tidig onsdag :(

igår blev de jobb då mellan 3-9. fick sälja för första gången! riktigt nervöst och tog lite tid innan ja kom in i de och lyckades sälja :) de gick helt okej, men idag ska jag jobba igen 3 till 9 så förhoppningsvis går det bättre.

efter jobbet åkte jag direkt till valli och leta i oxie, men bussarna slutar gå så jävla tidigt så var hemma 1. rätt skönt i och med att jag var heeeltdöd i huvet.
men inatt blev ja väckt och hölls vaken i 2,5 timmar av en full marco. så är fortfarande ganska trött :(

nu ska jag börja duscha, fixa mig och slänga i mig en pizza innan jobbet. förhoppningsvis blir det limhamn ikväll. cuz i miss my girls! :(


måndag

härligt med påsklov! fick nyss ett samtal om jobbet, var ju på intervju i fredags. and i got the job! :):)
agge är ute på äventyr i damfri haha och är väll tillbaka nu närsomhelst.

Lördagen blev en lyckad kväll. trots att jag inte stannade så länge hos carolina :( men ja sammi och anna hade de mys i limhamn sen :)

igår blev det bio med agge. remember me, skit gullig film.... MEN öööööver kasst slut! typ som om dem inte kunde kommit på nått bättre :o

puss!


tjejmiddag!

att jag alltid ska sega fram tills jag inser hur mycke stress ja har hahaha sprang till ica i värsta party/sommar outfiten, naket as hell!

nu ska jag fixa de sista och ta mig till oxie där söta carolina ska firas med en middag :)<3
sedan vidare till limhamn med mina älsklingar :)
såhär ser jag ut idag


för er som inte känner mig, jag går ALDRIG i mittbena!
fick för mig att ändra mig heelt idag... tom skum klädsel..


ankelstövlar till detta. inspiration paow!
och grattis till mig som lyckats få dubbelt så stora ben på bilden än irl :)

nyss hemkommen

från danny. äckligt mycke vad de ska regna :( men kyssar i regn kompenserar ju..
sitter och är törstigare än livet då närsprayen lockar lite.. eller ja den gjorde de i en micro-sekund! haha :( så lat ja är asså :)
folk verkar helt döda ikväll också! skit segt. tom stan va folktom, ändå lyckas ja hamna vid några män som satt och fråga mig om ja ville ha sugrör för han hade 40 st, men också visitkort till "världens bästa tatuerare" hahahahaha :)

men men kära satc räddar natten <3


olycklig kärlek... agge smsar mig av glädje och meddelar att dessa är på rea!
men.. endast i stl 37!... där rök de förhållandet :(

studiedaaag

och en feeet ursäkt till att inte skrivit igår :) va i stan med klassen igår skoltid sen blev de hem och snabbt ut igen till marco. stackars fenja som ja dubbelboka med :( och att mitt jävla busskort börjar vara 5 så fick cykla hem från stan :(

gick sen hem, åt sen stress till dansen. hahaha anna tog fel buss :D och psyyyko på busshållplatsen som pekar på bänken i busskuren och säger "får jag vara med?" feeet panik fick ja :(

sprang från dansen till bussen med anna somvanligt. kom fram och de stod 7 minuter.. suck! hem, duscha sen ut igen :)

glöme stänga av skolalarmet 07.15 blev vi väckta av skitet men somnade om. fix inför intervjun sen cykla ja och m till mobilia. snacka om nervös!
nu är ja hemma kränger nachos och bubbelvatten haha ska nog ta en pizza snart (a)


jobbiga nysningar

som kommer undertiden ja skriver :(
men jag ska ändå ta mig hem till nati ikväll för GA! gick väll hyffsat på "inför nationella" texten vi skrev på svenskan. dock gick de desto sämnre med matten, somvanligt.

men en jobbintervju via tele gjorde mig en gnutta lyckligare! blir personlig intervju på fredag, och enligt adelina är det inte vanligt med besked så snabbt :D it feels goood! men ska inte ha förhastade slutsatter ja vet (a)

såg nyss 2 satc avsnitt och nu blir det pizza, engelskaboken och lite glosor också!
see yaa!


inte direkt helnöjd men va gör man inte för bloggen (:

cuz if one day you wake up and find that you'r missing me (8)

känner mig såsig, trött, ingen matlust & en dålig vän.

behövs mer prioritering, mer ork och mer närhet.

saknar någon, nej, saknar alla?

gick ju till skolan, tog 20 minuter innan ja fick min äckliga uppgift som visade sig kunnas gjort hemifrån i exel. och för att jävlas fick ja TVÅ. tack! fick förflyttad matte prov thank god. tog mig till mcd med sammi och conne. men fick som straff äcklig motvind hem, kunde lika bra gått..

middan står klar och framme, men ja vill inte äta :( satc gör mig en gnutta gladare :) nu ska jag ta och smsa min söta valentina och sedan en annan nöt. har lite skuld yes man!


från vallis b-day <3

sjuk?

jag är aldrig sjuk! verkligen aldrig. men fyfan för inatt, vaknat tusen gånger av nästäppa,halsont,extrem huvudvärk och tungt huvud. jag orkade nyss gå upp för att äta lite så mår lite bättre nu trotts att ja mår illa och kallstvettas :( tror ja har typ bihåleinflamation eller något :(

men ändå är idag just en måste-gå-till-skolan dag :( ska göra omprov i matte c och en uppgift i resultatbudget. kommer ha fet håltimme mellan typ halv 2 och halv 4 :(
gårdagens dans gjorde knappast saker bättre när det kändes som ja skulle spy av bara 2 piruetter. borde inte gått dit alls :(

men nu måste ja skynda mig!


för er som inte sett vårt skolfoto. (insomad bild)

måndag

är helt jävla stendöd! sov hos pappa för orkade inte ta tåg + buss hem igår. blev väckt halv 7 imorse och åkte till skolan 7.00!! är inte ens vaken vid den tiden när ja ska till skolan annars. lämna först sophia men ändå var ja i skolan redan 8. ångest.

sitter här nu med halsont :( lyckats göra lite av entrepenörsfrågor+svaren. men får göra mer sen, måste! för övrigt sitter ja bara och väntar på en nöt. sen vid 9 blir det dans somvanligt :)

kände mig duktig som gjorde min första danska-uppgift i skolan haha. men läraren hatar mig ändå :( blä


nyår 08/09

förvirrad

hade ett blogginlägg perfekt va de i huvet på tåget påväg till pappa. men mitt doris-minne förstör för mig.

gårdagen var inget att snacka om. bråk, fest, fylla, förvirrande.

idag är det mer. bakfylla, ångest, sittvärk och sad-ness. likså vädret.

och håller på med en äcklig entrepenörsuppgift. vill hem till min satc, närhet och mina bästa vänner!
ses i malmö vid 10 tiden :(


och igår när jag och sammi skulle på bussen går det på en tjej med en stor hund. hunden ställer sig och nosar på min jacka ja säger i stil med "aw så söt den är" sammi och jag tar fram handen så hunden ska lukta men sen försöker hon klappa honom på huvuder så han börjar fetskälla mot mig ja hoppar typ 3 meter bak UR bussen hahaha och tjej skriker som en idiot. tjejen med hunden vänder sig om kollar snett på mig och säger inget så jag min nöt säger "FÖRLÅT" :O och hennes svar va "han är jätte snäll" sen går hon.... ehm tack för din hund skrämde skitet ur mig och ja får ingen ursäkt :(

samma sak idag, åker buss, ställer mig upp för en man och hans 3 åriga son står upp, jag reser mig och säger , han kan få sitta ner och ler mot mannen. han bara kollar på mig och sätter sin unge :S


money to blow

upp 7 imorse, åkte till skolan fixa monter sen mässa fram tills 5. heelt död!
nu har ja ätit och ska byta om sen iväg till lindeborg (:
älskade 33an tar endast 6 minuter från mig till dit hihi


puss


in a good mood

well, kom nyss från skolan och mässhallen som ligger vägg i vägg med vår skola! jag säger bara haaaaalelulja! fick veta idag att den skulle va där oh vilken lättnad.

nu har jag iaf internet igen. men ingen rekvisita dvs foton att visa er för ja hade instälningen att inte få tillbaka internet haha. men tog tummen ut röven idag efter att ha sett x antal satc avsnitt :) stackars agnes som kom i kläm då ja satt med comhem i telen när hon va här <3

om typ 20 minuter ska jag iväg igen haha. packat schema gillar vi :)
gotto go eat! <3

shake that booty, turn it around!

ber agnes blogga åt mig senare är för stressad just nu sitter i skolan :(
ska iaf dansa ikv puss på er!

onsdag

comhem suger. inget internet. svenskalektionen slut.  lunch. stress. puss

Stephanie är lite latlat

Stephanie orkade inte blogga så därför bad hon mig (favoriten såklart) att skriva om hennes liv istället WOHO!
Stephanie var hemma hos anna igår och drack typ några drinkar med anna, sammi och annas familj och kolla på melodifestivalen, och dem tävlade om pengar om vem som skulle vinna i melodifestivalen inte för jag vet vem av dem som vann, det får stephanie själv skriva någon gång hihi.
Efter melodifestivalen så drog de på en liten"fest" i limhamn fast de stannade inte länge där. Sedan åkte de hem till Anna igen och såg på skräck film och jag gissar på att stephanie var livrädd haha hon är söt, sen pratade de hela natten tills de decka.
Och nu sitter hon och skriver någon estetiskverksamhet loggbok? som hon tycker är dryg, haha.


hos valli

ligger i sängen i vallis systers lägenhet medans valli gör te. mitt internet eller ja min grannes är inte igång mer :( varesig igårkväll när ja skulle iväg till oxie och inte imorse :(

va så äckligt trött igår att ja decka 2 haha. och nu har ja feet träningsvärk on my as för dansen :(men ja älskar den ändå.  är riktigt död nu också känner ja haha så ska sova nu typ (:

och ikv ska ja träffa sammi & anna :)

ECLIPSE!!!!!



måste se den aaaaaaaaaah nunununu! fuck att ja inte är hemma och kan se den i juni! kanske ser den i barcelona istället! :):)

natchoooooo

lite av ett nytt beroende kanske?
torr i halsen, slut på vatten i glaset :(

precis hem från dansen, shit vad hon tog kål på oss idag!
aaaaah.. men kul va de.

stan med nati efter skolan med ehouse och mcd (:
ccp kallt va de, jävla skinnjacka! även snabbis in på s.a.t.s haha.. ingen sara där inte :(

nu ska ja se satc!


se upp för will turner i skolan imrn.... hahahaha vilken pjäs detta kommer bli.. and gosch he's cute!!

everybody's doing it (8)

ser typ inte mina tangenter :( sitter i typ svagt ljus oh målat naglarna.. eller ja ena handen haha hann inte båda igår för skulle skölja ur hårfärgen och snacka i tele. det såg förjävligt ut i skolan idag haha bjuder på de.

klibb är ett smeknamn en av mina många systrar gett mig.. kan förstå henne nu, tom nagellack överrallt för ja tvungen måste klia andra handen samtidigt hihi :) är typ dö mätt på såna natcho chips, särskrivning? hursom helst nu ska ja läsa engelskbok?.. när naglarna torkat (A) ehm kanske!.. eller duscha, ta bodyscrub, lotion, ansiktsmask och fixa håret? MYCKE roligare (A)

puss!


vill ha lockigt hår :(

bhootni ke (8)

bollywoodlåt haha (:

skola, stan lämna cv,såklart var tjejen jag skulle snacka med inte där. ringt chef och fått referens :) färgat håret, sett dh.

heeela dagen har varit sån "inspirations" dag... jävla uppgift haha. tur det alltid finns folk som piggar upp en.. haha indria och våra cp attacker :)

och jag är av med ett par skooooooor :( ett par svarta converse som jag fick i typ 7-8an haha men ville ha dem :Y (mördarblick). ska tvinga mamma leta ja orkar inte!

är tom av med min choklad-lust.. då är de illa! och jag känner mig trött i ögonen så guten nach :)



come on shake that as for me girl

lämna aldrig cv idag, blev bråk.
jag såg satc istället <3
sen till pussycat doll-dansen

nyss tillbaka hemma + banansmoothie
nu kudden!


orkar inte ta nya..


fram och tillbaka

nu till stan och lämna cv, sen tillbaka.. onödigt åkande *suck*

är riktigt jävla piss lack och jag skiter i om min syster läser detta. så där rök de s.a.t.s jobbet...

förevigt klumpig?

dessa skor asså! testade dem igår och jag blev kär, men! hahaha jag tog på mig ena och gick på tå med andra foten och ändå.. lyckas jag.. RAMLA! eller ja snubbla till hahaha mitt i affären :( agnes dör av gapflabb likså jag! hur ska jag kunna gå med dessa bebisar? testade båda och personalen kastade sig över mig som om dem inte haft en kund på tusen år haha :)

och varför ska jag alltid komma med konstiga männskor på buss/tåg? sån tjej satt med värsta ryck framför mig :O när hon 5 minuter tidigare va helt normal?

träffa ju pappa idag efter hans semester i afrika, fick parfym, body scubb och massa sånt (: cv:t är godkänt nu fattas det bara en bild! tro mig de är svårt att välja!!!

och ska jag köpa skorna??


cv?

ursäkta borttagning av inlägg pga vissa saker ja inte borde skrivit..
träffade iaf elin, maki mfl igår i söderkulla-sofielund.

nu skriver jag cv till s.a.t.s och de går väll sådär haha :)
sitter i strandorten mitt-ute-i-ingenstans, men blir malmö ikväll igen

ttyl

dagen efter

snacka om degig haha vakna hos anna halv död av vårsolen :)
åkte hem duscha och fixa mig en timme sen tog jag mig till stan med agge. mcd x7596 gånger denna veckan (Y).. jag som ska börja jobba på S.A.T.S .. lycka till!

hann inte blogga igår. efter skolan träffa en person sen hem och plötsligt feet stress haha, vidare till lindeborg och lokalfest som började bra men slutade med kaos, som om de va mitt fel.... aaaah!

nu ska jag iaf se satc med agge sen vidare till söderkulla med elin :)

drama

va det endast heladagen i skolan.. halvkul va väll de. va iaf hyper kickad på rasten med indira hahaha!
sen har jag gjort min dagliga banansmoothie och nu luktar här bara banan!

väntar på att åka till stan och träffa sara, älsklingssara! min svedalasara :)
äcklig slump att träffa henne idag när ja satt och kollade på massa bilder på oss igår!

menmen.. sen blir det dans!

ttyl


iskall onsdag

fan.. har haft såna bloggtexter i huvudet hela dagen nu bara pofff!
kor kortfattat idag, tror ni gillar de bättre :)

blev dj idag, wiho! låt kommer? har numera en syster med halft köndiskskap i mina ögon! ska nog också till barcoelna i sommar och festa med kända dj's (A)

stan med nän efter skola, frös händerna ihjäl! cerativ med påhittat smoothierecept.. för mycke jordbuggar..
nu ska jag nanna kudden efter upphitt av bild




den ligger och bränner..

i plånboken! ja jag snackar om mitt presentkort på bianco! dör för den affären så detta är lite av vad ja hittat på hemsidan!..


oooh god i want them!


älskar strassel.. men tyvärr är de ju no longer in fashion till sommaren.. så vi säger nej!


tappade andan lite.. kan se mig själv dansandes på klubbar till sommaren i dessa!


get your own ideas?

aaaah att folk ska sno ens blogg ideér? och ändå låtsas inte läsa min blogg.. skrattretande!

blev bild idag, börjar gilla estetiskverksamhet :) typ.. eller ja jag suger på att rita haha. har såna recentioner att göra i eng & svenska.. ångest :( så istället blir de STAC och min dagliga banan smoothie

ikväll blir de DH, desperat housewifes! hade missat allt i världen för denna serien! .. och det är fusk att ladda ner den ;)


fortsätter med asss gamla bilder!

frustrerad måndag

(blev nyss av med ett helt inlägg så here we go again)

jag vet inte riktigt vad det är med mig, om det har att göra med att jag nyss åt (älskade) fläskfilé och jag är svinmätt.. men jag tror jag drabbats av tidsångest! för mig var det nyss sommar, och snart är det de igen? jag kan inte riktigt greppa om saker som hänt och händer. allt borde bara stanna ett tag! ussch magont :(

hur som helst började estetiskveksamhet idag och 2 veckor framåt. flummigt om du frågar mig! men blev en hyffsad dag ändå :) trodde de skulle va helvete att bli indelade med hälsa/idrotts programmet, men jag blev överraskad.

och om drygt en timme ska jag iväg på daaaaaaaaaaaaaaans, yes you heard me! saknat de riktigt mycke, men ja vet hur äckligt ont jag kommer ha imrn! att dansa pussycat dolls-dans = dance your as off!.. alltså jobba sig till din maximala vig:het!.. så vig ja va innan och nu hahaha ett skämt :)


hittade en gammal bild ja aldrig använt (:
och säkert första och sista gången ni ser mig i uppsatt.. isch!

RSS 2.0