måndag

härligt med påsklov! fick nyss ett samtal om jobbet, var ju på intervju i fredags. and i got the job! :):)
agge är ute på äventyr i damfri haha och är väll tillbaka nu närsomhelst.

Lördagen blev en lyckad kväll. trots att jag inte stannade så länge hos carolina :( men ja sammi och anna hade de mys i limhamn sen :)

igår blev det bio med agge. remember me, skit gullig film.... MEN öööööver kasst slut! typ som om dem inte kunde kommit på nått bättre :o

puss!


Kommentarer
Postat av: johanna

Hej.

Tänkte bara nämna för dig att jag inte kommer ta någon kontakt alls med dig mer. Jag gör det varenda gång och aldrig får man något tillbaka, alltid jag som tar tag i om vi ska ses, eller bara höra av sig.

Jag är en aning trött på det nu, vi som var såkallade ''systrar''. Förstår inte hur du bara kan skita i vilket efter allt vi gått igenom tillsammans, men tydligen har du viktigare saker för dig nuförtiden. För jag har i stort sätt alltid tid vilket jag också sagt till dig.

När vi träffades senast sa du t.o.m att vi skulle träffas snart igen, och du har faktiskt inte hört av dig en ända gång. Trots att jag berättade allt som hänt medans vi inte träffats, med pappa och så.. Tycker detta är riktigt lågt. Jag har bara väntat på att du ska höra av dig.

Allt man fick var ett grattis på min födelsedag. Verkligen bra stil stephanie.. Men det är slut på detta nu och Du och jag är inte vänner mer. Tänker inte ta sån här skit.

Ha det bra.

2010-03-29 @ 20:58:30
URL: http://johannaravn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0