ta de lugnt? lever hellre livet

var ju på grillfest i fredags, deep i lördags, chilla söndag, etage måndags, chilla tisdag och etage igår. borde inte jag va typ död nu?? äsch tydligen inte :) det blir iaf poolparty hos martin imorgon!

men idag.. har jag bara legat i sängen.. sen pizza plötslig stress till lindeborg till sammi som blev precis somvanligt en riktigt bra kväll. men den slutade tidigt :( dem jobbar ju tidigt.

nu ska jag se the last song (hatar kärleksfilmer!!)
från i måndags hos emelie :)

and party and party.. prosit?

fick sån plötsligt nys anfall och nästäppa den senaste minuten?
om ja blivit smittad så som sist - 5 veckor. blir jag inte roligt att hanskas med!

vakna upp hos emelie idag med alla dem andra.. mmh vattensäng :) sjukt sega var vi efter en utekväll på etage. tillslut va vi bara 3 kvar hos emelie så vi ville ha bk mat,. time for a walk.. ehm buss!

senare idag så skulle jag hämta marcus cykel.... blir riktigt lack av bara tanken att jag var så snäll men fick så mycke skit tillbaka... ja blir överlycklig att jag ser cykeln stå kvar *YES slipper 34an!* .. ehm sadeln? borta! sitta på pakethållare? funkar! cykla med en hand för att rätta till fet väska? *fake-nagel inklusive gelé och MIN nagel knäcktes långt in* = blodbad :( nu har jag alltså 9 fina naglar och ett inlindat pekfinger vilket innebär total handikapp har jag märkt?!?! aaaaaaaaaaaaaaaaah nu låssna H-knappen på tangentbordet?!!?!?!?!?!? aldrig mer naglar! vad vill någon med mitt liv? :(

juste kafka!..

hade helt glömt bort min skoluppgift! ja ni läste rätt jag har en uppgift över lovet.. den hemskaste dessutom.. att skriva en lång bokrecension om den sämsta boken ni kan tänka er. nej jag överdriver inte, ja brukar kunna ta mig igenom en dlig bok utan att klaga.. men denna 80 sidiga mardröm som man bara somnar till är plågeri. hela boken är om en sak, att han vaknar upp till en insekt och resten utspelar sig i hans rum på 1800talet? *suck*

blev ett tråkigt inlägg med klagade, ja vet :( om nån timme ska jag iväg till jobbet iaf! blir nog rätt tomt idag tyvärr. sen blir det hem direkt och sen iväg ut ut ut! japp utnyttja etage-vip kortet til fullo eller hur ;)

och igår efter jobb kom johanna hit. vi såg shutter island som jag inte vet hur jag ska tolka slutet :( filmen är i vilket fall somhelst grym! men johana väcker mig 5 imorse och berättar att hon inte klarar av sin allergi. att hon inte ville väcka mig utan att hennes mamma kört från skurup till malmö för att hämta henne. halvdöd som jag var tänkte ju inte jag på att vi har allergitabletter hemma :(

fredag redan?!?

vad gjorde jag i tisdags?... åh mitt dåliga minne :(
JUSTE haha ja åkte till mölle med pappa och hans sambo. riktigt mysig by och världens finaste utsikt av havet. va på stranden där vilket inte är en höjdare att ligga på klippor menmen. åt en sjuktigt god spetta-midda med vitt vin och italienskglass med frukt som dessär.sov sen över på hotell vid havet. ganska mycke ångest för jag tacka nej till resa 4 dagar i stockholm med hiltonhotel i slussen :(

i onsdags var jag nati, ella och några andra på etage. lyckas alltid få fri biljetter i sista sekunden :) de var trevligt somvanligt men borde inte tagit med mitt kort... fick iaf två löner idag :)

ikväll ska jag på grillfest hos conne. inte så glad för korv men orkar verkligen inte ta mig till ica på andra sidan om cykelbanan haha. ttyl

vad gör man en måndagkväll?

ja etage var ju ett alternativ.. men en av tjejerna hade inget legg. kände inte för att dra ut med dem andra ensam.
solat och jobbat idag, hyffsat ändå. börjar fjälla lite också ångest :(

igår var jag vid drottningtorget och hjälpte bla min syster att flytta och kolla lite. tusen år sen ja åt pizza också? och juste i lördags förstörde jag mitt hår.. HEJ keps! men blev fest i lindeborg ändå.

fredags sov jag hos emilia drack lite med henne och hennes syster. sen va vi skit pigga till typ 5? upp till eko hallen hitta lite saker och skor :) me like.

onsdags gick jag ut med lite skurups tjejer trots att jag var sten död. blev pigg sen :) etage blev de för 3e gången på en vecka. måndags fira vi emelie :) resten av veckan vet ja inte vad ja gjort? hmm... uttråkad nu puss!
calella

tisdag?

ja min tidsuppfattning kommer ifatt mig när ja nu börjat vänja mig vid att va hemma :(
i calella hade jag ingen aning om veckodag eller datum, riktigt skönt!

kändes tufft att börja jobba i söndags.. sålde riktigt dåligt dessutom. och dubbelt igår. men fortfarande inte tillräckligt tycker ja :( och idag tog ja ledigt.. men såklart har de inte varit soligt i malmö idag. men sen blir de jobb imrn.

alla planer för idag och ikväll är som bortblåsta. nackdelen med att va hemma.. och de får mig att sakna calella ännu mer :( sitter och kollar på calella bilderna sammi lägger upp på fb om och om igen. ttyl
vi firade midsommar såklart

hej bloggen

well inte skrivit här på exakt tre veckor.. var ju i calella,spanien och kom hem i onsdags kväll.
riktigt ångest att sätta sig och packa upp nästan tre veckors minnen.
satte mig på sängen med värsta ångesten precis som ja visste ja skulle göra. fattade verkligen inte vad ja gör tillbaka i sverige. för er som ja inte snackat med så var calella den bästa resan. sjukaste och roligaste!
har minnen för livet verkligen. trodde inte vi skulle ha så roligt som vi hade haha..

nu ska ja äta pannkakor, sola sen ta mig till jobbet. återkommer om resan senare! puss

RSS 2.0