Djävulens kramper =(

vaknade upp av frukost på sängen, mmmmmh, varför sover jag inte hemma oftare?
söt men gnälliga pojkvännen gnäller av hunger.. haha sen när lagar jag mat? sen blev det jäkla bry med cyklar :( fick baguette av hans mamma :$ hihi.

nån timme senare fick jag sån sjuuuuuuuk kramp, som kom och gick var 5e minut. begav mig hem men väll hemma ville jag spy,svimma,kapa av min mage, jag kallsvettades så visste inte vart jag skulle ta mig till. min mage var verkligen kaos.

sov en timme.. och nu är jag SUPER taggad för kvällen :D hahaha sick är jag ja vet! så det blir utgång! ttyl

*gäsp*

hann verkligen inte blogga igår! menmen suuper kväll igår. så kan väll säga att jag tar tillbaka mina åsikter om hipp. Elias gjorde ett grymt jobb som dj. även fast han inte höll med oss haha. 
strul med legg och sånt. men tack gud att vakter känner igen en! så slipper man iaf kö 2 gånger.
gratis drinkar, inträde och en jäkla massa shake:ande i dj-båset gjorde ju verkligen kvällen fullbordad!

så det är bara att tacka för en riktigt grym kväll. ni som stannade hemma borde ångra er ;)

en sånhär kväll blev det.. fast i sverige :(

dax för deck

så trött att ja ville ta en powernap när jag kom hem. men bättre att somna 10. så de ska jag göra! har ont i hela kroppen, ögonen och hjärnan.

inte nog med de men så gjorde jag ett test "säker i butik" för att få diplom som sedan ska skickas till lärare.. annars ingen närvaro. gör den minst 15 gånger, ingen överdrift. klarar den sen klickar jag fel så allt försvinner... gör om och printar. hämtar lärares mail.. kopierar.. skriver mail.. ska bifoga fil.. och då är ju självklart printen borta. (eftersom jag glömde spara) GREAT!

men faran är över. gjorde om klara på första försök och printa + mail. suck. 
nu ska jag käka plopp och duscha läääänge. russin-länge hehe. ttyl
jag i dubaaaai


bounce little kitty

då var denna dagen över. och nu ska jag sova så sköönt. praktik imorgon och är sjukt pepp. luncha med anna dessutom.. haha vad vuxet av oss!

dansen idag har gett mig magkramp, men nu är min mages semester slut. hehe, funderar på att göra några sittupps varje kväll? haha mina vänner kommer tro jag är galen.

för övrigt är jag hungrig :( åt en billys, så där rök dagens träning i spillo hehe. äsch får bli lite hemma träning imorgon istället.. vem försöker jag lura? godnatt!

just have to wait

så nu är det bara att pusta ut! skickade in mitt engelska cv precis och känner att de är grymt skrivet. så nu gäller det bara att vänta, hoppas och hålla tummarna. vill ju verkligen till Malta!

stressen är över, praktiken är fixad och skolarbeten klara sen länge. men istället känner jag mig lite rastlös haha? ska ta och ringa sammi för att börja på loggboken... nya planer, ska cykla till marcus nu, killen kan inte ens lägga på luren så jag kan blogga.. suck. sen blir det kanske stan. ttyl!

i feeeeel good, dududu du (8)

för det första är min papps stolt över mig som skaffat praktik utan hans hjälp :)
för de andra ska jag på bio ikväll med älskling
för de fjärde min katt är återfunnen hihi
för de femte så fick jag en del pengar idag för att jag är en duktig flicka (A)

dagen kan fan inte bli bättre! PUSS OCH HEJ!
såhär glad är jag just nu.... åååååh Calella

så satans snygg

man kanske borde bli blondin igen??

soo cold

måndagen började med skola. och såklart får vi en uppgift att göra i stan... men det löste sig då vi fick triangeln! trots att uppgiften var den segaste så lyckades jag haffa praktik! hehe gjorde min dag lite :D

träffade nän i några timmar, mmmmh godaste vaniljpannkakorna gör den tjejen haha ;) sen blev det fika med agnes. försökte trycka i mig en kaka men fick lämna den :(

lite senare begav jag mig till limhamn. har verkligen varit överallt idag?

just nu känner jag mig lite stressad. ska duscha, äta och lite annat innan jag börjar halv 1. hurry hurry!

söndag

ja nattens planer sket sig. lusten försvann och allt.
har aldrig varit bruden som sitter hemma med sin kille en lördagkväll. jag är fest tjejen, så är det bara!
så det blev en mysig men tofflig lördag haha.

vilket har gjort att jag bara längtar ihjäl till nästa helg. jag ska uuuuuut!
ta mig i kragen och skippa liten weekness behövs också. hehe sorry baby

därimot har jag ätit den godaste frukosten sen thailandresan. gosch hiltons brunch är himelsk. frukost, lunch och desserter i mängder! inte konstigt jag ville spy när jag kom in på ikea och kände lukten av kötbullar :(
TTYL

bara att bli på g igen då

käkar tortellini, sjukt gott de kan va när man endast haft billys och plopp under natten.
maskeradfest var på schemat igår. första gången på länge jag var på en bondefest haha. ganska förvånande va?
men trevligt vare! även fast jag satte mig in i rollen som "oskyldig" skolflicka (A) hehe.

nu är man iaf äntligen hemma. dock inte länge till! för ikväll blir det glas klart på glashuset :) tror den nya klänningen får invigas.

nu ska jag ta en lång dusch för att återhämta mig. sen blir det på de igen! haha verkar bli en bra helg detta. sedan blir det är as god brunch på hilton söndag morgon mmmmmh!
2ans skolfoto, verkar som att vi inte får något detta året? :O

nordicfeeeeeel

vill handla där nununu. har hemsidan lagt ner eller bara tillfälligt? :( har ett parfymbegär såhär vid natte-tid, tydligen. och det känns inte bättre av att käka "nyttiga" chips. chips ska va feta!

imorgon - maskerad.
vad f ska jag ha på mig då? hula-hula (som jag och sammi kallad det) haha eller djävul?
kan ju börja med att leta efter mina horn.. eller vänta, i'm born with them! hehe

skämtosido.. nu ska jag leta, och sen svära lite mer över att hemsidan inte fungerar! ttyl
hej gammal bild

RSS 2.0