vilket misstag hahahah...

detta är en feeet wake up call till er alla! även om ni nyss fyllt 16.. gå inte på 16+ klubbar hahaha! gick till slagt ikväll för ville ja 16+ klubbar en sista chans. var först på chillkrök i limhamn hos filip med anna och några killar. och där skulle vi stannat!

tog taxin dit och jag har aldrig stått i en sån kö i heeeeeeeela mitt liv. eller jo till balder på liseberg haha. men det tog iaf 1 timme innan vi var inne. OCH dem sålde endast redbull och läsk i baren HAHAHAHAHA.
sen hade ja glömt vilka slisk killar är i den åldern o m g. tacka gud att ja är 18 om lite mer än en månad!

jag och anna lyckades ändå ha roligt när vi shake:a gärnet. haha trotts snorungarna som kom juckande bakifrån. men de var bara att skaka på huvet mot dem och gå så dem skämdes ihjäl :) för övrigt har fotografen minst 20 foto på oss haha usch!

blwv iaf hemkörda 3 av mattias. och eftersom ja glömde handla pizza innan idag men inte chips och dippa så det är de ja lever på just i denna stund :)mmmmmh.

och btw hade norsk släkt på besök innan idag. trevligt trevligt. dax för satc! och ja har inte haft any time för att ta foto hehe.. sorry cuties!


så får bli en gammal

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0