idol!

hemma från praktiken nu och varit de i en drygt en timme nu. varit både en bra och dålig dag idag!
possitiva: hört idoleran sjunga sina låtar undertiden ja "jobbade" och med ännu bättre ljud lunchtid då ja åt i restaurangen, Percy's, som ju ha "ballkong" in mot arenan där dem stod.
fått en halvtimmes frossa-i-dig-allt-du-vill undetiden jobbade de andra tjejerna och lät mig sitta där och frossa cheesecake och muffins haha!
skulle möta upp tjejerna i personalentrén, men dem glömde de så blev ett litet samtal med en väldigt söt väktare ist som sedan erbjöd sig att följa med mig och leta upp tjejerna. haha ingen aning vf menmen ;)
även fått anställning på malmö arena så kommer få jobba på riktigt bla imrn undertiden ja har mina praktik timmar haha, betald praktik gillar vi! :)

negativa är ju mest bara att dagen varit ganska seg, eller iaf fram till lunch!
börjar för övrigt 16 ist för 14 imrn, väldigt tacksam för de med med tanke på att ja kommer ändå inte slippa få slava några timmar i garderoben :(

för övrigt ska ja nu ta tag i och fixa designen på bloggen haha, råkade fastna lite för "tjäna pengar på bloggen" som www.designadinblogg.se tipsar om (A) men överallt står de man ska vara 18 så de skiter väll sig...

har även hittat en blogg ja inte tror ja kommer släppa på ett bra tag! www.hotgossips.blogg.se
älskar hur bloggen dissar kissie och desiree som verkligen inte verkar tala sanning någonstans! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0