okej jag erkänner

jag glömde bloggen :(
tror jag skrev senast i fredags innan jag drog till anna? det blev en bra men kort kväll för oss. lite förfest hos anna med våra Calella låtar. fullt ös! sen mot stan. ölkafeét sen back to limhamn med lite folk från nydala och söderkulla. trion var heelt döda vid 2 tiden så då blev de hemskick och tjejsnack.

lördagen blev la emdanada mat hos sammi. mmmh har nog aldrig varit så hungrig och sedan mätt i hela mitt liv. kunde käkat sten haha. sen mys med film (tyvärr skräck ur funktion) chips och godis! tjuggekväll!

idag har jag och anna varit grymma och pluggat om v-partiet. sedan har ja segat hemma med satc och nu blir de pizza sen jubb. usch. ttyl
grabbarna från john bauer oh eh oh ey oh

mina älsklingar

dvs mina skoooooor (förutom s & a) ska hem nu! gärna i rätt storlek.
nu är jag sen somvanligt. suck. måste fixa mig snabbare än blixtens hastighet hehe.

ett litet citat från dagen, "dadadada da HEEY"

nu blir det förfest i limhamn sen vidare mot festivalen. ttyl
min tös och jag

im burnin'

skola ännu en dag. sitter fortfarande här konstigt nog?`
är så sugen på något men kan inte sätta fingret på de.. nudlar, kycklingspett, whopper, garlicdipp, pommes, fanta, bambumojs, kebabrulle.. hmm?
blir väll ändå hem till en billys :( för lat för att åka till stan ju :(

ikväll blir det festivalen med sammi,anna,elin, emelie och ella. senare återstår väll att se! ttyl

så blond blond blond

smart stephanie smart! ska nog låta mina kära klasskamrater kalla mig blond i fortsättningen utan att bli arg på dem. mina föräldrar delar tydligen vårdnad om mig. min pappa bor i trelleborg kommun. och jag går i skolan i malmö. vilket innebär att jag kunde ha fått ett busskort redan i 1an. men jag mitt jäkla kålhuvud kommer på det nu i 3an. ååååååh blir så sur på mig själv :(

Boom bang bang

börjat ta hem skoldatorn. trodde verkligen inte axeln skulle ta såå mycke stryk :(
igår, vad gjorde ja haha? älskling kom hit tror ja? sen blev det festivalen. skulle ju dit med sammi & anna<3 nrj in the park va väll OK, och av alla ställen i stan så skulle vi ställa oss i den djurigaste kön på burger king?!?! haha. hade iaf riktigt roligt med mina töser! att prata calella minnen ska vi inte tala om.

träffade älskling senare. blev nån pub en stund men vi orkade inte mer så åkte hem och sov hos mig. tur man började skolan 12.30! idag seg skoldag sen typ midda hos marcus. jobb, så trött på de. menmen. ikväll har jag bara sett film hos älskling. ttyl
hos anna en bra söndagsnatt

var finns det??

får riktigt spel. alla snackar om att de hittar snygga kläder på nätet. var fan då? allt jag hittar är ap snygga skor skor skor! älskar skor det är inte de men nu är det kläder jag vill ha, toppar!? åååh. och så är mina skor från nelly slut i min storlek, great!

usch

känns som jag inte sovit en minut inatt. orkar knappt vara uppe nu ens. fattar inte hur jag kan ha sovit så dåligt. längesen jag hade sömnproblem ju?
nu måste jag duscha och ta mig till skolan. ttyl

well well

hemkommen från stan för nån timme sen. ovanligt mycke folk en tisdag. träffa emelie och agnes. sen lite mer folk. min aptit har blivit sjuklig! åt riktigt mycket innan ja åkte till stan direkt ja gick till macdonalts sen åt ja sån godisstång (?) och nu vill ja ha en billys. och kanske lite choklad.. mmh. synd bara man inte går upp ett hekto :/
var glad så länge det varar, är något ja hört. ajja får väll lyda rådet! ttyl

.

buss går nu stan nu haaaaj

blåneka inte sanningen

nyss hemkommen från stan. fick ryck och bara tog mig till stan för att träffa ella & emelie. vi som skulle till etage juu :( ajja för trött ändå! skönt att börja sent imorgon. kunde lika bra varit idag men nä.
känner ja knappt kan hålla mig vaken. billys jakt nu hehe. skriver ja alltid om pizza? känns som de haha. nighty night

Tro mig när jag säger att jag inte tröttnar

igår blev det inget inlägg. sorry! vakna upp efter en jobbig natt. tog mig till stan med aleks och älskling. men såklart så skulle jag missa 3 bussar. ja är så otålig att ja inte orkade stå och vänta utan gick istället iväg för att återkomma när den egentligen skulle komma. men sprang somsagt tre gånger i onödan. buhu :(

tog mig sedan till stan igen. Lars winnerbäck är så kasssss. usch. min dvärg agnes lyckades ja hitta i folkmassorna. sedan blev det barcelona med lite skurups killar. sen vidare till restaurang/baren vid chinabox. grabbarna var söta och bjöd den ensamma tösen.

idag var det skola. såklart vanligt schema direkt. mmmmmmh ja älskar ju samhällskunskap! menmen lärde mig en hel del om politik (Y) tönt ja vet. ikväll blir det antingen att ta sig till festivalen och ta de lugnt på nån pub. eller utgång. har ju somsagt sovmorgon imorgon :)
ttyl
hahahahaha ja dör! sammi,jag,anna &martin

Rooompe

reggaeton är nog den härligaste musiken som finns! är sjukt glad att ja valde att testa på reggaeton/dancehall för ett år sen på dansakademin med anna som redan då älskade de. fastnat för det helt. mycket höft och rumprörelser haha ;)


nattinlägg

ovanligt jag vet. sitter och käkar billys mmmmmh!
råka dock få med en barnkniv :( äsch de funkar!

malmöfestivalen var väll. sämre än någonsin. fattar inte ens vad det finns att göra där mer än att äta? dessutom gick tiden såå sakta. hade nog hellre haft en samhällskunskap lektion. haha eller inte! usch 3an :(

efter något som kändes tusen år befann vi oss på A2. allt för halva priset innan midnatt. super tänkte vi! men de tyckte väll resten av malmö också... kvavt och litet är min beskrivning. höll oss mer ute än inne.
ttyl

kliar, klia inte! klia

färgar håret vilket ibland är ganska avslappnande.. och ibland hemskt kliande!
känner lite stress. ska vara på gustav halv 7. jag själv som valde tid, smart.
kvällen är lite räddad av mamma. och the karusell alla vill ja ska åka blir väll en överraskning?
sen A2!
TTYL

ännu ett år

ganska sjukt att det redan är malmöfestivalen igen. vilket betyder att jag snart bott i denna stad i 2 år! känns som ja nyss bodde mitt i min lilla håla skurup. nu är man en liten prick i storstan.

faktiskt solat idag, på balkongen. lite molningt då och då så gick in rätt mycke :( kan hoppas att de lilla steck ja såg vid bikinin inte var inbillning haha. kilade nyss och handlade hårfärg. hatar när man går osminkad och de just den gången ska finnas en söt kille i kassan. suck.

inte fixat naglarna än iheller. undrar vad ja slösar min tid på egentligen? inte ens bloggat förrän nu ju?
kort info: agnes är blondare än livet (ingen nyhet), sophia ringer för att prata med mamma men hon är inte hemma så hon börjar räkna upp sin shopping för mig istället. finns tydligen strumpor på gina? hmm.. och snygga skor på åhléns? lite att ta igen

eftersom have2have var lite väl snygga till vardags


grabb kväll

tisdagen blev det inte mycket mer av. därimot gårdagen skulle bli en härlig utekväll med sammi och anna. men det blev ju aldrig så. de andra tjejerna drog också sig undan så då återstod grabbarna.

det blev en bra kväll trots allt. även fast det tog tusen år att komma i säng. idag har det varit somanligt dagen efter utgång lite lugn. men nu sitter jag här rastlösare än livet. tror inte jag är gjord för hemmakvällar :( kom nyss på jag har skitmycket att göra, typ färga håret, systemet, fixa naglarna, uppgift och duscha.

men istället kommer det snart upp ett inlägg om mina skor hehe.
och lite chips och dippa hade inte suttit fel. dags att lyfta på bakdelen

whaaaat?

ehm inlägget under var en chock????!?!
och jag antar att detta är marcus verk. frågan är HUR kom du in på min blogg? :O

hihi

heej :P

redan tisdag

har inte alls haft tid till bloggande. inte ens varit vid datorn konstigt nog. ändå skönt att veta att man är upptagen med livet :)

i söndags blev en redigt bra fest hos anna. halva john bauer där haha. men osmart som jag kan erkänna att jag är så tog jag med min kamera hem.. men utan sladd :( va uppe hela natten så somna direkt hemma 9.

igår alltså måndag blev etage somvanligt. börjar bli lite uttjötat, bara lite! hehe. sen idag har ja bara tagit de lugnt. och krängt burger king med marcus. stör mig på att de aldrig är öppet om nätterna när ja som mest suktar efter de :( för övrigt haha för ett tag sen hade ja varit sugen på whoppers dressing i en hel vecka.... vilket ja sen fick veta endast är majonäs haha duktigt

nu är jag hemma ovanligt vis vid denna tiden dessutom ensam!? hmm slått i huvudet? man skulle kunna tro de.

söndags fest

haha bra dag för jobb. inte som i onsdags men ändå. snackade med en 20-nånting stockholmsk kille i 40 minuter. haha min chef sa att ja blev kär? han rita hjärtan och sånt på min dagsrapport :( taskis.

nu ska jag iväg på annas hemmafest. lite stress för ja fastnat vid tvn. ttyl

Cherrycoke

mmmmmmh godaste drinken. tog en klunk och blev kär :) smakar som dem körsbärsgodisarna!
igår blev en rolig inflyttningsfest hos syster maria. lite senare skulle det bli debaser, men såklart står där en äcklig kärringavakt. så de fick bli centiliter gram på lilla torg. hyffsat var väll de. synd bara inte vår andra syster sophia var med :(
men idag ska jag jobba och min buss går om 4 min!

*suck*

gäspar sönder mig. behöver choklad mmmmh! föresten är ni inte förvånade jag inte gick ut ikväll?? tom jag är. börja klia lite i kroppen när vi gick förbi A2,etage och chili nere i stan. träffade iaf sammi, irma och hennes vän ikväll. trevligt :)

idag påväg hem ringde älsklingssara mig. såklart tog vi oss en tur i stan. fika igen.. suck. vill inte bli ehouse besatt som i vintras :( men nu ska jag hitta något att tugga på sen sova ut. blir ju festdagar lör,sön & mån. blir jag inte trött på de? ÄSCH lever bara livet en gång ;)

krävs djupa andetag

bilden är snodd av paow.se

asså ser ni skorna???? får fan svårt att andas. så dödligt j*vla snygga att ja vill så gärna klicka hem dem från have2have.se så de kliar i både händer,fingrar och ...armbåge? haha. ååååååh söta fina små skor komsi komsi! ännu ett problem är att dem finns inte o min storlek :'( 36 snyft

uppdate: såg nyss dem har dem inne i 36:or nu!!!!! men vad ska jag göra?!? hjääälp
btw, hur ska jag kunna gå i 14cm till skolan varje dag:(

då var det torsdag

kom hem 6 imorse, så ja det var lite surt att gå upp 12 och inse jag kunde sovit längre:( mötte i alla fall upp syster maria i stan. mycket snack och god chai mmmmh :) sen lite andra ärenden.

jo det blev etage.. man är ju en bra vän? haha. vi hamnade på fridays först. jag trodde två killar kände nata.. så jag mitt huve lämnar min mobil hos dem haha.. den va kvar iaf! spillde ut m öl. skulle gå och betala en ny men mitt leende gjorde mig betalfri, hehe.

sen fick jag och mackan vänta på 5.20 bussen. surt. gick på och trodde den skulle vara hel-tom. men nej proppfull??? hahaha gud ja skämdes som ett djur! detta var då morgonjobbare haha.
för övrigt somnade marcus på bussen påväg hem en hållplats innan han var framme hahahahah. stackarn hamna i trellehålan. men nu ska jag ta och käka lite sen dra mig utåt. INTE utgång ;)
calella in my <3

hahaha

stackars emelie ramla igår på dansgolvet och kravla runt som en vilsen fisk. det var så blött att hon inte kom upp haha nutte! <3

det var typ kvällens höjdpunkt. förutom en plötslig strippa utklädd till polis hehe. för övrigt var väll båten helt okej ställe. bra musik iaf så vi dansa som tusan!

jag kan säga att jag tänker ALDRIG mer cykla hem, aldrig. somna nästan och segaste minuterna i mitt liv typ. ella och emelies ide men dem fick punka påvägen så tog bussen :( tack!

hur som helst. vakna av sms somvanligt, juste skulle träffa elin?!?!?! typ.. mötte henne sovande typ. sen jobbade ja till 9. men 143kr/h kan jag leva med liksom :D

nu vill nati till etage.. vad gör man? ställer upp (somvanligt) eller degar hemma?

jag behöver den!

saknar min kamera:( eller så saknar jag att gå ut på kauai med mina töser i calella + kameran :(....
varje morgon går jag in på facebook och ser allas foto sen gårdagen. och jag utan haha.
MEN det kan va smart i och med att jag kommer bli av med den innan jag kommer ut :(

igår var jag ute. det blev etage. men ikväll blir det omväxling! = båten!
inget jobb idag - skönt. så nu blir det bk mat med fenja. TUSEN år sen verkligen.

men först en dusch såklart. och tack för igår tjejer och grabbar<3
& en calella bild

inte smart :(

i fredags blev de förfest, alla ville till breeze så ja emelie & nati åkte till deep.
frågar mig själv efter varje gång, vad fan gör ja där? haha

vi gjorde det bästa av de och emelie va grym på att härma ensam-dansare hahah<3

lördags, upp tidigt.. i onödan! åkte med maria till beddingestrand för familjen noréns årliga kräftskiva, trevligt :)
men fia decka snabbt så blev inte snabba cash :(


söndag blev regnit :( kåluvet - stephanie - tshirt + shorts, bra jobbat! verligen smart med vit tröja också..
träffa marcus lite, sen jobb - grymt pass om jag får säga de själv.

nu ligger min lilla vän och sover brevid mig helt djupt. medans jag är pigg men sömnig..

Etage

hehe längesen ja bloggade. varit upptagen med att campa hos tidefors :).. nej inte med tält.
men skumt nog har besökarantalen ändå växt? ajja!

Emilia dabek fyller år idaaaaaaaaag. men vill tyvärr inte firas denna dag:( men tro inte du kommer undan!

kan berätta om onsdags natten... hahahahaaha vad hände inte den natten nati? det spöregna så vi bosatte oss i ett hörn. några sthlm killar gjorde oss sällskap. 1 h senare befann vi oss på etage. väldigt tomt.. men det blev fullthus :) väldigt trevliga människor.. eller? haha en bra kväll!

igår satte vi inte foten utanför dörren haha.
idag dega vi till 5. sen varit ute lite med marcus bara och ja kände mig som ett litet barn igen hihi :)
ikväll blir det fest i värnhem tror jag det var? utgång senare också kanske.


för någon vecka sen på etage med skurups tjejerna:)

drömmande samtal?

väcktes av ett samtal från nata 11. börja mumla om mitt jobb eller något sånt minns inte ett skit typ försökte komma på en sak och jag minns mitt manus var inblandat? hahahaha.. arbetsskadad :(

vart i stan hittils så nu blir det mat jobb mat & utång :)
och linus åt upp chokladet jag tog upp från golvet haha synd ändå

was ist los jetzt ist party angesagt

har skit tråkigt. och ja kom på att många inte kan ta upp bara ena ögonbrynet.. vilket liv.

nu ska ja ut ttyl

hey hey hey

nu ska jag ta tag i mitt liv. duschen blir först.
inte bra att vakna 1, somna om blir väckt av teleförsäljare kl 2.
JA jag var trevlig. vet ju hur det är, suck. :(

bra etage kväll igår. och skönt att bli körd.
jävligt bra tjejer ja har asså <3

verkar som att det blir hipp imorgon?
är det bra?
btw visst smakar vanlig marabou precis som kinderägg? :D

"ryktet går att du festar järnet"

haha orolig syster?
nej men det blir Etage ännu en kväll... det är som det står på kortet "god bless mondays"!

jobbade nyss och sitter här helt förvirrad. nu ska vi plötsligt till stan, fråga mig inte vad vi ska göra där redan? menmen! see yaaaaa :*

i wish i knew that from the start

slagthuset blev det igår. folk betedde som om de var 16åringar på breeze på dansgolvet :S och jag blev bränd :( det var trevligt ändå med de ja spenderade mesta delar av kvällen med<3

innan slagt samlades vi alla hos emelie. kikki och alicia drog inte med ut tyvärr.
innan kvällen träffade jag kikki i stan, vi sola hehe.

och i fredags var jag på poolparty utan badande? haha

nu ska jag käka pizza, duscha och jobba
ps. ella är rätt söt som inte visste vad TTYL är ;)

RSS 2.0