snygging där!

hej bloggen!
kom hem för ca en timme sedan och ni får ursäkta för ni fått vänta så länge ;-) bussresandet idag gick perfekt!.. för en gång skull.
och vi tjejer i klassen har verkligen conect:at, underbart! och vi ha bestämmt att vi ska gå på insparkningen på breeze eller var de nu var som är för alla malmö's 1:or :} började även snacka med några killar som går hälsa,idrott på rasten och de var trevligt hihi. vi har dessutom inte kunnat slita blicken från en viss kille (A) ingen av dem vi snackade med alltså haha. fick även två nya killar i vår klass, jobbig as hell.. som byte från hälsa,idrott till entrepenör (N) uscha! men om vi har tur byta dem :-)

gällande idrotten hade alla fattat de fel, vi skulle ha idrottskläder med, men såklart så hade ingen de. så vi trodde vi skulle få sluta tidigare, men inte de inte! så alla fick spela brännboll och gasch vad händer? jo en kille när han ska slå tappar racket så de swischar mot oss i kön bakom så as snabbt sån tur är hinner jag ducka (lyckodag?) men samantha som stod sist i kön blev träffad rakt i huvudet :o hon baraföll rakt ner men såntur så svimmade hon inte, blev "bara" i chocktillståd och röd precis brevid ögat :S stackare!

hursom så idag så blev de inte inom h&m faktist. utan vi tog bussen direkt och tog tåget kvart över fyra. sitter nu hemma dådå och mumsar i mig sourcream&onion chips ;$ även lite caschunötter som är kvar i skålen även idag :}

uppdaterar snart igen! S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0