blä

funderar på om jag ska fortsätta blogga aktivt som jag gjorde innan. ja jag hade läsare men man måste vara aktiv och skriva ofta mkt och läsa och kommentera andras blogg med. har inte tid och ork för sånt nu. är dessutom lack på mamma somvanligt och är lite känslig just nu.. efter en tår eller två orkar man inte med något alls.

så ni får ha det bra!
och om nu hör något om när desperat housewifes eller gossipgirl börjar igen på 5an så släng en kommentar! :)
xoxo

lektion

nu blir de lektion i photoshop, så vi får höras. puussss

äntligen!

god morgon läsare! är riktigt glad nu för har äntligen fått min dator :D lyckliglycklig! nu ska jag ta och kolla bloggkoll och acca alla från klassens msn :} pusss!


inte tid just nu

förlåt för mina snabba,få och korta uppdateringar men har annat för mig helt enkelt. och jag orkar inte bry mig om besökar siffrorna just nu iheller. vi hörs när jag har tid, puss!

onsdag,

skola och så, ganska drygt. men nu ska jag ta oh cykla och möta sofie och vänta på bussen med henne, sen ska jag cykla vidare till kicki :} och förresten, jag haar busringningar! :o

lång skoldag - tisdag

oj, de blev inget inlägg igår alls. satt faktist inte vid datorn alls.. blev iaf en riktigt skön dag i stan med en massa olika folk som man träffade på här och var.

mer om idag, först hade vi små företagande och de var ju lite segt. blev även halft mobbad av läraren för att vi är 5 blonda tjejer i klassen som sitter vid ett bord ;$ men ja, sen hade vi lite teori om hälsa,idrott tills vi sedan hade själva idrottslektionen. var ju inte så jätte aktiv hihi men ja de är inte världens roligaste ämne och de var cirkelträning och ultimate, då förstår ni kanske? efter skolan tog jag och sofie en mac flurry med daim och chokladtopping - något att rekomendera! :D och när vi skulle ta tåget hem stötte vi på kicki, en nära vän till oss båda. sen blev de bara att ta sig hem en snabbis sen cykla tll kicki :} hihi mysigt. kom även hem för typ en timme sen, duschat och så.

men nu ska jag kila! S

söndag

dålig uppdatering, jag vet! men har haft fullt upp med johanna-sis :} kom hem från pappa idag och de har varit en chill helg. sitter just nu och snackar med en massa folk på msn och lyssnar på en underbar låt men som är ganska deppig så den ger en tårar i ögat.. 

vet inte om de är skönt att veta att två personer litar på en, men om man överskådar de så är de inte så bra eftersom de är två personer av en massa andra man känner. jag saknar så många att jag blir trött bara att tänka på de. ska de bara var jag som tar itu med att vi aldrig ses? och då menar jag de flesta av mina såkallade vänner. är alla äkta ens? ja de lär jag ju märka när jag flyttar.. nu blev detta ett halv deppigt inlägg men de är sådant som behövs ibland.

skriver senare! s


god morgon lördag

pappa är gullig han, har fixat så jag kan förflytta datorn vart jag vill. vi hade trådlöst redan innan men då var en dator tvungen att vara fast så resten kunde funka. men nu har pappa suttit hela mogonen för att fixa detta åt mig. är de inte gulligt? visste inte ens han skulle göra de :}

hursomhelst, idag hoppas jag verkligen att johanna kommer hit och sover inatt. jag är nämligen hemma själv hela natten annars och de klarar jag inte, är mörkrädd liksom :o i allmänhet saknar jag min agnes men glöm inte johanna jönss! måste träffa båda snart, de är ett måste. nu vet jag inte vad mer jag ska skriva..

så vi får höras senare! S


byebye friday

riktigt skön fredag är de och man blir lite trött av att kolla film. ska gå och se klart den snart och sen byta om o så. pappas sambo har mublerat om min säng så får väll se om jag kan somna utan att ha sängen mot väggen. imorgon hoppas jag johanna-sis kommer för isf så blir jag glad :} pappa ska förhoppningsvis också kolla upp om man kan fixa så jag kan sitta överallt med även denna bärbara. vill inte missa slutet nu, xoxo!

och hur har eran fredag varit?
:)

   
svart linne - jc
svarta tajts - vero moda
rosa skuren tshirt (längre på sidorna) - monki
lack skärp med rosett - monki

rosett


de får bli en närbild på dagens outfit. haha nej men min kamera kan bara fota saker på nära håll utan att bli suddigt. men ska fota dagens senare med pappas kamera. nu måste jag springa till tvn i rummet på andra sidan huset, mitt rum för att inte missa en film på 3an allt för mkt ;-) så hörs vi om några timmar!

S

ciao

hej läsare!
idag blev de skola halv 9 och slutade halv 4. vi fick veta att vi slutar 11.20 varje måndag resten av ettan :D
nu måste jag gå, vi ska ut och äta på restunang
!

lite hjälp?

någon som vet hur man ändrar en bild från bmp till JPG? :)

sofie sover

väldigt intressant rubrik va? men de är faktist så att gårdagens bilder inte kan läggas in än pga att sofie sover x) hon är alltså inte vid datorn och då sover hon :)

idag har varit gooodie! börjde halv 1 och vi hade endast grupparbete som vi knappt kunde göra eftersom vi fortfarande inte fått våra datorer. så när vi fick sluta kvart i 3 ist för halv 4 så kändes de som om man nyss kommit til skolan och inte ens haft lektion, skön känsla :} efter skolan åka sofie och jag till triangeln (köpcenter i malmö) och köpte klubbor, för jag glömde mina pengar hemma och sofie var pank. satt oss vid kanalen och mös i blåsten (N) vi skiljdes åt vid 4 tiden och jag träffade mamma, vi gick till en thai-resturang och muuuuuuuuuummms va gott de va! gick sen in på monki som jag var inne på innan vi sågs. så jag fick två skitfina toppar och ett smalt lackskärp med en liten rosett :}

tog bussen till värnhem, där dansstudion är och dansade då träffade jag såklart fenja och libin som ska dansa M med mig :} de gick faktist bra men jag var trött som bra den efteråt! över till tågresan hem..

de var en gubbe som satt en bit bort från mig. plötsligt reste han sig och jag trodde klart han skulle hoppa av, men nejnej han kommer gående pustande konstant och verkade skit nervös när han tillslut stannar preci brevid min plats. när jag sitter vid en 2 manna. och de finns jäte mk plats överallå stannar han brevid min där mi väska ligger och säger: du kan du.. (så peka han på att jag ska slytta mi väska) oh sen tacka gud! att jag vågar säga: asså de finns platser där. och pekar på dem 6 manna som är precis bredvid min ä'ven om 6 ä lediga. så sitter han och är fiortfarande jätte nervös, stirrar på mig och kolar hlatiden i sina fickor. jag fick panik och troddehn ville råna mig eller något så til slut var jg tvungen att flytta mig innan jag skulle få panik och börja gråta. jagsatte min på en plats mittemot två tjejer och kände hur jag satt och skaka av rädsla.. jag kollar mig omkring och han verkar ha gått av. jag pustar ut och känner mig säker. när jag sedan ska gå av så går jag mot den andra dörren för att vara säker på att inte möta honom. då böjade jag nästan skrika av pnik när jag ser han sitta på en plats närmast gången :| hur fan hamnade han där`????? har han hoppat av och gått runt vagnen :o ? snacka om panik! så jag skyndade mig allt jag kunde hem. känner mig fortfarande rädd när jag tänker på de och kan inte fatta att e finns sånna skumma gubbar?! vl ldrig mer åka tåg själv hem :/

nu ska jag ta och fixa håret, äta en macka och yoguht så jag blir lite mindre hungrig
S


good morning thursday!

godmorgon allesammans! har ju som sagt sovmorgon idag. slutar tyvärr dock halv 4 så de är ju inget toppen schema. efter skolan ska jag möta mamma så ska vi äta lite thaimat för vi saknar thailand så mkt :} sen ska jag åka till dansstudio no1. och dansa street. saknat dansen massssa i sommar så ska bli kul. börjar dessutom i guppen svårare, M. innan gick jag L-M så jag hoppas inte de blir allt för svårt. men nu måste jag gå oh sminka mig för sofie kommer hit snart, sen ska vi ta lilla tåget till malmö och två bussar till skolan - drygt.

hörs förhoppningsvis ikväll! S

hej bloggen

säger godnatt nu även om jag ska sitta vid datorn lite till. ska bara in om badrummet sen bli de sängen. ska alltid vara ovanligt trött när jag ska ha sovmorgon, är inte de typiskt? kommer säkert vakna 7-8 bara för de, när jag ska upp 10. har iaf valt ut morgondagnes outfit och de blir bara slapppppa kläder. bilder från idag kommer idag eller imorgon :}

godnatt allesammans! S

snacka om..

usel uppdatering. de är faktist så att så fort jag kom hem till byn idag så vandrade jag hem till johanna. myys, sen bike:a vi hem till mig och har varit här sen dess tills hon cyklade hem, nyss :}

måste bara säga att min klass är älskad, eller ja delar av den ;-) vi "5 blonda chicks" (har ävenen blond kille i klassen som är med oss ibland! ) har bestämmt att vi ska ha kräng dag :D på onsdag om exakt två veckor :))))))))) de gillas! är även helt besatt av den låten jag tipsade om igår. sjukt bra!
lite tråkigt att jag är trött just nu eftersom jag har sovmorgon imorgon :/ och börjar inte förrän halv 1. inte så kul att vakna 8 då precis ;-) vi får även våra datorer om 2 veckor och ändå så ska vi ha datakunskap imorgon :P  hur ska de gå?

men nu ska jag svara på era kommentarer, sätta på tvn och ta en dusch :}
så hörs vi kanske redan på morgonen imorgon! S

säger godnatt

ja så kan de vara, en trött stephanie.
just nu är de reklam på 3an som jag kollar på för de är the perfect man, den filmen har ja bara sett halva innan. men älskar den hihi. nu är eklamen slut! ciao och..

vi hörs imorgon! s

glömde..

helt bort att ladda upp förra inlägget, därför står de att de är uppladdat nyss ;$ men i själva verket skrev jag de för en halv timme sedan och råkade spara de i utkast ;-)  för övrigt tog jag nyss bot smink och tvättade ansiktet från all smuts, blä! och känner mig riktigt fräsh och ren :} har för mig att de är ugly betty nu, så ska ta och sätta på tvn bredvid.. men får snabba mig med att skriva för att inte missa allt för mycket. tror de är först avsittet i den nya säsongen, har jag rätt? de återstår att se! :-)

sitter här ...

mätt och belåten efte att ha glupskatt i mig köttbullar och stuvade macaroner, mums! sitter även och fösöker övertala samantha att inte byta klass/skola, är rädd att vi tappar kontakten då. klart att hon inte ska välja pga mig, men saken är den att hon vill gå frisör men inte fransuelle utan jb, hon går jb nu medn etrepenör. så hon har att välja mella jb entrepnör eller fransuelle. :/ ochde lutar åt fransuelle..

men ja, börja nyss känna av att jag har ont i mitt ben, mest vid knät. känns om ni vet när man hade växtvärk? x) haha. hade gärna velt vara lite längre så varför inte haha ;-)? är även helt kär i en visslåt som elina rekomenderade i sin blogg. allmänt så saknar jag den flickan något enormt :/<3
jag kan ju även ta och tipsa om låten, den heter: tonight - FM Static.

här kommer även lite bilder tagna under småföretagande lektionen :}

     bild1:anna & sanna. b2: sofie.
     b3: julia. b4: jag (är väldligt trött och försöker visa dagens outfit)

snygging där!

hej bloggen!
kom hem för ca en timme sedan och ni får ursäkta för ni fått vänta så länge ;-) bussresandet idag gick perfekt!.. för en gång skull.
och vi tjejer i klassen har verkligen conect:at, underbart! och vi ha bestämmt att vi ska gå på insparkningen på breeze eller var de nu var som är för alla malmö's 1:or :} började även snacka med några killar som går hälsa,idrott på rasten och de var trevligt hihi. vi har dessutom inte kunnat slita blicken från en viss kille (A) ingen av dem vi snackade med alltså haha. fick även två nya killar i vår klass, jobbig as hell.. som byte från hälsa,idrott till entrepenör (N) uscha! men om vi har tur byta dem :-)

gällande idrotten hade alla fattat de fel, vi skulle ha idrottskläder med, men såklart så hade ingen de. så vi trodde vi skulle få sluta tidigare, men inte de inte! så alla fick spela brännboll och gasch vad händer? jo en kille när han ska slå tappar racket så de swischar mot oss i kön bakom så as snabbt sån tur är hinner jag ducka (lyckodag?) men samantha som stod sist i kön blev träffad rakt i huvudet :o hon baraföll rakt ner men såntur så svimmade hon inte, blev "bara" i chocktillståd och röd precis brevid ögat :S stackare!

hursom så idag så blev de inte inom h&m faktist. utan vi tog bussen direkt och tog tåget kvart över fyra. sitter nu hemma dådå och mumsar i mig sourcream&onion chips ;$ även lite caschunötter som är kvar i skålen även idag :}

uppdaterar snart igen! S

21:19

nämen hejsan!

klev nyss ut ur duschen och ja, kall-dusch.. usch! inte världens bästa precis. borsta även nyss ur mitt hår som jag önskar vore så mycket längre (önske tänkande). och sitter bara och lyssnar på musik, en tidsfördrivft medans jag väntar på att kunna ringa emma larsson :} är lite kär i den smilen om ni undrar ;-) haha! finns väll inte så mycket mer att säga mer än frågor. hur har har er dag varit? jobbigt att stiga upp en sådanhär måndagsmorgon? tips om ämnen i bloggen är alltid välkommet! är de bara något ni läsar vill ha sagt så skirv på bara! :-)

annars så hörs vi imorgon! s

beauty



ser verkligen upp till denna tjejen, modeikon så de bara skriker om de!
och vacker är hon som bara den.(lite hemsk med de om droger och bulimi menmen) 

över till mig ;)  blev körd av saras styvpappa och behövde inte vänta på tåget så värst länge. tycker mest de är sjukt hemskt att gå på tåget vid denna tiden för sminket och håret är inte precis i bästa skick vid 6 tiden.. nu lät jag löjlig men de är faktist så ja tänker när jag stiger på de dära tåget fullt med folk som stirra på en.

anyway, sitter här och nynnar till låten lady och jag kan meddela att den är bra:} upptäckte nyss även cashonötterna (stavning?) som stå i en liten skål precis brevid mig - mums! och vill även meddela intressekluben att jag var inom h&m en snabbis och köpte två ansiktsmasker ;$ den ena var rekomenderad i tidningen chic som numera är min favorit tidning och den andra är från h&m's egna med jordgubbs "smak" haha.
så ska kila iväg och duscha nu!
uppdaterar snart!

S

pic

haha lite "söta" bilder, eller snarare flippbilder från igår :-)



bjuder på bilden ;$


ute på promenad :}}


älsklingen själv <3


haha flipp bild! bjuder ;$


sara gömmer sig, somvanligt ;)

hjärta




söt bild va?
ligger fortfarande hemma hos sara och hon är för jävla söt! tyvärr så måste jag hem med tåget om en timme och ska upp redan 6 imorgon :( tyck synd om mig? uppdaterar senare ikväll :}

xoxo s

härlig måndag

såklart så fick vi ingen dator idag iheller! så typiskt skolor att lova nått som sen skjuts upp.. hursom., så hade jag bara en lektion idag eftersom studieverkstan inte börjat är :} så slutade redan 11.20 på en måndag - underbart! jag och sofie åkte in till stan, ovanligt? men de blev endast två ansiktsmasker. nu ligger jag hemma hos sara i hennes stora säng med datorn på magen :} och måste sluta skriva för sara vill att jag ska göra henne sällskap nere i köket när hon gör sitt te.

så vi ses! s


RSS 2.0